Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valahogy felismertem
ez az a tökvakarós postás munkavállaló?
a szöveg lemaradt:)
Életünk 4 szakasza.
-Édesapám én meleg lettem.
-Aztán valami ismert médiasztár vagy?
-Nem,apám.
-Akkor van sok százmilliód a bankban?
-Nincs,apám.
-Akkor van rózsadombi villád,meg luxusautód?
-Nincs,apám.
-Akkor te nem meleg vagy fiam,hanem egy hülye kis buzi...

Sanyi bácsi, egykori Maléves fedélzeti mérnök, sztorijai

2.
Szokás szerint civil látogatót fogadtak a pilótafülkében, egy nyolc év körüli kissrácot. Nézte tágra nyílt szemekkel a sok műszert, kart, fogantyút, majd megszólalt:
- Én azt hittem, robotpilóta vezeti a gépet.
Mire a kapitány szögletes mozdulattal megfordult, ránézett, és így szólt:
- Mi is ro-bo-tok va-gyunk!
Azzal visszafordult, és mint egy robot, nyúlt a kapcsolókhoz, és hasoló hangon szólt a másodpilótához. Az is vette a lapot.
- Ma-gas-ság hu-szon-öt-e-ezer.
- E-resz-kedj.
- Húsz-e-zer.
A kissrác nézte őket egy darabig, majd visszaszaladt a szüleihez, és elújságolta,mit látott:
- És képzeljétekel, egészen úgy néznek ki, mint az igazi emberek!
Bin laden felmegy a menyország kapuja elé.Szent Péter kinéz:
-Úristen, te mit keresel itt?Te ide nem jöhetsz be!
-Én bemenni? Öt percetek van, hogy kigyertek!
Már volt fenn itt magyarul is
. . . . . . . . . . . . . . . . .
Gyurcsány Ferenc meghal és a pokolba kerül. Az ördög már várja.
- - Nem tudom, mit tegyek, rajta vagy a listámon, de nincs szabad szobám. Neked mindenképpen itt kell maradnod, valamilyen megoldást kell találnom. Van itt néhány különc, akik messze nem annyira rosszak, mint te. Egyet közülük szabadon bocsátok, te pedig elfoglalod a helyét. Eldöntheted, kinek a helyére kerülj.
- Az ördög kinyitja az első szoba ajtaját. Egy nagy uszodában Kóka János fuldoklik. Elmerül, felmerül, elmerül, felmerül.
- - Á mondja Gyurcsány ez nem nekem való, én nagyon rossz úszó vagyok.
- Az ördög kinyitja a második ajtót. A szoba tele van sziklákkal, Orbán Viktor töri a köveket 1 fakalapáccsal.
- - Nekem problémám van a vállammal, nagy kín lenne nap mint nap követ törni.
- Az ördög kinyitja a harmadik ajtót. Ott Deutsch Tamás fekszik a hátán, a padlóhoz kötözve. Fölötte a titkárnője guggol és elégíti ki orálisan. Gyurcsány tágra nyílt szemmel bámulja őket:
- - Na, ezt el tudnám viselni.
- - Rendben van (röhög fel az ördög) a titkárnő szabad.
hiho! ezt a viccet nemrégiben olvastam sajna baromi lusta vagyok átírni ezért lehet megköveztek. aki ért angolul annak tuti tetszik és talán nem lesz rest átírni ezt a pár sort nem úgy mint én....

Post Office Interview

A guy goes into the Post Office to interview for a job.
The interviewer asks him "Are you a veteran?"
The guy says "Why yes, in fact I served two tours in Viet Nam."
"Good," says the interviewer, "That counts in your favor. Do you have any service related disabilities?"
The guy says, "In fact I am 100% disabled. During a battle an explosion removed my private parts so they declared me disabled, it doesn't affect my ability to work, though."
"Sorry to hear about the damage but I have some good news for you, I can hire you right now! Our working hours are 8:00 to 4:00. Come on in about 10:00 and we'll get you started."
The guy says "If working hours are from 8:00 to 4:00, why do you want me to come at 10:00?"
"Well, here at the post office we don't do anything but sit around and scratch our balls for the first two hours. Don't need you here for that!"
Ezt az Isten barmát!Ezt le kellene kaszálni a színről!
ez kegyetlen
A kiscsaj azért repült, Fater meg kapott,....... Az ilyen hülye meg is érdemli.
link

Majcsak jó lessz már
www.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D..." target="_blank">Iraqi buli xD