Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De. Énvótam.
apraszaki: én egy pár éve voltam az állomás végénél egy gyorsulási versenyen. volt ott egy fehér r1-es pályamotor, egy régi kawa gpz 1000 meg még sok motor, és volt ott egy drz is. azzal nem te voltál? kb 5-6 éve. mert az is azt csinálta, h ment a drz-vel, ült mögötte vki, és ráborúlt a kormányra a hátul ülő meg meghúzta a gázt. a drz-s nem te voltál?
Mindkettő jó!
A "fogatlan" is, de a késes az DURVA!
Grat, a hülye!
Kertben settenkedő cigányok ellen.....
A román hegyi pásztor megkívánja a kecskét.Hogy stabilan álljon,a hátsó lábait beleállítja a gumicsizmájába,megfogja a szarvait és betesz neki hátulról.A kecske megbokrosodik és ilyen pózban beszaladnak a faluba.
Az utcában felkiált valaki:-na nézd csak,a Juonnak új motorja van!
Mindíg montam, hogy a béjemvébe szarok az ülések.
neeeeeeeee
lejárt a program
azt ez most mitű át le
na erre kéne ültetni a frigid csajokat
Mosógép mit össze nem vergődik egy téglától...
http://www.break.com/index/man...
ez be
szaratós
Ilyet énis csináltam motoron...
http://ziza.qip.ru/2010/07/29/...
A rendőrségre bejelentés érkezik hogy egy roma lakodalom tömegverekedésbe torkollott,a kiérkező rendőrök rendet tesznek de bíróságon felelniük kell a verekedőknek. A bíróságon megkérdezik ki volt a legközelebb az esethez, gazsi jelentkezik,majd elkezdi mesélni az eseményt. Hát bíróúr úgy kezdődött hogy felkértem táncolni a menyasszonyt az első zenére ,de a zenekar olyan gyorsan kezdte a második zenét is, hogy azt is végigtáncoltuk . Aztán a harmadik számra is elkezdtünk táncolni ,de a szám vége előtt a vőlegény átugrott az asztalon és iszonyatos erővel lábközt rúgta a menyasszonyt . Hú az fájhatott neki- mondja a bíró. Az biztos bíróúr nekem három ujjam el is tört.
Nagypapa az ölébe ülteti a kisunokáját és kérdezgeti:
-Na mi lessz akkor ha kivered egy oroszlánnak?-kérdi az öreg
-Sok oroszlánsperma!-válaszol az unoka
-És ha egy vizilónak?
-Sok vizilósperma!
-És ha egy gazellának?
-Sok gazellasperma!
-És ha kivernéd... nekem?!
-Sok nagypapa sperma!-válaszol ujjongva az unoka
-Plusz egy csoki!
Az ausztrál farmer egy vödörrel a kezében elindul a közeli
gyümölcsösébe. Az útja egy tavacska mellett visz el. Arra lesz
figyelmes, hogy a tóban három meztelen nő fürdik, a ruháik szétdobálva a parton. A lányok észreveszik és kikiabálnak neki:
-- Ne leskelődjön, addig úgysem megyünk ki a vízből, amíg el nem megy innen!
A farmer egy kicsit felemeli a vödröt és visszakiált:
-- Nem leskelődni akartam, a krokodilt jöttem megetetni!
Upps , hogy megepődött Végül is mire számított
hogy 1 a 4-hez az túl sok esély vagy csaki símán véletlenül rossz helyre tette a jelölt poharat
Szerintem ez qrva égő , ha már kamera előtt csinálta legalább a másodikra baszta volna el...
ez hatalmas:)
Az orvos tanácsolja az alkoholista feleségének:
- Úgy tudja legegyszerűbben leszoktatni a férjét, hogy a fürdőszobában egy lavórt megtölt alkohollal, és beledob egy dögtött macskát, és bezárja oda a férjét. Garantáltan megundorodik egy életre.
Az asszony így is tesz, majd megy az orvoshoz.
- Na, sikerült a terápia?
- Hát, nem igazán. Mindent úgy csináltam, ahogy tanácsolta. Fél óra múlva benyitottam, hát ott áll a férjem tök részegen, és rázogatja a macskát: Cicuskám, van még benned?
Ez talán az itt a piros hol a piros durvább változata, akkor most nyert az ürge. Tapasztalatot.