figyelj ez rajtad mulik!nem erőszek mert van még vagy 3 érdeklődő!
meg a eleje lett törve de felnit cseréltem mert ami benne volt az derékszögbe behajlot
nem lehet mindenki olyan kis kulák mint ezekszerint te!
apuci anyuci nesze ksifijam motozál!
valamiböl el kell kezdeni és képzeld a teló tökéletes!
ne nézd le a más motorját te majom
Nézzél be a tzr 125 topikba és olvass vissza pár hetet, képben leszel.
(vett egy karambolos romhalmazt, kiegyenesítette az elgörbült első villát nyilván satuban, és most 250 ért árulja a bontószökevényt)
De nézd csak meg, a képeket, a kettes képen lévő gumi mindent elárul, van arca ezért pénzt kérni.
itt vank a képek!
az első 2 kép az 130-as gumi
a 3. az is 130-as de az +pénz mert zsir új szinte!
a 4. az a motor hátcsó gumija a 160-as az is jó gimi!
Hol méred?
Én a tekercsnél mérném egyből, ahol kijön a szál a blokkból, úgy hogy le vannak kötve a szálak a kábelezésről.
S egy tipp:
Ha közékötsz egy izzót, sorosan, s ha netán testhiba lépne fel, világítani fog.
Üdv mindenkinek!1 nagy gondom van.Már 1 hónapja nem tudok rájönni miért nincs világitásom.:( Vettem már töltő/világitó tekercset de semmi.Az eggyik 2voltal tölti az aksit és 2 voltot ad a világitásnak, a másik ugyan Így csak 4 voltal.Valakinek vmi ötlet?(szálszakadás sztem nincs mert akkor a 2 tekercs közt sem lenne különbség és amúgy is 3 szálbol mind3 nem lehet egyszerre rossz.)
meg a eleje lett törve de felnit cseréltem mert ami benne volt az derékszögbe behajlot
apuci anyuci nesze ksifijam motozál!
valamiböl el kell kezdeni és képzeld a teló tökéletes!
ne nézd le a más motorját te majom
(vett egy karambolos romhalmazt, kiegyenesítette az elgörbült első villát nyilván satuban, és most 250 ért árulja a bontószökevényt)
De nézd csak meg, a képeket, a kettes képen lévő gumi mindent elárul, van arca ezért pénzt kérni.
az első 2 kép az 130-as gumi
a 3. az is 130-as de az +pénz mert zsir új szinte!
a 4. az a motor hátcsó gumija a 160-as az is jó gimi!
Ahogy a szem a lélek tükre, úgy a írás meg a szellemé.
Valakit útcai gumi érdekel dt-re?
Én a tekercsnél mérném egyből, ahol kijön a szál a blokkból, úgy hogy le vannak kötve a szálak a kábelezésről.
S egy tipp:
Ha közékötsz egy izzót, sorosan, s ha netán testhiba lépne fel, világítani fog.