Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találós kérdés:

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51kg lekváros grill sütőt, akkor hány barkasz hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
Mit jelent, ha a nő a konyhából a bemegy a szobába?
-Túl hosszú a lánc...
Jól néz ki a mocid
Nem vagy teljesen normális.
Így hirtelen valaki más még?
gondolj bele mi lenne ha mi kapuk volna........
minden dugás után újra kellene tapétázni a szobát
EZ 1....
Marie Curie pl igy hirtelen.

De ha mar ilyen szep vicceet kaptunk:
Mi hozta le a ferfit a farol? - Az evolucio
Es a not? - A gravitacio

Es mi tortenik a szoke novel ha veletlenul a WC melle ul?
Felszalad benne a pumpa
Nyilván ezért nem tudok NŐI kutatókat, feltalálókat és tudósokat felsorolni, mert buta férfi vagyok.

...viszont gratulálunk a sorozatos orgazmushoz, az jó választás volt!
Miután megalkotta Isten Ádámot és Évát, azt mondta nekik: - Még két adományom maradt. Az egyik, az állva pisilés művészete és... - Én! Én! Én! Én akarom Istenem, kérlek, kérlek, kérlek! - szakította félbe azonnal Ádám - ez annyira leegyszerűsítené az életemet.... Éva beleegyezett, neki nem volt fontos ez. Isten Ádámnak adta az első ajándékot. Ádám kiáltozott örömében, szaladgált az édenkertben, minden fa mellett megállt pisilni, kiszalad a tengerpartra, pisilve rajzolt a homokba... Isten és Éva nézték egy darabig a boldog férfit, aztán Éva a Teremtő felé fordult és megkérdezte : - Melyik a másik ajándék? - Az agy, Éva, az agy...

Köszönöm Istenem !
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Jó igényessen megépítve!
tény hogy nagyon penge
lé a kalappal
Ha érdekel, elolvasod, ha nem érdekel, akkor nem.
Nemrég indítottam a blogot, szeretném, ha megismernék. 1 hét múlva már nem áll szándékomban senkit "zaklatni" vele, de innen sokan látogatják a motoros kollégák.

Legyen egy vicc is, hogy ne csak OFF-oljak:

Matematikus a fényképészetben:
- Szeretnék erről a filmről képeket csináltatni.
- 9x13?
- 117. Miért?
Lehetne, hogy ezt többet nem linkeled be, vagy legalább nem naponta? Majd ha érdekel, bookmarkolom a blogot és megnézem...