Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51kg lekváros grill sütőt, akkor hány barkasz hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
Miután megalkotta Isten Ádámot és Évát, azt mondta nekik: - Még két adományom maradt. Az egyik, az állva pisilés művészete és... - Én! Én! Én! Én akarom Istenem, kérlek, kérlek, kérlek! - szakította félbe azonnal Ádám - ez annyira leegyszerűsítené az életemet.... Éva beleegyezett, neki nem volt fontos ez. Isten Ádámnak adta az első ajándékot. Ádám kiáltozott örömében, szaladgált az édenkertben, minden fa mellett megállt pisilni, kiszalad a tengerpartra, pisilve rajzolt a homokba... Isten és Éva nézték egy darabig a boldog férfit, aztán Éva a Teremtő felé fordult és megkérdezte : - Melyik a másik ajándék? - Az agy, Éva, az agy...
Ha érdekel, elolvasod, ha nem érdekel, akkor nem.
Nemrég indítottam a blogot, szeretném, ha megismernék. 1 hét múlva már nem áll szándékomban senkit "zaklatni" vele, de innen sokan látogatják a motoros kollégák.
Legyen egy vicc is, hogy ne csak OFF-oljak:
Matematikus a fényképészetben:
- Szeretnék erről a filmről képeket csináltatni.
- 9x13?
- 117. Miért?
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51kg lekváros grill sütőt, akkor hány barkasz hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?