Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne magyarázd nem mérnöknek tanul XDDDDDDD
Szépen kitöltött adatlap,kb. első vagy max második hsz. azt má bele is teccik szolni?
Legközelebb vegyen HD - ahoz akciós ajándék most a fehér kesztyű!Négykézláb mászáshoz meg HD tákoláshoz,a sok csöpögő olajtól ne legyen kérem a keze olajos...
nevezzétek át ezt a rühes topikot.előbb kutyapiac,utána meg vitafórum...
Nem egyenesben szar úton, az nem kunszt, veszélyhelyzetben gyors kikerülés, satufék, stb Biztonság oldalról nézem nem az egyenfutást.
A chopper sem egy birkózógép szerintem, újabb általánosítás. Az imént említett vas amivel mentem, 250 kiló körül van, és 5kmhtól nem kellett vele birkózni, egyáltalán...
A sportgép és a chopper között van még pár kategória.
Én pl. egyiket se csípném öreg fószerkent(az egyik birkózógép,a másik kínpad egy tatának)
Sziasztok .Hogy mennyi a ronda részeges ebbe az országba?! Tegnap este jól nevelten sétálgatok a kocsma előtt négykézláb , és képzeljétek valami részeg disznó a jobb kezem nagyujjára lépett! Talán meg is kékül?Ezt a szégyent .Legközelebb fehér kesztyűt húzok.
hát el kell keserítselek... Mentem chopperral 140el szar úton (VL 800), és tökéletes volt az úttartása, legalább annyira mint az RS-nek, csak más módon. Íme egy újabb buta általánosítás, hogy minden cruiser/chopper szar futóművel van megáldva.
nabazzeee mondom én kell egy kdx is a házhoz:P
És ha egyszer megélem az öregkort, én is bőrrojtos sörpocakos tetovált szakállas büdös fószer leszek, és chopperrel fogok járni, SŐT ki fogok baszni 5millát egy technikailag fos, nehéz vasdarabra, ha MEGTEHETEM.
Miért ne? Biztos nem fogok gebedni a sportmotomon 50-60 évesen. És kurva magasról le fogom szarni az emberek véleményét,és jókat fogok derülni azon, hogy a motorosok közt is van ilyen ellenségesség, hisz bármilyen motorod van, MOTOROS vagy, és ha ezt te is komolyan gondolod, egy csapatba tartozol a több ezer többi motorossal.
Aki meg nem így gondolja ,legyen az HD-s vagy bármilyen, az hadd maradjon meg a saját kis szintjén, én meg boldogan motorozok tovább... bármivel!
Csak magamat tudom ismételni. Egy őszinte motoros van. Az endurós. Az egy barom, és kész
Örülök,hogy visszaintesz, és nem alakult ki benned ez a megosztó nézet.
A táj élvezetéről annyit,hogy széthúzom a cipzárt a dzsekin és felhajtom a plexim, jön akkor a virágillat meg az olajszag is. Száguldozás: nem tudom mi az (125cc :D),de a felelőtlen hülyeséget elítélem. Bár van egy olyan véleményem,hogy inkább sportmocin 150-nel,mint chopperen 100-zal,ha már biztonság.
A bilisisakkal meg mellénnyel soha nem kívánok senkinek esést, hiába chopper/cruiser ugyanúgy benne van a perec.
crossmotor.hu is ide mutat
ráadásul bátorság sem kell hozzá hogy butaságokat beszéljetek HD-sekről egy sportmotor.hu nevű oldalon.
Egyre rosszabb ami itt megy HD témában. Ugyanolyan szarrágó általánosító népség van itt is mint a harley-osok között.. Nézzetek picit vissza a hsz-ekre. Legalább ugyanolyan mélyre süllyedtetek le mint a HD-s tag a véleményével, ha nem mélyebbre. Ehhez csak gratulálni tudok! Legalább látszik hogy nem csak a HD-sek között vannak általánosító, sztereotípiákat imádó, a többi csoportot lenéző delikvensek.
Ahogyan a HDsek között is nagyon sok normális jó arc van (még az is lehet jó arc, aki a kék osztriga bárosan öltözködik, rojtokkal, mindennel), és a többi kaszt tagjai között is vannak normálisok és bunkók.
Én legalább annyi nyomorult kisebbségi komplexusos embert ismerek a speedesek/túrások stb között mint a HD-sek közt, és ugyanígy a jó arcok is megoszlanak! NEM Motor teszi az embert és fordítva! Sznob álmotorosok lesznek a többi kategóriában is,sőt nyaranta speed motoron több ilyen díszhuszárt látok mint HD-n.

Allrounder, megkérdezted a Kollegától hogy miért váltja le a vasát HDre, és írtál egy lehetséges magyarázatot, ami pontosan ráillene egy olyan emberrre, aki a Te sztereotípiád/általánosításod szerint kimeríti a HD-s ember fogalmát. Hát szerintem a kollega közel sem azért akarja lecserélni a vasat HD-re mert kisebbségi komplexusa van a többi HD-s miatt .Szerintem ez frankó motorosok között egy szarrágó feltételezés, és én nem hagynám az ilyen okoskodást annyiban.
El nem tudjátok képzelni hogy lehet szeretni egy ilyen vasat, annak ellenére hogy technikailag elavult, nehéz és gyenge? Ezen gondolkozzatok el.
jikijakatokijakitokijo jakatoko jakijoko kente neki vazzeeee XDDDD
Akkor legalább a sok HD -s barom nemkapna jogsit :DDDDDDDD
Vazze,adott a VFR-nek a kis japán.Ez már döfi
Így van peace. Inkább kérvényezzük együtt, hogy ilyen legyen a vizsga követelmény

http://www.videoplayer.hu/vide...
Ez szerintem sem jó hogy "bandaháború" kezd kialakulni egy cikk miatt amit valami fafej irt!Nefeledjétek mindenféle motoron ülhet mindenféle motoros. Az emberek nem egyformák! Béke van kétkerekü társaim
had kérdezzek valamit zzr, hogy miért cseréled le a mostani cruisered egy hasonló paraméterekkel, tulajdonságokkal rendelkező HD-re? öszintén a név miatt? Nekem van olyan érzésem, hogy te azért cseréled le, mert legbelül bánt, hogy a HD-sek a minden más márkájú cruiserest lenéznek, és ezért szeretnél cserélni, hogy igy befogadjanak. Ez az undoritó még a HD-sekben, hogy még a többi cruiserest is lenézik, nem csak a sportmotorosokat meg a többit , mert japán a gépe. Amugy én elhiszem, hogy te nem vagy az a fajta álhungarista mindenkitlenézek akinek nem a szörös mellkasát villogtatva széthuzott apró börmellényben motorozik kizárólag HD-n, de te vagy a tisztelet a kivételnek kategória akiből nem sok van.
Jézus... na megyek, megszülök én is valamit
Melleseleg ők minden mást lenéznek,nem csak a japcsikat.
Persze van kivétel,de az a kivétel ami erősíti a szabályt
"Ha meglesz a Harley-m, én akkor is vissza fogok inteni" Persze hogy fogsz:a motormentőnek.de azt sűrűn