Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most miért kell a hálószoba golfosokat lehordani?
Na menj a... Boldog Új Évet és vicceket kívánok!

A szilveszteri buli már a javában tart, pia, tánc, miegymás.
Egy srác odamegy egy már jó ideje ücsörgő lányhoz:
- Veled nem táncol senki?
- Nem.
- Akkor feltennéd a virslit főni?

- Mit tesz a nő a füléhez, hogy vonzóbb legyen?
- A bokáját...

- Honnan tudni, hogy tüzel a kutyánk?
- Fogy a szén a pincéből.
te rohadt
Jah egyébként nem jó a Youtube os linked ami az adatlapodon van.
akkor nézd meg MAT kutyás képét!
...háááááááááát, ha te úgy gondolod, hogy a golf csak nőnél lehet téma, akkor szerintem nem én vagyok bajban...
Egyébként bármilyen faviccet képes lettem volna idetenni, csak ne a nevetésnek szentelt topikot zokogjuk tele, különben felvágom az ereimet...
Nem gyenge de egy nőnél mi más lehetne a téma
Hát most erre mit lehet mondani... Naggyon jóóó!
Cigány bemegy a könyvtárba.
- Puskin van?
- Nincs.
- És Lenin?
- Az sincs.
- Hát akkó" mi van?
- Kalasnyikov.
- Oszt az mit írt?
- Titeket, bazdmeg!
óbudán.
édi vagy
*tőled
Tőőőleg gyenge próbálkozás Na ez vicces volt aki megszelídítette ytalimotot(vagy h hívják ) attól nincs gyenge próbálkozás...
Nem volt gyenge de én diszkós vagyok ne szóójjá be! ! ! Abba az Isten
gyenge próbálkozás volt részemről, sorry
Ne általánosits 13-15 éves koromban kapuskodtam mindenféle labdanemben kézi, foci és semmilyen kaszthoz nem akartam tartozni a cigit kipróbáltam de nem köllött leszartam hogy ki akartak közösiteni de hál istennek végül ez nem történt meg ha megtörtént vóna akkor sem szoktam volna rá akkoriban...Viszont vettem tonnaszámra a Mórickát meg a Morbidot és ezekben mindig ment Én rokkkker vagyok én diszkos vagyok ki a keményebb? ? ? Rengeteget mosolyogtam ezeken de azóta eltelt 10év...
Bocs az offolásért, de már uncsi az emo téma és nem vicces...

A hálószobagolf szabályai

1. Minden játékosnak gondoskodnia kell saját felszereléséről.
A felszerelés általában egy ütő és két labda.

2. A játékhoz hozzá kell járulnia a pálya tulajdonosának.

3. A szabadtéri golftól eltérően, itt az ütő lyukba juttatása a cél,
miközben a labdák kint maradnak.

4. A jó játékhoz az ütő rúdja kemény kell hogy legyen.
A pálya tulajdonosának joga van ellenőrizni a rúd keménységét.

5. A pálya tulajdonosa (a lyuk épségének megóvasa érdekében)
fenntartja magának a jogot, hogy megszabja az ütő hosszúságát.

6. A játék célja: annyi ütés elvégzese amennyi ahhoz szükséges,
hogy a pálya tulajdonosa elégedetten elismerje, hogy a játéknak vége. Ennek elmulasztása azt vonhatja maga után, hogy ezen a pályán nem játszhat többet.

7. Rossznak tartják, ha egy lyukat azonnal a pályára érkezéskor megjátszik valaki.
A tapasztalt játékos általában időt szakít arra, hogy megcsodálja a teljes pályát, különös tekintettel a szép formájú bunkerekre.

8. A játékosokat figyelmeztetjük, hogy játék közben ne említsenek egyéb pályákat (amelyeken már játszottak vagy ezzel egyidejűleg játszanak), a jelenleg játszandó pálya tulajdonosának. Ismertek elkeseredett pályatulajdonosok, akik ezen okból a játékos felszerelését megrongálták.

9. Bátorítjuk a játékosokat, hogy minden eshetőségre legyen náluk megfelelő esőruházat.

10. A játékosoknak meg kell bizonyosodniuk arról, hogy játékuk tökéletesen tervezett, különösen amikor egy pályán először játszanak. Ismertek játékosok, akik felháborodtak amikor fölfedezték, hogy más is jatszik azon a pályán, amelyet ők privát pályának hittek.

11. A játékosoknak nem szabad feltételezniük, hogy egy pálya állandóan játszható. Néhány játékos megszégyenülhet, amikor rájön, hogy a pálya ideiglenesen javítás alatt áll. A játékosoktól elvárt dolog, hogy ez esetben rendkívül taktikásak legyenek. Haladóbb játékosok ilyenkor alternatív lehetőségeket találnak a játékra.

12. Javasoljuk a játékosoknak, hogy kérjenek engedélyt a pálya tulajdonosától,
mielőtt megjátsszák a hátsó kilencest.

13. Általában a lassú játék javasolt, de a játékosoknak fel kell készülniuk a sebesség fokozására, ha időlegesen is, a pálya tulajdonosának kérésére.

14. Csodálatos teljesítménynek számit - ha az idő engedi -
ha a játékos többször meg tud játszani egy lyukat egy meccs alatt.

15. A pálya tulajdonosa az egyetlen bírája annak, hogy ki a legjobb játékos. Tanácsoljuk a játékosoknak, hogy kétszer is gondolják meg mielőtt állandó tagságot váltanak egy pályára. Plussz elvárásokat emelhet a pálya tulajdonosa és a szabályok is változtatás tárgyát képezhetik. Ennek okán sok játékos jobban szeret több különböző pályán játszani.
Két anyuka beszélget:
- Te, milyen jól break-el a fiad.
- Nem break-el, csak a tolószékét keresi...
összes EMO meleg
tudod ez a trendi... szerintük a motorozás az....
őket nem érti meg senki meghogy mekkora kalap szarok (najó tényleg azok) de akkor minek van 20.000es cipő mindegyiket?
Képzeljétek van egy emo barátom csaj és ő mutatott myvipen egy fiút aki emo és van egy motorja és azt csókolgatta persze a mellette lévő képen már a hegei vannak meg h ő milyen szomorú és még az is kiderült h meleg....a gyerek 15éves lehetett asszem!
van különbség az között hogy valaki hogy öltözködik meg az között hogy valaki nyiszállja az ereit
Feltéve ha nem vágják át egymás ereit és nem sírják ki a lelküket!