Megy egy férfi a mezőn, és látja, hogy egy vak ember sétál nem messze. Hirtelen észreveszi, hogy egy feldühödött bika rohan, egyenesen a vak felé. Odakiált neki, a vak megfordul, elkapja a bika szarvát és a földre dönti. A bika úgy megdöbben, hogy amikor talpraáll, ész nélkül elszalad.
- Ez igen, nem is gondoltam volna, hogy maga ilyen erős! - mondja a férfi a vak embernek elismerően.
- Hajjaj, ha ez a rohadék biciklis nem szalad el, még két pofont is lekevertem volna neki!
Az öreg postás már 35 éve hordta ki a küldeményeket nap, mint nap, hóban és szélben éppúgy, mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták valamivel utolsó munkanapján. Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe. A másiknál kapott egy doboz finom szivart. A harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgászszenvedélyéről) nagy doboz csalit kapott.
Az egyik háznál pedig a gyönyöru, szőke, fiatal háziasszony sokat sejtető hálóköntösben várta, megfogta a kezét, bevezette a hálószobába, és élete legszenvedélyesebb szeretkezésében részesítette. Miután kipihenték magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerű reggelit készített. Miközben a postás evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul.
- Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni, de szeretném megkérdezni, a százast miért kapom?
- Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod -válaszolt a lány- és megkérdeztem, mit adjak neked.
Azt mondta: "bazd meg, adj neki egy százast!"
De a reggeli már az én ötletem volt...
A ronda leányt meglátogatja a jótündér, három
kívánságát teljesítendő. Az első két kívánság
(boldogság, biztos anyagiak) után a leánynak eszébe
jut, hogy ő bizony nem túl szép:
- Jó tündér, harmadjára olyan külsőt kívánok, hogy
egyetlen férfi se tudjon nekem ellenállni!
Így esett, hogy a jó tündér a ronda leányt csapolt
sörré változtatta...
A Szovjetunióban történt. Egy férfi 20 évet spórolt az autójára, majd amikor összegyűlt a kellő mennyiségű rubel, bement az autókereskedésbe és megrendelte álmai autóját. A kereskedő átnézte a rendeléseket, és közölte: a megrendelt autó 2 év múlva átvehető. A vásárló megköszönte, eltávozott, de az ajtóból visszafordult, és megkérdezte:
- Elnézést, hogy akadékoskodom, de meg tudná pontosan mondani, melyik hónapban fog megérkezni az autóm?
A kereskedő gyorsan utánaszámolt, és mondta:
- Januárban.
A vásárló ismét megköszönte, elindult az ajtó felé, de ismét eszébe jutott valami:
- És azt is meg tudná nézni, melyik nap fog megérkezni?
A kereskedő kicsit furcsállotta a dolgot, telefonált a gyárba, majd referált:
- Egész pontosan január 13-án fog megérkezni az autója.
A reménybeli tulajdonos ismét megköszönte, már ki is lépett az ajtón, de megint visszajött:
- Ne haragudjon, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de azt meg tudná nekem kérdezni, hogy délelőtt, vagy délután vehetem majd át?
A kereskedő dühbe jött:
- Ezért nem fogom megkérdezni a gyárat, de biztos, hogy csak délután jöhet érte!
- Az jó - mondta a vásárló - mert délelőttre várom a vízvezetékszerelőt!
Egy fiú elköltözik otthonról, és csatlakozik egy nudista kolóniához. Egyik nap az anyja arra kéri, hogy - mivel már régen találkoztak - küldjön egy friss fényképet magáról. A fiú számbaveszi a fényképeit, és elkeseredve tapasztalja, hogy csak meztelen képei vannak. Végül megtalálja a megoldást: levágja a képek alját, így nem látszik, hogy meztelen.
El is küldi a képet, ám két hónap múlva az anyja megint kér egy új képet. Ismét fog egy meztelen képet, és félbevágja, ám véletlenül a rossz oldalt küldi el. Mikor rájön, elkeseredik, ám eszébe jut, hogy az anyja erősen rövidlátó, így valószínűleg nem veszi majd észre a tévedést.
Hamarosan megjön a válasz:
"Nagyon jól sikerült a kép, amit küldtél, de szerintem le kéne vágatnod a hajad, így olyan kicsinek tűnik az orrod."
A kutya eltéved a szafarin... bóklászik, de nem találja sehol a gazdáját, mikor meglátja h közeledik felé a leopárd. Veszettül elkezd parázni, h na most mi lesz mikor meglát egy rakás csontot. Elkezdi az egyiket rágni, közben sunyin figyeli a leopárdot és amikor már teljesen közel ér a leopárd jó hangosan megszólal:
- De finom volt ez a leopárd, megennék még egyet ha lenn!
A leopárd beparázik, és ijedtében felmászik az első fára. A fán összefut a majommal, aki végignézte az egészet. gondolja magában a majom, hogy most bevágódik a leopárdnál, és elmeséli mekkorát linkelt a kutya.
- OK - mondja a leopárd - gyere elkapjuk a bolhás dögöt!
Lemásznak a fáról, a majom pedig felül a leopárd hátára és elindulnak a kutya felé. Miután a kutya észreveszi őket megint elkezd agyalni 1000-el h mi legyen mikor a szeme sarkából észreveszi,h már nagyon közel járnak, ekkor megint elkiáltja magát:
- Hol van már az a qrva majom, már vagy fél órája elküldtem leopárdért, jöhetne már...
De a második klip az nyerő! Már a csibefejűek miatt is! Nagggyon meredek
- és a sok kiscsibe a háttérben...nyam..nyamm..
Odab*sz! Annyira nem is gáz a második!
B.
http://youtube.com/watch?v=qUZ...
És a másik sláger:
http://youtube.com/watch?v=Pyc...
- Ez igen, nem is gondoltam volna, hogy maga ilyen erős! - mondja a férfi a vak embernek elismerően.
- Hajjaj, ha ez a rohadék biciklis nem szalad el, még két pofont is lekevertem volna neki!
B.
Az öreg postás már 35 éve hordta ki a küldeményeket nap, mint nap, hóban és szélben éppúgy, mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták valamivel utolsó munkanapján. Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe. A másiknál kapott egy doboz finom szivart. A harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgászszenvedélyéről) nagy doboz csalit kapott.
Az egyik háznál pedig a gyönyöru, szőke, fiatal háziasszony sokat sejtető hálóköntösben várta, megfogta a kezét, bevezette a hálószobába, és élete legszenvedélyesebb szeretkezésében részesítette. Miután kipihenték magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerű reggelit készített. Miközben a postás evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul.
- Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni, de szeretném megkérdezni, a százast miért kapom?
- Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod -válaszolt a lány- és megkérdeztem, mit adjak neked.
Azt mondta: "bazd meg, adj neki egy százast!"
De a reggeli már az én ötletem volt...
Te yard vagy?
B.
kívánságát teljesítendő. Az első két kívánság
(boldogság, biztos anyagiak) után a leánynak eszébe
jut, hogy ő bizony nem túl szép:
- Jó tündér, harmadjára olyan külsőt kívánok, hogy
egyetlen férfi se tudjon nekem ellenállni!
Így esett, hogy a jó tündér a ronda leányt csapolt
sörré változtatta...
- Elnézést, hogy akadékoskodom, de meg tudná pontosan mondani, melyik hónapban fog megérkezni az autóm?
A kereskedő gyorsan utánaszámolt, és mondta:
- Januárban.
A vásárló ismét megköszönte, elindult az ajtó felé, de ismét eszébe jutott valami:
- És azt is meg tudná nézni, melyik nap fog megérkezni?
A kereskedő kicsit furcsállotta a dolgot, telefonált a gyárba, majd referált:
- Egész pontosan január 13-án fog megérkezni az autója.
A reménybeli tulajdonos ismét megköszönte, már ki is lépett az ajtón, de megint visszajött:
- Ne haragudjon, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de azt meg tudná nekem kérdezni, hogy délelőtt, vagy délután vehetem majd át?
A kereskedő dühbe jött:
- Ezért nem fogom megkérdezni a gyárat, de biztos, hogy csak délután jöhet érte!
- Az jó - mondta a vásárló - mert délelőttre várom a vízvezetékszerelőt!
El is küldi a képet, ám két hónap múlva az anyja megint kér egy új képet. Ismét fog egy meztelen képet, és félbevágja, ám véletlenül a rossz oldalt küldi el. Mikor rájön, elkeseredik, ám eszébe jut, hogy az anyja erősen rövidlátó, így valószínűleg nem veszi majd észre a tévedést.
Hamarosan megjön a válasz:
"Nagyon jól sikerült a kép, amit küldtél, de szerintem le kéne vágatnod a hajad, így olyan kicsinek tűnik az orrod."
- De finom volt ez a leopárd, megennék még egyet ha lenn!
A leopárd beparázik, és ijedtében felmászik az első fára. A fán összefut a majommal, aki végignézte az egészet. gondolja magában a majom, hogy most bevágódik a leopárdnál, és elmeséli mekkorát linkelt a kutya.
- OK - mondja a leopárd - gyere elkapjuk a bolhás dögöt!
Lemásznak a fáról, a majom pedig felül a leopárd hátára és elindulnak a kutya felé. Miután a kutya észreveszi őket megint elkezd agyalni 1000-el h mi legyen mikor a szeme sarkából észreveszi,h már nagyon közel járnak, ekkor megint elkiáltja magát:
- Hol van már az a qrva majom, már vagy fél órája elküldtem leopárdért, jöhetne már...
http://kattintas.4u.hu