Szőke bombázó napozik a strandon, körülötte férfisereg csorgatja a nyálát. Felül a csaj:
- Na, fiúk, aki ötször tud, azzal elmegyek.
Lekókadnak erre a srácok, de hátulról előrefurakszik egy girnyó kis ember:
- Gyere, menjünk aranyom.
El is mennek, pár perc múlva jön vissza a krapek, a csorda kérdezi:
- Már meg is volt az öt?
- Milyen öt? Csak egy, de az jó volt.
- És a csaj?
- Pereljen be!
A "régi szép időkben" hazánkba látogat Brezsnyev elvtárs. Hatalmas fogadást kapott. Pihenésképpen a Duna mentén korzózik Kádár elvtársával, és elmélkedik:
- Kellene valami olyat csinálni, aminek örül a nép.
Megszólal a sofőr:
- Hajtsak a Dunába, elvtársak?
Egy polgármester meghívja vacsorára a kollégáját. A vendég hüledezve nézi, milyen nagy lábon él a házigazda és megkérdi tőle, hogyan sikerült így meggazdagodnia.
- Látja azt a hidat? - mutat az első polgármester a távoli építményre. - öt százalékot vágtam zsebre.
A vendég polgármester hazatér, majd hat hónap múlva meghívja új házába a másik polgármestert, aki elképedve kérdi meg barátját, mi a titka a hirtelen meggazdagodásának.
- Látja azt a hidat? - mutat ki az ablakon a második polgármester.
- Miféle hidat? - kérdi a vendég.
- Száz százalék!
Egy politikus sétál az utcán. Eléjeugrik egy rabló:
- Azonnal add ide az összes pénzedet!
Mire a politikus.
- De kérem! én egy befolyásos politikus vagyok!
A rabló nagyot néz, és ezt mondja:
- Akkor az én pénzemet!
Ez is jó.
3-4 hete kint voltam romániában. -23 volt a legalacsonyabb hőmérséklet. A faszik meg orkánkabátban álltak a buszmegállóban.
Kiugrottunk a kocsiból dobni egy sárgát majdnem megfagytam annyi idő alatt. Azok meg isten menti mackóban járkálnak.
"Kereskedelmi rádió riportere:- Aki rosszul érzi magát az utóbbi napok időjárása miatt, annak figyelmébe ajánljuk,hogy az erdélyi Bodzafordulón (300 lelkes falucska Kovászna megyében),már második hete folyamatosan mínusz 20 fok alatti a hőmérséklet. Stábunk felhívta a polgármestert, és érdeklődött a megváltozott életkörülményekről,mivel ma hajnalban rekord hideget (-28,6) mért a Román Meteorológiai Intézet kihelyezett műszere.
Polgármester: Fogas az idő az igaz, de itt ilyen a tél. Áram van, víz van, a hivatalnak van annyi fája, hogy a szükségeseknek odaadhassuk.
Riporter: És milyen rendkívüli intézkedéseket terveznek a nagy hidegre tekintettel?
Polgármester: ?
Riporter: Ööö... arra gondolok tehát, hogy mik azok a döntések, melyek eltérnek a normális életviteltől?
Polgármester: (kis csönd után) Éccakára bégyühet a kutya."
igazad van meg kis jó érzés is kéne , ezek nek a nagyrésze gyilkos vagy annak leszármazotja
mert ezek nagyapám apám és az én kifoszoim
Még mindig csodálkozok a emberek hülyeségén
pl .biszku bélán
és tisztelet a ki csinálta a intrjut vele
de elitélni ?
Ismerős a helyzeted.
Mást nem is tudnak mint kötekedni és baszogatni.
De amíg nem lesz egy olyan független bírókat és ügyészeket ellenőrző testület akik el is végzik azon feladatukat, ami arra irányul, hogy az igazságszolgáltatásban lévő túlkapásokat és jogellentétes eljárásokat ellenőrzi addig nem lesz semmi változás.
SŐŐŐŐT!
Nem csak ellenőrzi, hanem bünteti is. Mert ugye ha egy bíró egyértelműen a joggal szemben menve más ítéletet hoz mint amit az előír, akkor vissza él a hatalmával és hivatali kötelezettségszegéssel vádolható. Vagy csak simán ostoba és akkor meg alkalmatlan a feladata elvégzésére. Ezért meg bünti járna a sok buzinak.
Az igazság az, hogy nekem is csak addig lehet igazam amíg nem kerülök államigazgatási szervek hatáskörébe . Ott még nem nagyon volt igazam. Ha jogilag az is lett volna, akkor rögtön életbe lépett a nulladik és a mínusz 1-es törvény.
0.- azért mert csak!
-1.-amit szabad Jupiternek ....................................
De hát demokrácia van! Vagy nem?
- Képzeld drágám, majdnem belefulladtam a medencébe!Az úszómester mentett ki.
- Tudom, az előbb volt itt bocsánatot kérni.