ha én csinálnám az ilyen mindent megunós dolgokat akkor szimplán hülyének néznének, de ha a hajam fekete, a szemembe lóg úgy hogy még véletlenül se lássak semmit és pesze riadt az arcom már EMO s is lehetnék egyből....
Én egyet értek rooftoppal, talán még annyi hogy a szülők keze is benne lehet az emós nebulók kialakulásában. Tényleg kéne őket mozgatni. Pont nem pszihológus vagyok, de úgyérzem ezeknek nincs semmi sikerélményük. Láttatok már olyan emo-t aki rendszeresen, versenyszerüen sportol? Anyucinak/apucinak egyszerüen ki kéne dobni a gép elől a 13-14éves blogolós érfelvágós kisgyereket, elvinni túrázni, stb. Persze lehet hogy a szülőnek erre nincs ideje, mert megszakad a munkában, amiről már nem ő tehet, de ez már tök nem vicc téma úgyérzem... Bocsi is az OFF-ért, csak én személy szerint falramászok az emósok világfájdalmától, amiről kb fingjuk sincs
kis mimózavirág lelküket meg ne sértsük,mert még a végén átsírják az éjszakát. Ilyen divatirányzatok egyszerű pszichológiája: Hogyan lehet a tömegből kitűnni,ha átlagos vagyok? Egyszerű!Ruházattal,zenével,kreált"gondolkodásmóddal".Ezekben
az esetben,nem kell letenni semmit az asztalra,csak elég felöltözni,azokat a zenéket hallgatni,ami a társasághoz köt,és ugyan azokat a sablonszövegeket ismételgetni.Évtizedek óta működik ez a dolog.Ez a legegyszerübb módja,hogy tartozz valahova.Képzeld el mennyire gáz,hogy egy jó vizilabdásnak mennyit kell edzenie,hogy jó játékos legyen. Ők csak felöltöznek,sírnak,és butúlnak, máris EMOsok(K). Gratula Emberiség!
sztem meg ezek mögé a külsőségek mögé ilyedt gyerekek bújnak, egyszerű tinik. és mint akik az utcán vállalják a többségtől való különbözőségüket, ne háborodjanak fel ha poén lesz belőlük. amúgy meglepő módon itt a különböző faji/etnikai és egyéb "kirekesztő" (érdekes módon még a zsidókba sem) szoktak belekötni mert VICCEK a téma neve. akkor hogy vicces legyek mondhatjuk hogy az emok szociális érzékenysége lassa felér egy a kibucából rengeteg pénzért elköltözött pesten házatvásárló, kártérítésekből chanukázó közelkeleti embertárs extraszenzitív hozzáállásához midnennemű tükörképmutatás-poén és egyéb téren? sztem simán nevessünk és kész. amúgy meg a cigit meg a piát kiverném az összes emo-s nem nemo-s tizenéves kezéből hogy belekékülne.
Szerintem Tarka csak berakott egy poént, ha tetszik, nevess rajta, ha nem, akkor ne. Az, hogy ki milyen ember, baromira nem az "emosságán" vagy éppen "nememosságán" múlik, de ez a viccek topik. A cigányozós, Gyurcsányos, Orbános vicceknél sem kezd el senki papolni a fajgyűlöletről, vagy éppen az aktuális politikai helyzetről...
Csak lazán...
Bocsi, de ez annyira nem vicces.Nemtudom, hogy ismersz-e emokat. Én ismerek nagyon is sokat, nekem semmi bajom nincsen velük. Sokkal jobb fejek, mint némely "normális" ember. Talán még kedvesebb is...Ismerj meg 1 et úgy, hogy nem csak az utcán látod, és köszönsz neki, mert a szomszéd gyereke, hanem úgy rendesen, normálisan, jó viszonyba. Rájössz, hogy "annyira nem is gázak". Remélem nem vetted kioktatásnak, nem annak akartam írni, csak leírtam a véleményemet :)
az esetben,nem kell letenni semmit az asztalra,csak elég felöltözni,azokat a zenéket hallgatni,ami a társasághoz köt,és ugyan azokat a sablonszövegeket ismételgetni.Évtizedek óta működik ez a dolog.Ez a legegyszerübb módja,hogy tartozz valahova.Képzeld el mennyire gáz,hogy egy jó vizilabdásnak mennyit kell edzenie,hogy jó játékos legyen. Ők csak felöltöznek,sírnak,és butúlnak, máris EMOsok(K). Gratula Emberiség!
Csak lazán...
Tokio Hotel is EMO zenekar
de komolyan... ez nem költői kérdés
Na, metrón se utazok többet
http://www.youtube.com/watch?v...