Ti ezerszer jobban fikázzátok a Rocker Choppereseket, mint Ők titeket! Csak olvassatok vissza
Sajnálatos, hogy némelyikőtöknek a motorozás arról szól, hogy ki tud gyorsabban és vakmerőbben száguldani.
Ajánlom mindenkinek azt az érzést amikor egy bőrmellényben és egy rohamsisakban élvezi a tájat az illatokat az élményt.
Szánalmas, hogy itt is egy bizonyos bandaháború kezd kialakulni.....
Ha meglesz a Harley-m, én akkor is vissza fogok inteni, ha ez sokakat boldogsággal tölt el, mert Én is Speed motoron ültem.
egyetértek veled , és csatlakozom az előttem szoló többi HD utálókhoz. Szánalmas az egész bagázsuk minden találkozón feszít a sok nagyképű sörhasú álrockker majom a rojtos ráfeszülős amerikai filmek kék osztrigás jeleneteiből ismert buzeráns ruhájába és még ők pofáznak arról, hogy ki a férfi, meg az igazi motoros ? Meg ami nem elavult technikájú röfögö, püfögö olajzabáló az már nem is motor....szerintük. Egész nyáron 4 találkozó erejéig felhuzzák a homokos gúnyájukat elviszik trélerrel a szarjukat mennek 100km-ert és oda vannak maguktól, hogy mennyit motoroztak , közbe meg a motor simogatásával a garázsban több időt töltenek, mint motorozással, mien érdekes hogy amint nem 30 fokot mutat a hőmérő elkezdődik az ősz még szinte mindenki motorozik, de HD-st már nem látsz az utakon, a kis kényes kislánykák már szeptemberben elsüllyesztik a gépet a garázsban. Ezek lennének a nagy motorosok?
Nekem is volt ilyen élményem Balatonról hazafelé elfogyott a benzin és kb 20 motorosból 1 állt meg és aki megállt egy szedett vedett szimoval volt de ő segített, de a hd-sek sőt a speed motorosok se álltak meg ...
Jó tudom mit akarok én a kis szar 70ccm-s endurommal de mindenki elkezdi valahol nem ?
Nekem az a tapasztalatom,hogy aki csak "díszdíszfasz" és nem Harley-s díszfasz, csak hasonló made in japan feliratos géppel megy, az visszaint, sőt még korábban egy Shadow-s állt meg út szélén segíteni, és nem is 1 percre maradt ott. De aki már hozzájut ehhez léghűtéses tolórudas nehézfémhulladékhoz, az má' szarba se néz senkit, főleg a csúcstechnikás rizsrakétásokat.
Amúgy ez konkrét márkaimázs fentartás a HD részéről, hogy motorikusan semmit sem újítanak, mert csak így marad meg a szakadt traktor hang. (Futóműnél már van vmi ABS bevezetésről szó)
A nagy kérdésem meg a következő: hogy lehet szabadságszeretetről és motorozás élményről beszélni, mikor egy 350+ kilós trágya szarral kell küzdenem km-ről km-re?
Meg az a ruha... Szilánkosra törik bármelyik izülete esésnél, rojtprotektor rulez...
Az összes ilyen HD -s egy tetüláda!
Nem int,nem áll meg,elforditja a fejét,és veri a nyálát!
Tudomásul kell venni ez van....
Nekem eddig egy HD s intett aki itt lakik a falunkban de neki régen honda cb volt,meg ismerjük egymást régóta.
Pedig nem egy ilyen guruló fémkupac jött velem szembe!NEM BÍRT inteni!
De mikor utszélén álltam nemállt meg és kalimpáltam,hogy vazze kifogyott a benya...
Nekem semmi bajom nem volt a csopperesekkel. De tavaly nyár óta a Harleysok nem lopták be magukat a szívembe. Beérve Esztergomra, egy 40 fős HD-s brigád jön szembe, tipikus MC-s szakállas elvetemült fazonok. Intek nekik a kis műanyag műtrágyámról, erre azok elfordítják a fejüket. Hát rohadjon le a keze az összes ilyen buzeráns rokker fasznak, az ilyen érzi magát igazi motorosnak? Aztán mitől? mer 60lóerőt kell megülnie? azt megy 60-al? Ahhoz nagy tudomány kell, öreganyám is képes rá. Mi meg műanyagmotorosok, aki ugye nem vagyunk férfiak, mert a puhapöcsű faszikra jellemző, hogy a speedmotorjaikon, az 50 fokban nyáron egész délután egy versenypályán izzadnak a nemkicsi terhelésektől, meg a gatyarohasztó hőségtől, míg az ilyen díszfasz harleysok /tisztelet a kivételnek/! tréleren viszik a színesfémhulladékukat a találkozókra és csodálkoznak ha beleszarnak a pogácsaaszaggató kupakjukba. Mellesleg pár évvel ezelőtt a danubiusba küldött egy harleys az alsóörsi találkozó kapcsán egy igen baráti smst, amelyben kb ez állt, hogy "ide ne merjenek jönni sportmotorosok, mer leszurkodjuk őket!" Ez nekem elég volt ahhoz hogy előítéletet ébresszenek bennem a hd-sok. Ez a privát véleményem, akinek nem inge, ne vege magára.
Olvasgattam ezt a Harley-s témázást. Valóban elég hülyén fogalmazott a kollega, de nem hinném, hogy minden Harley tulajdonos olyan mint amit gondoltok. Tapasztalatból mondom, sok HD tulajdonos Barátom van. Ti is ugyan olyan alpárian nyilvánultok meg mint ő, aki ezt írta a HD-ról.
Egyszer érdemes lenne ráülnötök egy olyan motorra ami kirázza a kormányt a kezetekből, és érzitek, hogy miért is JÓ! Erre én is akkor jöttem rá amikor abbahagytam a Sport-Túra kategóriát és átültem a ZZ-R1100-ről eg Wild Star-ra! Ami ráz, prüszköl és Motor! 63 lóerő és 341 kg!
Két éve használom és kb.: 2 év mulva lecserélem egy HD Road King-re.
Szóval akkor a ti szemetekben egy ilyen ember lesz büdös, sznob bunkó?
kicsit nem szeret a drága német tanárom innen is cuppantom! ha puskáztam volna akkor áthúzza és karó de nem azt tette hanem kijavította és rájött h nem jó az nekem ha nem bukok
Ti ezerszer jobban fikázzátok a Rocker Choppereseket, mint Ők titeket! Csak olvassatok vissza
Sajnálatos, hogy némelyikőtöknek a motorozás arról szól, hogy ki tud gyorsabban és vakmerőbben száguldani.
Ajánlom mindenkinek azt az érzést amikor egy bőrmellényben és egy rohamsisakban élvezi a tájat az illatokat az élményt.
Szánalmas, hogy itt is egy bizonyos bandaháború kezd kialakulni.....
Ha meglesz a Harley-m, én akkor is vissza fogok inteni, ha ez sokakat boldogsággal tölt el, mert Én is Speed motoron ültem.