Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát megfordult a fejemben.... de semmi reakció !
Azt hittem csak teszteled h le bírtak-e állni
Bocsi! Igérem legközelebb visszaolvasok !
Tisztelt Szerkesztőség!

Még sohasem írtam Önöknek, de most végső kétségbeesésemben elhatároztam, hogy a segítségüket kérem. Nehéz döntés előtt állok.
Az utóbbi időben észrevettem, hogy a feleségem gyakran furcsán viselkedik, az a gyanúm, hogy félrelép. Amikor csörög otthon a telefon és én veszem fel, előfordul, hogy nem szól bele senki. Néha az asszony késő estig távol marad, ilyenkor állítólag a barátnőivel találkozik, de ha kérdezem a nevüket, azt mondja, úgysem ismerem őket, a kolléganői.
Néha ébren maradok, és az ablakból lesem, hogy milyen autóval jön haza, de ő kiszáll egy sarokkal odébb, és gyalog jön végig az utcán. Ki tudja, talán nem is taxival érkezik!
A múltkor a kezembe vettem a mobiltelefonját, hogy megnézzem, hány óra, dühösen rám kiabált, hogy ne nyúljak a személyes dolgaihoz. Azzal is megvádolt, hogy kémkedem utána.
Tegnapelőtt, amikor ismét elment estére itthonról, úgy döntöttem, hogy kimegyek a házunk elé, és ott várok a sötétben, míg haza nem jön. Olyan helyre állítottam a vadonatúj Harley Davidsonomat, ahonnan jól látható az utcasarok, elrejtőztem mögé és figyeltem az utcát. Ahogy ott térdeltem, észrevettem, hogy valami csöpög a motoromból. Hát, látom, hogy egy egész olajtócsa van már alatta.
Most mit tanácsolnak, próbáljam magam megjavítani, vagy vigyem vissza a kereskedőhöz?
Művészet
Na igen... ez ám a dilemma
a fene egye meg a modern építészetet
Hitler megkérdez egy gyereket a koncentrációs táborban:
- Mi akarsz lenni fiam, ha nagy leszel?
- Masiniszta!
- Nem úgy értettem, zsír vagy szappan?!
Iskolában a gyerekek a kőzetekről tanulnak. A tanító néni megkérdezi a gyerekeket, hogy milyen kőzeteket ismernek. Mondják, hogy:
- Mészkő, gránitkő.
A tanító néni megkérdezi Pistikét, hogy milyen kőzetet ismer. Erre azt mondja Pistike:
- Sz@rnom kő.
- Az milyen kő? - kérdi a tanítónő.
- Nagyon kő.
Szőke

Elmegy a szőke nőhöz a halál.
-Érted jöttem szőke nő.
-Értem?
-Érted.
-Nem értem.
nah ez amolyan békítő szánékú komment akar lenni.
elvégre ez egy vicc topik emberek....

Tisztelt Szerkesztőség!

Még sohasem írtam Önöknek, de most végső kétségbeesésemben elhatároztam, hogy a segítségüket kérem. Nehéz döntés előtt állok.
Az utóbbi időben észrevettem, hogy a feleségem gyakran furcsán viselkedik, az a gyanúm, hogy félrelép. Amikor csörög otthon a telefon és én veszem fel, előfordul, hogy nem szól bele senki. Néha az asszony késő estig távol marad, ilyenkor állítólag a barátnőivel talákozik, de ha kérdezem a nevüket, azt mondja, úgysem ismerem őket, a kolléganői.
Néha ébren maradok, és az ablakból lesem, hogy milyen autóval jön haza, de ő kiszáll egy sarokkal odébb, és gyalog jön végig az utcán. Ki tudja, talán nem is taxival érkezik!
A múltkor a kezembe vettem a mobiltelefonját, hogy megnézzem, hány óra, dühösen rámkiabált, hogy ne nyúljak a személyes dolgaihoz. Azzal is megvádolt, hogy kémkedem utána.
Tegnapelőtt, amikor ismét elment estére itthonról, úgy döntöttem, hogy kimegyek a házunk elé, és ott várok a sötétben, míg haza nem jön. Olyan helyre állítottam a vadonatúj Harley Davidsonomat, ahonnan jól látható az utcasarok, elrejtőztem mögé és figyeltem az utcát. Ahogy ott térdeltem, észrevettem, hogy valami csöpög a motoromból. Hát, látom, hogy egy egész olajtócsa van már alatta.
Most mit tanácsolnak, próbáljam magam megjavítani, vagy vigyem vissza a kereskedőhöz?
Oroszlán: Csináljunk bulit!
Béka: IIIgen-iigen! Lesz bulíii!
Krokodil: Hozok kaját!
Béka: Yesss! Lesz buliii, lesz kajaaa!
Oroszlán: Hozok piát!
Béka: Micsoda party! Lesz kaja, piaaaa!
Krokodil: Hozok nőket!
Béka: Yesss! Lesz buli, kaja, pia és nőők!
Oroszlán: Ezt a kis zöld bunkót meg itt hagyjuk.
Béka: És nem jön a krokodil! Yessssss!
Pontosan olyanok vagytok,mint akikről beszéltek
nem akartam hozzaszolni,de most mar muszaj.
ez a viccek tema,ugye? es o beirt egy viccet.v tevedek?mellesleg az egyik kedvenc viccemet.es sztem qrvara semmi koze nem volt a HDhez. ideje abbahagyni mindnekinek.poent akarok olvasni,nem mast.
Igazad van...
teljesen igaza van Fülöp Gabinak, be kéne fejezni a témát
unalmas, meg ez egy vicc topic
kértem már normálisan is
áttérnem nem kell,oda (is) tartozom
Te pedig kispajtás ezzel a stíllel térj át az LFP-re,és ne szóljál be így X számú számodra ismeretlen embernek!
elhúzhatnátok a picsába a hülyeségetekkel mostmár bazdmeg
kérjetek HD/chopper/cruiser köpködő topikot,ezt meg hagyjátok meg annak ami...
Már nem azért,de itt néhány ember személyes tapasztalatot tett közzé,nem pedig újságban olvasott álhírt!Köztük én is.Ezt tapasztaltam,ezért csak ezt tudtam leírni.Ez még nem azonos az általánosítással,ez még csak egy tapasztalaton alapuló véleményformálódás!És ez nem arról szólt,hogy csak a speedes a motoros,mert köztük is rengeteg gyökér van,elég ha csak a feltöltött videók hozzászólásait olvassa az ember.De én személy szerint ezt a "nagyarcúságot" még egyik másik motortípus tulajai felől sem érzékeltem tömegesen!A kivételeket most hagyjuk,annak szabályát mindenki ismeri.
Szerinted a Harley nem gyárt Choppereket? Csak Cruisereket?