Feladó:
Vezérigazgató
Címzettek: Területi Igazgatók
Kedves Kollégák!
Pénteken 17 órakor a Haley üstökös olyan közel halad el a Földhöz, hogy szabad szemmel is látható lesz. Ez a rendkívüli látványosság csak 76 évente fordul elő, ezért kérem az Igazgatókat, hogy az alkalmazottakat vezényeljék ki a parkba, ahol egy kis előadást fogok tartani a jelenséggel kapcsolatban. Esős időben a jelenség nem látható, ekkor az alkalmazottak a vállalati büfében gyülekezzenek, ahol egy kis filmet vetítünk nekik az üstökösről.
Feladó: Területi Igazgató
Címzett: Főosztályvezetők
Kedves Kollégák!
A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a Haley üstökös fog a park felett feltűnni az égen. Ha esne az eső, gyűjtsék össze a dolgozókat a büfében, ahol lefilmezik ezt a csodálatos jelenséget, amely csak 76 évente fordul elő.
Feladó: Főosztályvezető
Címzett: Osztályvezetők
A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a csodálatos Haley üstökös megjelenik a büfében. Ha a parkban esne az eső, a Vezérigazgató új utasítást ad, ami csak 76 évente fordul elő.
Feladó: Osztályvezető
Címzett: Csoportvezetők
Pénteken 17 órakor a Vezérigazgató fog feltünni a büfében a Haley üstökössel, ami csak 76 évente fordul elő. Ha esne az eső, a Vezérigazgató a parkba rendeli az üstököst.
Feladó: Csoportvezető
Címzett: Dolgozók
Ha pénteken 17 órakor esne az eső, a csodálatos, 76 éves Bill Halley és az üstökösök végigfuvarozza a Vezérigazgatót a parkon át a büfébe.
Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk.
A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt.
A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe.
Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.
Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.
Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.
Csókol szerető anyád
Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
amúgy a suzukis csajok az árpád-hídon... az egyiknek leszakadt a 2 lába... tudom nem egy kategória, de egy volvoból lehet, hogy ki is tudott volna szállni bár nem voltam ott, és még volvóval sem próbáltam hasonlót, szóval az is lehet hogy nem. de a lényeg hogy felsőbb akarat volt, hogy ott életben maradtak. (admin/moderátor úr, kellene egy angyalszárnyas szmájli)
Nekem tetszik, igaz még nem törtük a 2 év alatt, de a 3 lány aki az árpád hídon csukta tavaly össze mégis megmaradt pedig az autó nagyon csúnyán összetört.
az hagyján, de állítólag a motorháztető pont úgy válik el a kasztnitól frontális ütközéskor, hogy átsiklik az utastéren tehát így vagy úgy a fejedet baszhatod
A Lada sem mindegy: a Samara kormányrúdja pontosan a 170-180 magas vezető fejébe fúródik ütközéskor: kb. az egyetlen autótípus, amelyben nincs elgyengítve szándékosan egy csuklóval a kormányoszlop...
Na igen, egy biztonságos autón gyűrődhetnek elég sokat az elemek, de attól még hogy nagyon gyűrődnek nem kell biztonságosnak lennie... és a régi swift nem is biztonságos autó...
suzukival nem kell nagyot ütközni ez tény. semmilyen irányból. "nekem" (inkább nekünk) suzukim van, volt már szerencsém megtörni párszor, de már 50-60-nal sem szívesen ütköznék vele...
Ez tökéletesen így van,de mikor Lada vs Swift koccanásnál a Lada lököse picit behorpad, a Suzinak meg eltűnik az eleje és tréleren kell elvinni, akkor is kijelenthetjük, hogy mennyire jó és biztonságos? (saját szememmel láttam)
Vagy mikor a tűzoltóknak kell a kiszedni a sofőrt a gépből, mert összenőtt a kasztnival ami köré csavarodott, akkor is elgondolkodunk. Az az autó (régi suzi) életveszély, inkább járnék VAZ-zal!
Ha már törésteszt itt van pár példa , ja és ajánlom mindenkinek az uccsó "Russian Car"-t.
Igazad van Gino, de sztem te is ismered "nem mind arany ami fénylik"
Amúgy sztem nem feltétlen kell SUV, én 1 Opel Omegaval mászkálok, azért annak is van "gyűrődőzónája", bár szerencsére még nem kellett kipróbálni.
Jo íccakát mindenkinek
Nem akarok ebbe belemenni, de ha egy ütközéskor egy autó látszólag nagyon összetörik az nem a gyengeségét jelenti.
A többség úgy van megtervezve, hogy minél nagyobb gyűrődési, energiaelnyelő zónája legyen. Ütközéskor minél több lassulásból eredő erőt fogjon fel.
Tehát ha nagyon összetörik egy autó, nem feltétlen a "rossz minőségére" utal -mint hogy te gondolod, bár a korodból ítélve még csak ezt láthatod- , hanem egy ilyenre tervezett karosszéria.
----------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
----------------------------------
Levél
Feladó:
Vezérigazgató
Címzettek: Területi Igazgatók
Kedves Kollégák!
Pénteken 17 órakor a Haley üstökös olyan közel halad el a Földhöz, hogy szabad szemmel is látható lesz. Ez a rendkívüli látványosság csak 76 évente fordul elő, ezért kérem az Igazgatókat, hogy az alkalmazottakat vezényeljék ki a parkba, ahol egy kis előadást fogok tartani a jelenséggel kapcsolatban. Esős időben a jelenség nem látható, ekkor az alkalmazottak a vállalati büfében gyülekezzenek, ahol egy kis filmet vetítünk nekik az üstökösről.
Feladó: Területi Igazgató
Címzett: Főosztályvezetők
Kedves Kollégák!
A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a Haley üstökös fog a park felett feltűnni az égen. Ha esne az eső, gyűjtsék össze a dolgozókat a büfében, ahol lefilmezik ezt a csodálatos jelenséget, amely csak 76 évente fordul elő.
Feladó: Főosztályvezető
Címzett: Osztályvezetők
A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a csodálatos Haley üstökös megjelenik a büfében. Ha a parkban esne az eső, a Vezérigazgató új utasítást ad, ami csak 76 évente fordul elő.
Feladó: Osztályvezető
Címzett: Csoportvezetők
Pénteken 17 órakor a Vezérigazgató fog feltünni a büfében a Haley üstökössel, ami csak 76 évente fordul elő. Ha esne az eső, a Vezérigazgató a parkba rendeli az üstököst.
Feladó: Csoportvezető
Címzett: Dolgozók
Ha pénteken 17 órakor esne az eső, a csodálatos, 76 éves Bill Halley és az üstökösök végigfuvarozza a Vezérigazgatót a parkon át a büfébe.