Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A jó házasság 4 alapszabálya:
1. Olyan nőt kell találni, aki jól főz és tisztán tartja a lakást.
2. Olyan nőt kell találni, aki sok pénzt keres.
3. Olyan nőt kell találni, aki jó az ágyban.
4. Meg kell oldani, hogy ez a 3 nő ne tudjon egymásról.
Németh műhely . Ez Miskolcon van?
némethmühely KFt, meg art print valami.
Ez a cég neve Németh? Mert igy nem ismerem. Mondjuk én csak stancolosakat ismerek
nekik szállitok cucokat STancformaalkatrészeket
amúgy nem nagyon vagyok szakmabeli, besegítek egy kis szebpénzért, de egyenlőre csóró egyetemista vagyok.
hát apámnak romayorja van, az ikertesója meg szitázik, meg stancol, aranyozás, ilyesmi. Németh-ikrek nem ismerős? Cartografiások voltak.
Millen nyomda? Szakmabeli vagy?Én stancolással foglalkozom
Lázadás szembeszegülés a konszolidált korosztállyal (szülökkel) mindig is volt. Altalában valami ami jól kiakasztja öket-nem volt ez másképpen a 60-as 70-es években se: nálunk a Lewis Straus, hosszu haj, pajesz! ma már vicc bömbölő zene aránylag szar minőségben, hogy 30 felett mindenk megsüketüljön.
Aztán jön a kor, amikor a lázadásnál fontosabb a karier, a pénzkeresés, család stb.
Figyi, a sörben is kurva sok a víz, lehet, hogy nem járnánk jól vele.
Ha tutira akar menni akkor még esetleg megpróbálhatja azt is hogy előtte beleül 1 kád forró vízbe, és ezutnán vágja hosszába fel az ereit
Na jó, szerintem amúgy hagyjuk abba, mert holnap reggel hirtelen azt olvassuk hogy 10 ember kísérelt meg öngyilkosságot elkövetni ...
nekem nem. reggeli edzés, suli, este edzés, hétvégén meg bringa, nyomdaudvaron körözgetés szinyóval, dunán evezés, kirándulás.....
az EMOs témához annyit, hogy mindenkinek volt valami hülyesége 13-15 éves korában. Mindenki valami idióta kaszthoz akart tartozni, és feltűnően öltözködni. Gondolok régen a metálos depesmódos vitákra, azután a tipikus eminemes lazagyerekek, és az örökké fennmaradó punkok.
MInd-mind csak egy hülye ideológia, ami a bágyadt fiatalokat vonzza magához. Nem hiszem hogy ezzel bármi baj lenne, emlékezzen csak mindenki vissza milyen volt fiatalnak. Én pl. sexpistolsos punk voltam, és akkoriban úgy gondoltam azis maradok örökre (hahaha :) ). Nem mintha azóta nem szeretném a sex pistolsot, de beláttam az efféle divatbuziság hülyeségét.
Nem kell meglepődni az ilyen barom irányzatokon, ezt az EMOs dolgot is le lehet következtetni a linkin parkos meg mansonos csávókból, csak ez valami új, mégdurvább szintetikum.

majd elmúlik, a sok kis hülye meg majd elfelejti :))
az nem megy össze ha annyira bevágod
teljesen jól tudod.nekem sebész barátom is ezt szokta ajánlani azoknak,akiket már többedszerre hoznak be ilyen dologgal.vagy még van egy olyan lehetőség is,hogy jól nyomják rá a pengét keresztbe,és akkor átvágja az ujjakat mozgató inakat is.így nem tud telefonálni,vagy ha mégis megmenti valaki,akkor a továbbiakban nem nagyon fog tudni fogni egy darabig,mert ugye szallag plasztikát is kell alkalmazni.Továbbiakban ajánlanám az EMOsoknak,az alábbi halálnemet: zárt garázs,motor,vagy autó beindít,földre leül,olvasgat vagy valahogy elfoglalja magát...aztán rövid időn belül már át is aludta magát a túlvilágra.Fájdalom mentes,viszont csak nagy erőfeszítések árán menthető meg az egyén,ha mégis megtalálják a halál beállta előtt.Ugyanis a szénmonoxid úgy kötődik a vér hemoglobinjához,hogy az nem tud leszakadni róla.ezáltal a vér oxigénfelvevő képessége megszünik.ezért csak vértraszfúzióval menthető meg az egyén.ami valljuk be, nem egy nyomókötés.
azt mi döntjük el ki a zsidó! őőő EMO!
Nem kívánkoztam többet hozzáfűzni csak egyszeri alkalom volt de ez tetszik
Igeeeen! TilCSák be a vizet!
EMO, Muhhahha. Majd kinövik. Másrészt ehez a vagdosásos témához fűzve figyelmébe ajánlom minden csuklómetszőnek hogy ne keresztbe hanem hosszába vágják az ereket ... úgy nehezebb varrni = nagyobb a siker (ha jóltudom)
Persze ez csak vicc.... mégmielőtt...
Az Eagle Rock középiskola diákja nyerte el az elsõ díjat az április 26-án
megrendezett Idaho Falls középiskolai Tudományos Konferencián. A
dolgozatával azt akarta bemutatni, mennyire rá vannak már hangolódva az
emberek a tudománnyal való handabandázásra, és a környezet lerombolásától
való félelemre. Elkészített egy felhívást a "dihydrogén monoxide" vegyület
betiltására, és utána megnézte, mennyire tudja meggyozni az embereket, hogy
aláírásukkal támogassák.

A betiltás támogatására a következõ okokat hozta fel:
1. a vegyület erõteljes izzadást és hányást képes okozni
2. a savas esõk egyik fõ komponense
3. gáznemû halmazállapotban égési sérüléseket okozhat
4. nagy mennyiségû belélegzése fulladást okoz
5. hozzájárul a természet eróziójához
6. erõsen csökkenti az autófékek hatékonyságát
7. kimutatták rákos daganatokban.

A diák 50 embert kért fel a betiltást sürgetõ felhívás
aláírására.

Negyvenhárom (43) aláírta.
Hat (6) azt mondta, még gondolkodik.
Egy (1) tudta mindössze, hogy a vízrõl van szó...
Én is
azt hiszem ezzel a hozzászólásommal egy kis lavinát elindítottam de a TH nem emo zenekar.
Igen, ebben igazad van.
Kis 12 évesek akik azthiszik, hogy kialakult izlésük és stílusuk van, pedig még mennyit fog változni, ha csak nem sikerül az 1-ik öngyilkossági kisérlet.
EMO = HOMO!