Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hohóóó, folytatódik a Tahó Világ, és bizonyára sokan észrevettétek tegnap, hogy mostantól mindennap Ti szavazhattok az "Esti összefoglaló kérdésére" adható válaszok valamelyikére. Vagyis interaktív lett a TahóságShow paródia, úgy folytatódik, ahogy Nektek tetszik!

Tahó Világ 106. napi forgatókönyv - Aki néz, sötéééét!

Anikó titokban bevallja Alekosznak, hogy ő bármelyik híres emberbe első látásra azonnal szerelmes lesz. És fogalma sincs róla, hogy miért van ez. /Ezt kénytelenek leszünk letesztelni, úgyhogy holnap beküldjük Terry Black-et, vagy valaki mást, ha ő nem ér rá… folyt. KATT!

Az esti összefoglaló kérdése:
Milyen verseny legyen holnap a villában?

- Egy liter víz egy szuszra való megivása utáni vizelet-visszatartás
- A jacuzziban a legtöbb idő eltöltése
- Ricinusolaj ivó verseny

SZAVAZZATOK a linken!
Füles megy az erdőbe. Találkozik Micimackóval lapáttal a kezében. Füles megszólítja:
-merre voltál Micimackó?
-tudod meghalt malacka, és el kellet temetni.
-de miért véres a lapát vége?
-ki akart mászni......
Krosszmotorral a szúnyog alatt?
öreg már az én szemem az ilyen stílushoz
legyen tahoma az az egyik kedvencem
Ez hülye vicc volt!
1 nap az évben: március 8 NŐNAP... Ennyit érdemelnek ők is nem? a többi 364 nap a úgyis a mienk Férfiaké! :DDD
Ehhez illik: Meztelen nő stoppol az út mellett .Arra megy a plébános biciklivel, és maga elé ülteti . Mikor megállnak kérdi a nő : Mondja Atyám ! Nem zavarta , hogy meztelen vagyok? Mire a plébános: Miért zavart volna? Önt sem zavarta, hogy női biciklin a vázon ül !?
Kívánságod számomra parancs! :)
Így hogy tetszik?
marhára szar a betűtípus..........
A asszony megy haza, és a férjét egy idegen nővel találja! Az asszony mérgében ráüvölt:
- Tudtam!
Mire a férj:
- Ő viszont még mindig tud! :D
Nemtom nézte-e valaki:
Hetihetesben szó volt arról hogy lesz Pesten Elvis Presley tér (elvileg)...
Megszólalt Teddy: elképzeltem ahogy a gyerekem megy a Madonna utcában, onnan ráfordul a (most figyeljetek) Toni Lakatos Sukkárútra
És már itt is a folytatás:
Tahó Világ 103. napi forgatókönyv
Tahó Világ - 102. napi forgatókönyv, avagy lerántjuk a leplet a kulisszatitkokról
Tahó Világ, a tahóságshow
aaa
még , jó , hogy nem vagyok szőke
Egy szőke nőnek kifogy a benzin a kocsijából és elkezd stoppolni, de csak egy indián veszi fel, és azt mondja:
- Csak üljön fel és kapaszkodjon!
Mennek, de az indián minden percben felkiált hogy: - Juhúúú! - A nő nem tudja hogy miért, ezért jobban kapaszkodik. Az indián leteszi a nőt a benzinkút előtt, a nő megköszöni az utat. Odamegy a nőhöz a benzinkutas, és megkérdezi:
- Van valami baj asszonyom?
- Nem, csak ez a rendes indián elhozott ide, de percenként felkiáltott.
- Miért, mit csinált maga?
- Én csak kapaszkodtam a nyeregkápába.
- Érdekes, ezek az indiánok sohasem használnak nyerget.
Az agyhalál és szívhalál találkoznak. Azt mondja a szívhalál: Látod ott azt az öregembert? Egyet csettintek és meghal. Csettint egyet, meghal.

Azt mondja az agyhalál, látod azt a szőke nőt? Egyet csettintek meghal. Csettint egyet, csettint megint, csettint megint ...