Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Válságvers

(A megszorítások miatt csak kétsoros)

Csiribiri, csiribiri, jóisten,
nem hogy lófasz, ló sincsen!
A zenekarunk ! csak egy "fanatikus" csinálhatta
Az a puhányoknak való Ha elbírtam a '68-as IZS, meg a 700-as, autó-blokkos traktor bowdenes kuplungjával, akkor egy ZZR nem okozhat gondot műtött kézzel sem !

Tudod: Túl erős? Te vagy gyenge !
nekem is lesz egy beavatkozás még februárban, de abból gyorsan felállok. a multkor is amikor ilyen volt, akkor a műtét után, már 4nappal 2kerekűn ültem! ZZRre meg rakjál olajos kuplungot!
Hát így írtok ( írtotok? ) Ti!

Az LFP-sek meg amúgy is olyan kis izék...öö...nem ?
Ööö...számoljunk csak.

Most a bal kezem van darabokban, épp második műtét után. Utána összekapok még egy has-tájéki 2 órás beavatkozást, és ha majd MINDEZT kihevertem , és az összes nyomorék varratot kikapkodták, akkor MEHETÜNK!

Egyelőre napi 1 óra edzésembe kerül, hogy a nem-olajos kuplungot tudjam majd kezelni a ZZR-en...

Foxy tudna mesélni, vele pont a műtét utáni napon teáztunk a mexikói étteremben, akkor még k..va ramatyul néztem ki...
Hello!
Ezt én is hallottam de úgy emlékszem azt mondták hogy három kutyával hagyták ott egyedül.
jolteszed. jobb félni mint megiedni.
am tegnap ha jol hallottam, megint volt kutyatámadás. egy 1hónapos gyereket pár percre kinn hagytak babakocsiban szülei a házuk udvarán, és a kutyájuk összemarta. mentőhelikopterrel vitték korházba.
akkor marad a zsírkréta? mikor motorozunk már együtt?
Egyik rokonnak vannak aranyos kis kutyuskái, az egyiket tudom hogy igornak hívják, úgy kb a melkasomig ér mindkét csöppség, amikor megyünk akkor faterral általában megvárjuk míg kiköti őket a legvastagabb fához- egy 10 centi vastag hevederrel amihez egy 2 centis átmérőjű kötél tartozik, de a kutyusokat elnézve, ez talán gyengécske-, és csak utánna szállunk ki a kocsiból :), amúgy biztató amikor oroszul beszél hozzájuk, mivel orosz származású a rokon, hiába állatidomár a fia, meg nagyon engedelmesek a kutyusok, én adig be nem megyek amíg ki nem köti őket... De legalább tuti hogy egy betörő nem meri betenni a lábát hozzájuk...(amúgy én még egy kisebb kutyától is tudok félni :D)

Tökmag: kösz, hogy megosztottad velünk, rég nevettem ilyen jót
Nah jó... feladom!
már95.7
nekem 95.3
mivel irunk mi . . . . . . . .
PFFF
Világ utcazenészei - szerintem zseniális :

http://www.indavideo.hu/video/...
Volt. Urban Legend.

A grafit ( főleg a ceruza hegyéről letörve, és a súlytalanságban lebegve ) gyúlékony, és vezető anyagként életveszélyes lenne az űrben.

A poén jó, de valójában az Oroszok is ugyanolyan tollal írnak.
1 kis feszkó levezetés?
link
1.re 94.6%

Sok sikert mindenkinek!