Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ilyen jó viccet már rég hallottam
Egy fazon stoppol egy eléggé gyér forgalmú úton. Ráesteledik, az eső is szemerkélni kezd amikor meglát egy lassacskán felé közeledő fénycsóvát. A kocsi lassan mellé gurul és emberünk meg sem várva hogy az megálljon, kinyitja a jobb oldali ajtót és beugrik...
... megdöbbenve látja, hogy a kocsiban nem ül senki, de az szépen egyenletesen halad tovább... első megdöbbenéséből felocsúdva - arra gondolva, hogy itt legalább nem ázik - elnyújtózik az ülésen, és ekkor veszi észre, hogy az úton egy kanyarhoz közelednek.
Még mielőtt a kormányhoz tudna nyúlni, megjelenik egy kéz és a kocsit a helyes irányba kormányozza, majd eltűnik.
Az emberünk köpni nyelni nem tud a megdöbbenéstől, főleg amikor a jelenet a következő kanyarnál megismétlődik, majd újra és újra, ahogy épp az útirány megkívánja. Végül elérkeznek egy benzinkúthoz ahol a kocsi begördül a parkolóba...
A stoppos - aki ekkora már eléggé be van rezelve - félelmében meg sem várja, hogy a kocsi megálljon kipattan és berohan a töltőállomásra. Megpillantja a pult mögött álldogáló kutast és éppen belekezdene az elképesztő történet elmesélésébe amikor kinyílik az ajtó és belép két ázott férfi. Az egyik rápillantva odaszól a másiknak:
- Te Béla! Itt az a csávó aki beugrott a kocsiba amikor toltuk...
Hogy hívják a görög cigány gyereket? Tapadakosz!
szerintem a cigányság kiírtására gondolt. ami alapvetően egy igen jó elgondolás, csak sajnos a mi országunkban megvalósíthatatlan. mivel sajnos köztudott a magyarokról hogy elveszett az a tudás ami régi magyarjainkban nagyon is jelen volt mégpedig a "csapatmunka és az összetartás". sajnos ez által ha valaki is elkezdené írtani őket sajnos rendőri ellenállásba ütközne és rögvest a börtönben találná magát ahol baszomnagy kancigányok szúrnák meg nap mint nap.

az egyetlen legális megoldás az az lenne hogy amit most segélyként kiosztanak nekik adni kéne egy repülőjegyet meg egy kis "kaja" pénzt nekik. aztán szépen elküldeni őket irakba stb helyekre. franciaországban ha jól tudom ez a módszer megvalósult. igaz az emberjogi aktivisták egyből pofáztak, de aztán szépen elfelejtette mindenki a dolgot. véleményem szerint a mai napig is működik a módszer náluk. amit nagyon helyesnek tartok.

persze a kiírtásukban is szivesen részt vennék. nagy örömet okozna az én rasszista szívemnek, de hát sajnos ezt mint már említetem nem tudjuk megcsinálni.

de remélem hogy hamarosan orvosolni fogják a problémákat.
addigis kitartást mindenkinek. olcsó benzint és gumifákat, ja és persze széles utat.

1. Auschwitz
2. szálig
3. van olyan dolog, ami szerintem nem tartozik a szabad véleménynyilvánítás hatálya alá, ilyen pl. http://www.auschwitz.org.pl/
4. Kit is akarsz pontosan deportálni? A magyarokat és/vagy a cigányokat és/vagy a zsidókat és/vagy a liberálisokat [...]? Ezeket ugyanis mind felsorolták a videóban.
5. Úgy gondolom, hogy szövegértelmezési gondokkal küzdesz.

6. tragikus a jelenlegi helyzet és vérlázító amit megenged magának a roma kisebbség egy része, és igen, érthető az indulatok ilyen jellegű kirobbanása

7. Amúgy pont ennek a helyzetnek a kialakulását taglalja a videó, valamint felvet egy lehetséges megoldást, ami nem a deportálás
be kellene gyújtani a kazánokat auswicthban azt a sok férget deportálni és megsemmisiteni az utolsó szállig.
Poénnak szántam, nem sült el, bocs!
Kárpótlásul egy vicc:

- Anya, mi az az orgazmus?
- Nem tudom, kérdezd meg apádat!
na már itt is magyarázkodni kell?
Nem az én sisakom, nem én hirdetem...

Olvass bele és meglátod!

Sztem vicces egy sisak ötvenmillió forintos áron.
Nekem megéri
Gondolom ezt inkább IDE szántad, vagy ez vicc?
áháháháh
Rocc felnyithatós, Airoh tr1 - 50.000.000 Ft

http://www.kepesmotor.hu/felny...

És ami a legszebb:
Alkudozók és csereberélők kíméljenek!

A sisak ára tehát nem vitatéma.
a nyakkendős pali odabasz

http://youtu.be/ZmXswHuxy98
inkább a cigány mondhatja.
te mondanál ilyet neki?

én reggel felkelnék és átkiabálnék hogy mi a faszé alszol még. keljé azt takarodjá dolgozni
Egyik szomszéd mondja a másiknak:
- A kutyád egész éjjel megállás nélkül ugatott. Ugye tudod, hogy ez rossz jel, mert korai halált jelent.
- Valóban? Nem is ismertem ezt a babonát. Vajon kinek a halálát jelentheti?
- A kutyádét, ha még ma éjjel is ugatni fog!
És azt tudjátok,mi a legrosszabb mondat, amit egy cigánynak mondhatsz?.............................................................
...............
Jó reggelt szomszéd.
De hát a politikusok a javunkat akarják!...................................Ne adjuk oda nekik.
Szerintem nem. Ne feltételezzük ezekről az emberekről, hogy nem tartanák be azt, amit az ország neve büszkén hirdet. Van nekik is önérzetük.
De ne offoljunk itt.
Ez a humor totyik és nem a buzi politikáé.