Az a puhányoknak való Ha elbírtam a '68-as IZS, meg a 700-as, autó-blokkos traktor bowdenes kuplungjával, akkor egy ZZR nem okozhat gondot műtött kézzel sem !
nekem is lesz egy beavatkozás még februárban, de abból gyorsan felállok. a multkor is amikor ilyen volt, akkor a műtét után, már 4nappal 2kerekűn ültem! ZZRre meg rakjál olajos kuplungot!
Most a bal kezem van darabokban, épp második műtét után. Utána összekapok még egy has-tájéki 2 órás beavatkozást, és ha majd MINDEZT kihevertem , és az összes nyomorék varratot kikapkodták, akkor MEHETÜNK!
Egyelőre napi 1 óra edzésembe kerül, hogy a nem-olajos kuplungot tudjam majd kezelni a ZZR-en...
Foxy tudna mesélni, vele pont a műtét utáni napon teáztunk a mexikói étteremben, akkor még k..va ramatyul néztem ki...
jolteszed. jobb félni mint megiedni.
am tegnap ha jol hallottam, megint volt kutyatámadás. egy 1hónapos gyereket pár percre kinn hagytak babakocsiban szülei a házuk udvarán, és a kutyájuk összemarta. mentőhelikopterrel vitték korházba.
Egyik rokonnak vannak aranyos kis kutyuskái, az egyiket tudom hogy igornak hívják, úgy kb a melkasomig ér mindkét csöppség, amikor megyünk akkor faterral általában megvárjuk míg kiköti őket a legvastagabb fához- egy 10 centi vastag hevederrel amihez egy 2 centis átmérőjű kötél tartozik, de a kutyusokat elnézve, ez talán gyengécske-, és csak utánna szállunk ki a kocsiból :), amúgy biztató amikor oroszul beszél hozzájuk, mivel orosz származású a rokon, hiába állatidomár a fia, meg nagyon engedelmesek a kutyusok, én adig be nem megyek amíg ki nem köti őket... De legalább tuti hogy egy betörő nem meri betenni a lábát hozzájuk...(amúgy én még egy kisebb kutyától is tudok félni :D)
(A megszorítások miatt csak kétsoros)
Csiribiri, csiribiri, jóisten,
nem hogy lófasz, ló sincsen!