Jó legyen igazad... de nem a wikipédiárol vettem... csak egy oldalról ami oda linkelt... így már többen mondjuk... de nézz utána... tényleg túl van tárgyalva ide meg írj egy viccet mert én nem tudok
Elárulom neked, hogy a wikipédia nem szent oldal.
Nagyon sok minden nem úgy van, ahogy itt olvasható!
Mert aki felrak oda dolgokat, az sem biztos jót rak fel.
Senki nem ellenőrzi a wikipédia adatainak igazi valódiságát!
De igen, érdekes, én ezeket a diákokat nem védem félreértés ne essék mert ezek alapvető kérdések és mondhatjuk h mindennapi életünkben előfordul, de az hogy mikor volt az aranybulla vagy hogy mikor írta X költő az Y versét és mit tartalamaz az sztem nem éppen a minden napjaink része lesz, persze kell egy általkános műveltség de sztem fölösleges elvárni oylan dolgokat amiből hasznunk egyenlő a nullával
Ezeket nem 60 évesen kérdezték meg, hogy mire emlékezik még.
Most érettségiztek 1-2 éve!
Ott azért tanagyag volt.
A 220 volt meg alapvető dolog! A büfés okosabb, mint bármelyik megkérdezett...... Neked ez nem furcsa?
Bakker!
Siralmas,de tudjátok mit sajnos ez van a saját lányaimnál is tapasztalom,hogy a történelmi és irodalmi ismereteik nagyon hiányosak.És az a legnagyobb baj,hogy csak ennyi a követelmény..........szerintem kibaszottul elqrták az oktatást......szerintem!
mondjuk a mai missz picsákból nem nézném ki hogy tudná mennyi feszültség van a hálózatban, de hogy a kanok sem tudták.... és már túl vannak az érettségin....
Nagyon sok minden nem úgy van, ahogy itt olvasható!
Mert aki felrak oda dolgokat, az sem biztos jót rak fel.
Senki nem ellenőrzi a wikipédia adatainak igazi valódiságát!
(de túl van tárgyalva)
Amiért ez nem ennyi, azért az áramszolgáltató a felelős.
Szakmunkás vagyok, én az ilyen hülyékből élek.
Még, még, még,...................
Most érettségiztek 1-2 éve!
Ott azért tanagyag volt.
A 220 volt meg alapvető dolog! A büfés okosabb, mint bármelyik megkérdezett...... Neked ez nem furcsa?
ha melegszik a pc-d
aki szereti az elektronikát
Siralmas,de tudjátok mit sajnos ez van a saját lányaimnál is tapasztalom,hogy a történelmi és irodalmi ismereteik nagyon hiányosak.És az a legnagyobb baj,hogy csak ennyi a követelmény..........szerintem kibaszottul elqrták az oktatást......szerintem!