Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is rakok fel pár képet
Nem elvetendő ötlet!
Motorozó kutyák!
Kéne kutyás motorosok topic
nekünk csak ilyen kisméretű ebek vannak
Kis kutya kis kaka,nagy kutya nagy kaka
Szép kutyus!
Kis szőnyeg cirkáló!
beszállok mán énis
Ha már kutya:

Ő szereti ha fotózzák és a motorokat is szereti
Ez is gyönyörű. Minden kutya az......csak lenne már saját házam
majd lövök egész alakos képet. nehéz lesz,mert utálja ha fotózzák!
Nálam ő örzi,amikor éppen nem alszik!
Hát ez nagyon kész!
Vagány kis dög, havernak van ilyen, szélesebb mint hosszabb
nálam ő "őrzi" a házat!
Talált süllyedt!
Szép kutya....ő rágta meg a bicajülésedet is
Én tudom, h hogyan jött a téma. Akkor énis hozzájárulok az "arhívumhoz", kutya fan vagyok énis!
Lola a kutyám
MÁV - Most Állunk, Várjál!

Munkatársaink európai - sőt mi több, világ - szintű szolgáltatást nyújtanak!
Elítéljük a rohanó életvitelt, vonataink megfontoltan, vagy sehogysem közlekednek!
Interaktív szolgáltatások keretében az utasok maguk takaríthatják ki az ülőhelyet, ha le szeretnének ülni!
Odafigyelünk szemünk egészségére: állandó fényviszonyt biztosítanak intelligens ablakaink, amelyek piszoktól sötétülnek. Este nem kapcsolunk lámpákat, hogy nyugalma teljes legyen!
Az extrém sportok kedvelőinek: nyáron teljesen feltekerjük a fűtést, télen soha.
A wc-ben se lámpa, se tükör, se papírtörlő, ezzel tudatosítva a természetes nomád élet szépségeit!
A csatlakozásokat nem hangoljuk össze, hogy ön ne érezze magát egy gépi rendszer tehetetlen részeként!
Várótermeink közbiztonsága érvényesíti az evolúciós folyamatokat: csak az erős marad életben!
Utasbarát menetrendek: megjegyezhető mennyiségre csökkentettük a járatszámokat!
Banki szolgáltatások: nagyobb mennyiségű készpénzét beválthatja menetjegyre!
Odafigyelünk a környezetünk egészségére: hetente legalább 3x vonatmentes napokat tartunk az egész országban, elviselhető mértékűre csökkentve a káros-anyag kibocsátást!
Bevezettük a szubjektív felelősség fogalmát: munkatársaink csak a haszonból részesülnek, a hiányt nem kell befizetniük!

Jelentkezz csapatunkba, nálunk megvalósíthatod magad, gátlásaid levetkőzheted. Ha iskolában elnyomtak, nincsenek barátaid, sőt még a szüleid szerint is hülye vagy, akkor gyere hozzánk dolgozni! Ma már a legtöbb munkatársunk kinőtte gátlásait és teljes lelki nyugalommal szop@t egy egész országot!

MÁV - sztrájktól-sztrájkig!
Gyönyörű. Ha egyszer lesz családi házam azonnal veszek egy ilyen kutyakölyköt. Nagyon rég vágyom rá........
akkor én üzletember vagyok
Köszönöm, hogy átadtad!
Ehhh....
Ezért még én is megállnék 1 időre
http://totalbike.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=90615
Az üdvözleted célba ért , köszöni, és ő is üdvözöl