Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez inkább érdekes mintsem vicces, aki esetleg szereti az ilyesfajta művészetet!

http://englishrussia.com/index...
"Még a gólya is melléfosott"!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_i/volkswagen_golf_i_g
ti_foschtalitschka_edition-4546947
Régi kedvencem:
-Miért van a harkálynak csőre?
-Hogy ne bassza szét a fejét amikor kopácsol.
- Mi kell a babázáshoz?
- Bab meg víz.
lájk lájk!

Szmájl szmájl szmájl
érdekes kanyarodási technika.
csak a sisakja meg ne sérüljön
szia már ne haragudj a kérdésért de mibe rosszabb
én is...futóval...
Én innen bármikor visszahozom
A rutinosak a kormánnyal is rásegítenek a kanyarra
ennyi az egész
Dehogy jönnek..mi tagadunk.
Semmi közünk hozzájuk,nézzétek meg,olyanok mint ti!
Asszem ebből megfektetés lesz! ...
, mondasz valamit
Bár ha vesztünk , akkor miénk Mo., de akkor meg jönnek a románok a nyakunkba bosszút állni
Az összes cigányt be kéne sorozni katonának, és megtámadni Romániát.
Ha győzünk, miénk Erdély.

Ha veszítünk, miénk Magyarország!
Jól elkapott kép....
még rosszabb, de hogy ne politika fórum legyen, itt egy vicc

Két fiatal elmegy a szexológushoz.
- Doktor úr kérem, van egy nagy szexuális problémánk. Bemutathatnánk?
- Bemutatni...? Kérem, ahogy gondolják... Tessék, ott a heverő.
A fiatal pár belekezd a dologba, és a szexológus csak ámul-bámul az aktuson. Amikor túl vannak rajta így szól:
- Ez egészen remek aktus volt, hol itt a probléma?
- Sehol, csak saját lakásunk nincs, a szálloda meg drága...
de ezen miért kell meglepődni? az állami vezetői szférában íratlan etikett a jó megjelenés, pláne hogy bálról beszélünk. ha ugyanezt a szettet mondjuk a kertben tujaültetés közben hordaná (mert beteg a kertész, meg segít neki kikapcsolódni a fizikai munka :D ) akkor más lenne a szitu, bár nem hiszem hogy ilyen gyakran előfordulna.. ugyanolyan presztízskérdés, mint a kormányzati Audi sofőrrel, meg a vezető beosztásúaknál testőrrel. mert nekünk magyaroknak mindig többet kell mutatni kifelé, mint amink van. nemrég volt Totalcar-on egy cikk, hogy mennyivel gazdaságosabb lenne Skoda Superbeket csatasorba állítani az a6/a8 flotta helyett, de azzal ugye nem lehet úgy megjelenni, mint egy Audival
" Ilyen kutya másnapos még az életben nem voltam. Vizsgáknak vége, kellően megünnepeltük. Délután felriadtam, csak az alapfunkciók működtek: szomjas, éhes, álmos. Na mondom kezdjük azzal, hogy vért pumpálok az agyamba és elmászok pisálni. Büdös voltam mint egy görény (átható pia meg hányásszag), ez így nem pálya, zuhanyzok is egyet, közben majd iszok a zuhanyrózsából. Remek haditerv, kezdjük az elején, irány a WC. Elbasztam az ajtót, bementem a fürdőszobába. Nem esett le, hogy a kádba pisálok, pedig a tusfürdőket is megigazgattam a szélén … még akkor se mikor nem találtam se madzagot, se kart amivel lehúzhatnám. Első fázis kivitelezve irány zuhanyozni. Átvonszoltam magam a WC-be. Akkor kezdett derengeni, hogy valami nem stimmel, mikor fél lábbal beleálltam a budiba és átázott a zoknim … nem tudatosult teljesen, másik lábbal is utánamásztam, belekucorodtam a budiba. Újabb probléma a tervemben: a lehúzóba kapaszkodtam. Ahogy 10-20L hideg víz rázúdul az ember lábára, nem kellemes. Ez a kőkemény információhalmaz már utat tört magának az alkohol-ködben. Optimális. Következő lépés: menjünk enni! Csíkot húzva kicsoszogtam a konyhába, becéloztam a hűtőt, találtam is benne baracklekvárt meg szalonnát. Isteni volt zsömlével azt meg kell hagyni. Tervem utolsó fázisa: visszafeküdni aludni. Tovacsoszogtam a szobám fele, átestem a küszöbön, esést orral tompítottam, ott aludtam el. Anyám hazajött, ott talált törött orral, vérben fekve, lekváros-szalonnás zsömlével a kezembe, zoknim, nadrágom csurom vizesen. Nevetett egyet és csak ennyit mondott: Látom fiam meglett az összes vizsgád. Jó fej anyám van."

http://youtu.be/fpmy-wXtTB0 világ legnagyobb döglött kígyója![/L]
mi az ? háháháháháháháhá
nem szégyen az