Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtom.
ez is igaz, bazze...... há' hogya csinálod eztet....
Értem az okfejtésed.
De igazából amit írtunk azok egyes országokban csak a vicc kategóriába tartoznak.
-Mi az ebéd?
-Szar rizzsel.
-Rizzsel?
Már azon is csodálkozik a magyar ha a szarhoz nem kavicsot kap.
Mondjuk ezen inkább sírhatnékom van.
De régi már.....

viszont van egy bibi, hogy a repülőn (polgári) nincs internet....szóval nyithatod a linket

inkább futtasd a vinyóról
Hogyan idegesítheted fel a repülőn melletted utazó embert ?

1. Laptopot előveszed.
2. Lassan gondosan kinyitod,
3. Bekapcsolod
...4. Meggyőződsz róla, hogy a szomszéd nézi,
5. Elkezdesz egy imát mormogva mondani...
6. Szemedet rövid időre becsukod, kinyitod és az égre nézel:
7. Mélyet lélegzel, és megnyitod a linket:
http://www.myit-media.de/the_e...
és tegyük hozzá,abból1et"választott" az ország "demokratikusan" a többi3at meg fű alatt a pártszékházban. kb.200ember.na ennyit a népakaratról....
Roppant tárgyilagos "érvelés" ! Akarsz hugyot inni? Nem. Akkor egyél szart ! NNna B+! Gyönyörű választék.
Most ebben mi a vicces luki úr?
Ez mind igaz, bazze......

Ez itt kérem a vicc topik!
Ide vicceset kell írni......mint például:

De kibaszott jól érzem magam, nincs semmi bajom... tele vagyok pénzzel....happy az élet....

Ha ez vicc, bakker....
Nem! Illetve valamivel lehet, hogy jobb, de ennek mértéke számomra kérdéses.
Nem hiszem, hogy a jelen politikusok teljes kizárása nélkül meg lehetne változtatni ami itt jelenleg folyik. Tisztában vagyok azzal, hogy egy országot nem lehet teljes demokráciával irányítani. Az azonban felháborító, hogy sokkal közelebb van a diktatúrához mint a demokráciához.
Na persze ennek a balfasz, böszme, birka magyar népnek ez is jó.

És még nyalják a seggét a fészbukkon. Beszarok. Lájk meg szopnálak le ferikém. Hát mi kell ennek a sok köcsögnek, hogy tisztán lásson?
Itt nincs olyan ember aki nem fizet adót. Fizet mikor kenyeret és egyéb élelmiszert, benzint, gázt vagy akármit vesz. Mégpedig nem is keveset. Megértem azt aki csal az adóval, mert itt ebben a szarkupacban máshogy lehetetlen vállalkozásból megélni. Inkább csalnám el az adót és költeném a családomra, minthogy ezeknek a kizsákmányoló faszcibáló geciknek befizessem azért, hogy őkelmességük el tudják lopni mindenféle hamis fiktív tanácsadói meg még a faszom tudja milyen jogcímen mondjuk a 4-es metró építése közben.
Kíváncsi lennék ha egy kőműves berakna a számlái közé egy arról szóló tanácsadó szakértői számlát házanként 1.5 milláért, hogy hogyan kell a falat egyenesen rakni, vajon mit szólna az apeh?
Lenne belőle nemulass. Kihúznák a számlát és köteleznék annak az áfa tartalmának befizetésére és még nyakon is akasztanák úgy kb 150% bírsággal saját jogkörben. Mert persze az államigazgatási szerveknek bizony van saját jogköre. Nekünk polgároknak meg kötelességünk van. Tiszta demokrácia.
Egyetértünk.
De zseb-Hitler jobb?
Ha politikus sem lehetne 100-as IQ alatt akkor nem kellene ennyi járulékot meg fizetést fizetnünk. Mondjuk azt sem értem mi a fasznak kell nekünk politikus? Politikus az bárki lehet. Ahhoz nem kell "politikus képző" (én még mondjuk nem hallottam róla, hogy ilyen létezne) iskolába járni. Szerintem egy ország irányítását gazdasági, banki és egyéb szakemberekre kellene bízni. A mi ferencünk ahhoz biztosan ért, hogy a barátainak befolyásával hogyan privatizáljon magának szintén a barátai által elintézett banki hitelből pár száz millió forintért milliárdos céget.
Utána persze mint milliárdos rögtön pökhendi lenéző tekintettel lenézheti azt akiket meglopott. Mindezt teszi azután is, hogy saját magát minősítette mint hazug semmirekellő embert.
Kaoja be a faszomat az összes mszp-s buzeráns.
Milyen párt az aminek 8 év alatt 4 elnöke is volt?
SZAR!
Én meg politikust sem engednék jelöltetni elmeorvosi engedély nélkül.
akkor elég hamar meg lehetne számlálni a szavazatokat...
100as IQalatt nem engednék egy embert sem szavazni
meg olyant se aki nem fizet adót
Itália történelme dióhéjban....
nem is arrol van szo hogy viki igy vagy ugy, de ocsem, ez az ember kozveszelyes ... egyszeruen akasztanivalo, o tudja a legjobban mit artott ennek az orszagnak, meg az embereknek, es meg mit elkovettek volna ha most nem mennek kispadra, es nem tudja befogni a pofajat ... milliardos a mi penzunkbol, es nem eleg neki ... es meg mennyi ilyen fereg van .. lojje mar tarkon valaki ezeket mert mast nem erdemelnek .. nyomorult nyuggerek megint a nyakunkba fogjak akasztani oket 3 ev mulva .... mar most latom ...
Azt a büdös kurva életbe.
Ennyi seggnyalót én még életemben nem láttam.
Ezek nemtől függetlenül mind szerelmesek ebbe a Feri gyerekbe.
Beszarok rajtuk.
Na nem mintha Viktorunkat sokkal jobbnak gondolnám.
akinek eros a gyomra, az olvasson bele feri okossagaiba:
faszbukk gyurcsotany oldala
akinek meg meg erosebb, az a kommenteket is olvassa el :-D
Nagy arc
Múltkor részegségemben kitaláltam, hogy enni kéne. Mivel nem volt más tojáson kívül, így maradt a grízes tészta. Előkészítettem mindent: tányér, villa, eperlekvár, porcukor. Hogy hogy a francba került oda málnaszörp azt én nem tudom, de az is ott volt, akkori véleményem szerint remek helyen. Próbáltam visszaemlékezni, hogy hogy is kell ezt csinálni: tányérba bele a tészta. na itt megakadtam, mert rájöttem, hogy edényestől kell a tányérba. Jó, ezen túlvagyunk, tészta a tányérba. Akkor ugye mostjön a ...lekvár? Oké, ez rajta. Várjunk csak? Ez nem lekvár...ez szörp! De én nem ilyet akartam enni...akkor most ezzel mi legyen? Dobjuk ki. Az egész landolt a szemétben (fél liter szörp közbe a padlón). Mostmár rájöttem, hogy a porcelántányér maradhatott volna.... na mindegy. Új tányér elő, újra beletettem a tésztát a tányérba. Oké, idáig az előbb is megvolt. De most akkor szörp már nem kell (bár az üvegen kívül nem sok maradt, mert az egész belement az előző szerzeményembe). Akkor újra átvettem magamba a dolgokat, és rájöttem, hogy most jön a lekvár. A frissen vásárolt Tesco eperlekvárt nagyon egyszerűen felbontottam csavarhúzóval(hogy azt honnan szedtem már énsem tudom. talán a zsebembe maradt valamikor). Az állaga nagyon szimpatikus volt, szépen ráöntöttem a tésztára. A tészta közepén persze hagytam egy jó nagy lyukat, nehogy összekeveredjen a lekvár a tésztával (pedig pont úgy szeretem). Jöhet a porcukor. A csavarhúzó ismételtes sikeres használata után sikerült a lekvárra öntenem az egész. Ekkor döbbentem rá, hogy ez kristálycukor. No sebaj, majd jobban megrágjuk. Gondoltam kész az evésre a készítmény, ideje enni. Az első falat után megállapítottam,. hogy ez hideg, ugyanis hűtőben volt. VILLÁSTÓL betettem a mikróba. Beállítottam 5 percre, addig elmentem pisilni. Mire visszajöttem, hótra szikrázott az egész, gondoltam biztos a villa is segít neki felmelegedni. Miután lejárt, ki akartam venni. Nem jött össze. Szépen megfogtam egy rongyot, jól bevizeztem hidegvízzel, hogy lehűtse a kezemet meg a tányért is. Ez még sikerült is. De a villát is így fogtam meg, ami egy kicsit fájt. Gondoltam a villa ahibás, hogy ilyeneket csinál, így ment a szörpös tészta után a kukába. Elővettem mégegy villát, és elkezdtem enni. Hát ez már élmény volt. A cukor egy része karamell lett, a másik része szén. A lekvár ízét...meg hagyjuk. Így szépen megettem magát a tésztát, amin nem volt semmi ízesítő, és magában nagyon szar volt. Mikor már jól laktam, visszamentem a többiekhez a nappaliba. Ott láttam, hogy rendeltek pizzát.