- A "magamról" rovatba legalább 5 sort írj és minimum 10 smile-t (ha valami betűkből kirakott gagyit is bemásolsz, még jobb), illetve az alapmondatot ki ne felejtsd, "Ha ismersz, úgyis tudod milyen vagyok" ...
- Képeid között mindenképpen legyen egy tükörből (lehetőleg saját kezűleg) készült kép, de még menőbb, ha vakut is használsz. Ezen képek neve kötelezően "Én", ha több is van, jöhetnek a bővítmények (kevésbé kreatívak számára: "Én1", "Én2"...)
- Ha gyúrsz, kötelező a félmeztelen kép, de még jobb, ha egyenesen a konditeremben készült.
- Ha nem múltál még el 18, alap, hogy az egyik képen részeg legyél, és lehetőleg sörös vagy röviditalos üveget tarts a kezedben a fényképező felé hadonászva (ha részegen alvós, hányós kép is van, feltétlenül fent a helye...)
- Születési névnél figyelj oda, a születésed évét kell írni, véletlenül sem a neved!
- Lányoknál kötelező legalább egy olyan kép, amelyiken a mellek természetellenesen összenyomva látszódnak, ha ehhez még szexi csücsörítés, pucsítás, pléjmétes nézés is társul, még jobb.
- Legyen legalább 5 kép a legjobb 'foreverfriends'-ekről (havonta cseréld!), mindegyik aláírásaként legyen ott a zárójeles 'L' betű. (L)' kitétele kötelező akkor is, ha a baráttal, barátnővel készült közös kép feliratán törjük a fejünket.
- A profilunkban használjuk a 'naon', 'oan' és 'szerizlek' kifejezéseket, minél többször
- Ha szakítottál, írj ki naponta sok-sok versidézetet (ha tudsz ilyet), hogy mindenkivel tudasd a fájdalmad. Ha éppen jársz valakivel, akkor is.
- Ha a beszélt nyelvek között szerepel az angol, akkor a képek címét mindenképp angolul írd ki, hogy mindenkinek bizonyítsd angol tudásod! pl: me, together, my bestfriend, stb..."
jujj ez beszarás wwwwááááááááááááááá ahahhaahhahahahaha
sokat nézegetem ezt a tpoicot de ez mindent tarolt. ma suliba info órán néztük meg, az osztály nem birt leállni a röhögéssel, a tanár meg mindenkit kiakart zavarni
júúúúúúúúúúj még ilyet
"Az ételnek 7 másodpercre van szüksége ahhoz hogy a szájból a gyomorba érjen. Egyetlen hajszál tud akár 3 kg-ot is tartani. Egy férfi pénisze háromszor akkora mint a hüvelykujja. Az emberi csípőcsont stabilabb mint a beton. A nők szíve gyorsabban ver mint a férfiaké. A lábon kb. 1 billió baktérium található. A nők dupla annyit pislognak mint a férfiak. Az átlag ember bőre kétszer olyan súlyos mint az agya. A testnek 300 izomhoz van szüksége ahhoz is hogy lazán álljon. A nők most kész vannak az olvasással. A férfiak még mindig azzal vannak elfoglalva, hogy összehasonlítsák a hüvelykujjukat a ....."
A városban túlszaporodtak a galambok.
Tűrhetetlenné vált a nagy szemét, szarkupac és hordalék utánuk. A
polgármester úgy döntött, hogy 1 milliót ad annak, aki kiirtja a
galambokat a városból.
Jött is egy vállalkozó és így szólt:
- Én ingyen elintézem a galambokat de van egy feltételem, márpedig,hogy senki nem fog kérdezni semmit. Ha mégis, akkor kell fizetni.
A polgármester beleegyezett.
- A vállalkozó kivett egy sárga galambot a táskájából, elengedte mire az összes galamb elrepült utána, az Isten tudja hová.
Ezt látván a polgármester megszólalt:
- Tudom, hogy ez most 1 milliónkba fog kerülni de meg kell kérdeznem: Nincs véletlenül a táskájában egy sárga cigány is ?
Házaspár vásárol a szupermarketben. A férj beletesz a kocsiba egy huszonnégyes karton Heinekent. Az asszony döbbenten nézi. A férj mentegetőzni kezd.
- Most akciós, csak 3000 Ft.
- Ezt nem engedhetjük meg magunknak - mondja szigorúan az asszony és visszateszi a sört.
Vásárolnak tovább, majd a feleség betesz egy 6000 Ft-os tégely krémet a kocsiba. A férj rákérdez.
- Ez mi?
- Az arckrémem. Gyönyörűnek fogok kinézni tőle.
- Ezt a Heineken féláron tudja...
Megtörtént!
Egyetemi előadás, biológia, téma a laphámsejtek, amelyek a száj belső felületén vannak és folyamatosan újratermelődnek. (A DNS vizsgálathoz a mintát is a száj belső felületének törölgetésével nyerik.) Előadó előtt mikroszkóp kivetítővel. Önként jelentkezőt kér mintaadásra. Első sorból egy hallgató csaj feláll, kézségesen belenyúl a szájába, mutatóujjával húz egy csíkot a tárgylemezre, majd visszaül. Oktató tárgylemezt behelyezi, képet élesre állítja, amikor két laphámsejt között egy csapkodó farkincás átúszik a képen...
Mire az oktató rezzenéstelen arccal: -Hát igen, ideális környezetben két-három napig is elélnek.....
(csaj tűzvörös arccal kirohan az előadóból)
Egy fiatal pap nagyon izgult az elso miséje elott. Amikor a felettese, a Püspök észre vette, azt tanácsolta neki, mielott megkezdi a misét, tegyen egy kis vodkát a vizespoharába, hogy megnyugodjon. Nagyon jól sikerült a fiatal papnak az elso mise, de amikor hazaért, egy levelet talált a Püspöktol. "Kedves Fiam, Atyám! Gratulálok az elso misédhez és örülok, hogy megfogadtad a tanácsomat, de sajnos van egy pár megjegyzésem:
1. Abból a pohárból kis kortyokat kell inni, nem egyszerre felhajtani.
2. Abba a vizes pohárba nem teszünk se jégkockákat, se citromszeleteket. JA, és én azt mondtam, hogy tegyél egy kis vodkát a vízbe. Nem fordítva...
3. A Bibliát nem használjuk pohártartónak.
4. Nem illik megtörölni a szádat a csuháddal.
5. 10 parancsolat van, nem 12.
6. 12 apostol van, nem 10.
7. Amikor a keresztrol beszélsz, nem mondhatod "Az a nagy T az oltár fölött".
8. Amikor Jézusról beszélsz, nem mondhatod "A fiú és a bandája".
9. Dávid egy parittyával és egy kovel gyozte le Góliátot, nem robbantotta szét a seggét.
10. Júdát nem hívhatod köcsögnek.
11. Az Atya, a Fiú és a Szent Lélek nem "az öreg, a fiatal meg a szellem".
12. Nem szép a Pápát "Keresztapának" hívni.
13. A Fáraó számuzte a zsidókat, nem küldte el Oket az anyuk p*csájába.
14. Mária-Magdolna bunös lélek volt, nem Qrva.
15. Az ötlet, hogy kérted a hívoket: tapsoljanak, jó volt, viszont túloztál, amikor megkérted Oket, táncolják a Macarénát, és Daniela novért sztriptízre hívtad.
16. A szentelt vizet áldásra használjuk, nem arra, hogy a tarkódat lehutsd vele.
17. "Az a kis házikó" nem WC, hanem gyóntató.
18. Aki a kereszten van, az Jézus, nem Che Guevara.
19. Amikor a bunösök meghalnak, Pokolba mennek nem az anyjuk p*csájába.
20. Mindig legyen rajtad alsógatya, pláne ha a csuháddal legyezed magad.
21. Emlékeztetlek, hogy a mise kb. 1 óráig tart, nem 2 x 45 perces félidok, és az, aki melletted ült és "piros szoknyás transzvesztitának" hívtad, én voltam. Ezeken kívül, minden rendben volt.
Egyszer csak egy pityegő hangot hallanak.
Az első megnyom egy pontot az alkarján, mire a pityegő elhallgat. A többiek néznek rá:
- Ez a személyi hívom volt, mondja.
Nekem egy mikrochip van a bőröm alá ültetve.
Néhány perccel később telefoncsengést hallanak. A második férfi a füléhez emeli a tenyerét. Miután végzett a beszélgetéssel, megmagyarázza a dolgot:
- Ez az én mobiltelefonom.
Egy speciális mikrocsip van a tenyeremben.
A harmadik férfi úgy érzi, neki is fel kell mutatnia valamit.
Kimegy a mosdóba. Mikor visszatér egy darab vécépapír lóg ki a hátsójából.
A többiek csodálkozva néznek rá.
- Na, mi van?
- Kaptam egy faxot ....
Nem láttam még ezt az oktató témájú leírást a fórumban ezért gondoltam megosztom veletek, hogy mi is az a sávszélesség
Aki nem érti a sávszélességet
1. Egy emberi DNS 75 MB-nyi genetikai információt tartalmaz.
2. Egy spermium (mivel a hímivarsejtből származik az utódláshoz használt
info fele) így 37.5 MB-ot
3. Egy milliliterben 100 millió spermium van.
Gondolatmenet:
Általánosságban egy alkalommal 2,25 ml-t lövünk ki 5 secundum alatt.
Így a hímvessző sávszélessége: (37,5MB x 100M x 2,25)/5 = (
37.500.000x100.000.000 x2.25)/5 =1 687 500 000 000 000, avagy: 1687,5
TeraBájt/s.
Tehát ez orgazmusonként több mint egymilliárd floppy, vagy 2 millió CD
lemez/secundum. Kolosszális!
(Én láttam egyszer egy informatikai oktatófilmet, ahol egy hölgy egyszerre
három interface-én fogadott ilyen mértékű információhalmazt. Technikai zseni
volt!)
- A "magamról" rovatba legalább 5 sort írj és minimum 10 smile-t (ha valami betűkből kirakott gagyit is bemásolsz, még jobb), illetve az alapmondatot ki ne felejtsd, "Ha ismersz, úgyis tudod milyen vagyok" ...
- Képeid között mindenképpen legyen egy tükörből (lehetőleg saját kezűleg) készült kép, de még menőbb, ha vakut is használsz. Ezen képek neve kötelezően "Én", ha több is van, jöhetnek a bővítmények (kevésbé kreatívak számára: "Én1", "Én2"...)
- Ha gyúrsz, kötelező a félmeztelen kép, de még jobb, ha egyenesen a konditeremben készült.
- Ha nem múltál még el 18, alap, hogy az egyik képen részeg legyél, és lehetőleg sörös vagy röviditalos üveget tarts a kezedben a fényképező felé hadonászva (ha részegen alvós, hányós kép is van, feltétlenül fent a helye...)
- Születési névnél figyelj oda, a születésed évét kell írni, véletlenül sem a neved!
- Lányoknál kötelező legalább egy olyan kép, amelyiken a mellek természetellenesen összenyomva látszódnak, ha ehhez még szexi csücsörítés, pucsítás, pléjmétes nézés is társul, még jobb.
- Legyen legalább 5 kép a legjobb 'foreverfriends'-ekről (havonta cseréld!), mindegyik aláírásaként legyen ott a zárójeles 'L' betű. (L)' kitétele kötelező akkor is, ha a baráttal, barátnővel készült közös kép feliratán törjük a fejünket.
- A profilunkban használjuk a 'naon', 'oan' és 'szerizlek' kifejezéseket, minél többször
- Ha szakítottál, írj ki naponta sok-sok versidézetet (ha tudsz ilyet), hogy mindenkivel tudasd a fájdalmad. Ha éppen jársz valakivel, akkor is.
- Ha a beszélt nyelvek között szerepel az angol, akkor a képek címét mindenképp angolul írd ki, hogy mindenkinek bizonyítsd angol tudásod! pl: me, together, my bestfriend, stb..."