Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy jól öltözött férfi kopogtat be a jótékonyságáról ismert grófnőhöz, és így szól:
- Ó, grófnő, kérem segítsen egy szegény sorsú családon! A családfő tavaly meghalt, az asszony egyedül neveli három gyerekét. Ha nem fizetik ki a lakbért, hamarosan az utcára kerülnek.
- Ez nagyon szomorú. Megkérdezhetem, honnan ismeri őket? - kérdi a grófnő.
- Ööö.... Én vagyok a főbérlő...
Amit a férfiakról tudni kell

- Az ideális hely az ismerkedéshez a ruhatisztító szalon. Azoknak a férfiaknak, akik ide járnak, biztosan van állásuk, és szoktak tisztálkodni.
- Minden férfi utálja a következő mondatot: "Beszélnünk kell a kapcsolatunkról!"
- A férfiak imádják a sokgombos telefonokat. Ettől fontosabbnak érzik magukat.
- A férfiak szeretik a kerti grillt. Ha egy kis veszély fenyeget, ők főznek.
- A legtöbb férfi utál vásárolni. Ezért van a férfiruha-osztály az áruházak földszintjén, rögtön a bejárat mellett.
- A férfiak mindent elfelejtenek, a nők viszont mindent megjegyeznek. Például egyik női sportnál semm létezik azonnali visszajátszás.
- A férfiak magabiztosak, mert úgy nőnek fel, hogy szuperhősökkel azonosulnak. A nőknek ellenben rossz az önértékelésük, mert Barbit utánozzák.
- A nők sokkal komolyabban veszik az öltözködést, mint a férfiak. Még egy férfi sem mondta soha egy partin, hogy: "Ó, milyen zavarban vagyok, bárcsak hazamehetnék! Egy másik férfinak ugyanolyan fekete szmokinja van, mint nekem!"
- A férfiaknak sokkal magasabb a testhőmérsékletük. Ha rossz a fűtés télen, csak bújjunk össze a barátunkkal. Olyan, mint egy hordozható kályha, ami horkol.
Uristen....
Karácsonyi kiadás: Akkhhhhhmeeed (the dead terrorist)

http://www.youtube.com/watch?v...

Hozza a színvonalat :D
Két emós beszélget.
Megkérdezi az 1ik a másiktól!
Kérsz rágót?
No thanks
Bocsesz ha volt már. -Hogyan cserél ki négy EMOs egy kiégett villanykörtét? Sehogy ,körbeálnak aztán sírnak a sötétben....
LEGOnszió?
Ez olyan lassan, mint a világ legviccesebb vicce...

http://youtube.com/watch?v=8gp...
Leonszió
nem vagyok EÜs,csak vagy 2 évig tanultam anatómiát.kb ennyi maradt meg belőle!
Kösz, hogy sikerült visszatalálni a topik eredeti "ösvényére..."
Ha esetleg mégis lehet majd itt (by the way) nevetni is, szóljatok...
csak úgy elképzeltem hogy terjed a híred "úú pisti gyere gyorsan ez a faszi tudja hogy kell tutin megölni magad"
tömeges gyilkosság több száz 15-18év közötti magát EMOsnak valló tini ölte meg magát egy forumon fellelhető hozzászólás következtében
valami EMOs forumra kéne irogatnod
Note. - This is not an easy artery to cut with a knife, but, once cut, your opponent will drop, and no tourniquet or any help of man can save him.
Sztem az sem rossz ötlet ha a penge fej mellett felülről lefelé, kulcscsont mögött vágja el a verőeret ami a karba megy
az sem egy rossz ötlet rooftop. netán egy egészségügyben járatoshoz van szerencsém?
bár kicsit kételkedem hogy megtalálnák. a nyaknál viszont nehéz hibázni, van ott 2 verőér is+ a torok, szúrnak egyet oldalról kb középtájra és az eredmény nem marad el.
És akkor kinek siránkoznak és mutogatják a hegeiket?
Bár ezeknek szerintem más heg nincs is a testükön csak amit maguk vágtak
akkor inkább a comb belsőn elhelyezkedő femoralis....
Bocs hogy visszatérek a témára, de mostanra hevertem ki a szilvesztert...
Az emosokról azt gondolom hogy túlságosan el vannak kényeztetve akiknek mindent próbálnak megadni és tényleg csak megszületni volt nekik nehéz. De az ő mégis életük kurv@ sz@r és nem ér semmit. Túl sok idejük van a hülyeségeken gondolkodni. Szerintem soha nem dolgoztak még keményen hogy jó eredményt érjenek el akár a sportban akár tanulás terén, semmilyen téren.
Ha meg már érvagdalásnál tartunk, akkor ajánlom figyelmükbe a nyaki verőeret. Ott utána már aztán nincs nagyon mit tenni... vagy túl gyávák hogy biztosra menjenek?
hátsó kilences......
CB 50 rezós kipuffal... basszus, én mindenhol csak ilyeneket találok? Amúgy mindenkinek van valami heppje, attól függetlenül az EMOsokat én is rühellem... Érdemes megfigyelni, a legtöbb közülük német, nagykategóriás autókkal jár suliba, meg legújabb telefonokkal, meg ilyen olcsóságokkal futkoznak.. de hát az ő bajuk.. nekem is van elég bajom, aztán mégse metélem az ereimet, meg nem siránkozom senkinek időm sincs rá.. minden nap 4 órakor érek haza, akkor még tanulni sem ártana, heti 3-4 alkalommal 5-9-ig kondi, meg motorozni is illik próbálják meg szerintem ők is amúgy legalább egy bizonyos kaszthoz én is tartozom.. ahhoz, amelyikehz Ti is motor 4ever..
Amennyiben a férfiak írnák a tanácsadó rovatokat:

Kérdés: A férjem hármasban akarja a legjobb barátnőmmel és velem.

Válasz: Természetesen a férjed nem tud eleget kapni belőled! Tudván, hogy csak egy van belőled, ezért kénytelen beérni a második legjobbal, a legjobb barátnőddel. Kétségkívül ez csak közelebb tud hozni titeket egymáshoz. Miért nem hívod meg néhány régi kollégiumi szobatársnődet is?
Ha még egy kicsit félénk volnál, talán egyedül hagyhatnád őt a legjobb barátnőiddel. Ha még bizonytalan vagy, csak részesítsed orális szexben, és süss neki valami finomat, amíg gondolkozol ezen.

K: A férjem folyamatosan arra kér, hogy részesítsem orális szexben.

V: Tedd azt. Az ondó nagyszerű kisugárzást ad a bőrödnek. Érdekes módon a férfiak tudják ezt. Az ő felajánlása, hogy orális szexben részesítsed őt teljesen önzetlen. Azt mutatja, hogy szeret téged. A legjobb módja, hogy megköszönd neki: részesítsed őt ebben naponta kétszer, utána főzz neki egy klassz ételt.

K: A férjem túl sokszor marad ki a barátaival éjszakára.

V: Ez tökéletesen természetes szokás, és ezt támogatnod kellene. A férfi egy vadász, és a rátermettségét másik férfiak előtt bizonyítania kell.
Egy szingli lányok üldözésével kint eltöltött éjszaka remek stresszoldó, és elősegíti a békésebb és nyugalmasabb otthon megteremtését. Emlékezz, semmi más nem tudja úgy felizzítani a kapcsolatot mint az amikor a férj egy-két nap után hazatér a szilárd otthonába (és ez egy nagyszerű alkalom arra is, hogy kitakarítsd a házat). A legjobb amit te és a barátnőd tehet, hogy amikor hazajön orális szexben részesítitek őt.
Azután főzz neki egy jó kis ételt.

K: A férjem nem tudja hol van a csiklóm.

V: A csiklód nem tartozik a férjedre. Ha bajlódni akarsz vele tedd azt a saját szabadidődben vagy kérd a legjobb barátnőd segítségét.
Kívánságodra készíthetsz egy videokazettát magadnak amíg ezt teszed, és odaadhatod a férjednek szülinapi ajándéknak. Hogy enyhíts a te önző bűnödön, részesítsed őt orális szexben, és főzz neki valami ízletes ételt.

K: A férjem nem tanúsít érdeklődést az előjáték iránt.

V: Te egy rossz személyiség vagy hogy felhozod ezt és egy érzékenységi tréning után kéne nézned. Az előjáték a férfi számára nagyon stresszes és időigényes dolog. A szexnek a férjed kívánságára kellene történnie és nem holmi idegesítő, előjátékkal való követelőzés alapján. Ami azt jelenti, hogy nem szereted a férjedet kellőképen; neki soha sem kellene keményen dolgoznia ahhoz, hogy hangulatba hozzon téged. Álljál le az önzősködéssel. Talán helyrehozhatod a dolgot azzal, hogy orális szexben részesíted őt és főzöl valami jó ételt.

K: A férjem orgazmus után mindig elfordul tőlem és elalszik, anélkül, hogy megadná nekem azt.

V. Nem vagyok benne biztos, hogy értem a problémát. Talán elfelejtettél neki egy jó kis ételt főzni.