Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, ezt kell bekeretezve odaadni a nagyszülőknek, meg majd mutatni az unokáknak.
Ez nagyon jó ! 😂 Igazi dilemma !
létezik olyan drón ami olcsó, kicsi, könnyen irányítható és megy 15-20 percet egy töltéssel?
nem kell kamerás csak gyereknek játszani, most elsős aztán karácsonyra kellene valamit venni neki
de ezek a boltban kapható gagyi szarok semmire sem jók, egyenesen nem tudnak repülni
gyereknek meg nem látom értelmét 100+ ezerért drónt venni
Én még csak gondolkodom rajta, de látni láttam. 😏 😁
Hogy mi? Te élőben birkával? Vagy rosszul értem hogy mit akartál mondani? 🤣
Én szórakozok drón építéssel, meg reptetéssel. Van is egy ilyen a fiókomban. Akarok csinálni egy olyat ami egy 18650-es cella köré épül...de ahogy látom le vagyok maradva, már GPS is van ilyen pici 😆 (ugye a fotón lévő, gyakorlatilag egy tenyérben elfér)
ön csókolózott házas ember létére az egyik munkatársával munkaidőben. Mi a mentsége? Részeg voltam...
Én meg élőben........tényleg tud jó lenni. 🐑
Én pácienssel és kórboncnokkal ismertem, de tényleg jó 😄
Érdekes, hogy már ilyen olcsók ezek... sose foglalkoztam ilyesmivel komolyabban.
Szomorú hír. 5 év orvosi képzés után az egyik ismerősömet kisebb fegyelmezetlenség miatt kirúgták.
Lefeküdt az egyik betegével, ezért nem végezheti azt a munkát, amit szeret.
Micsoda idő- és pénzpocsékolás.
Valóban nagyszerű srác és zseniális állatorvos
Egy ilyennel meg tudom neked oldani. Ebben minden benne van ami kell. Elég jó MEMS 3D gyorsulás és giro szenzor van benne, egy erős procival 2centis négyzeten.
https://rc-innovations.es/en/s...
Akkor úgy mondom hogy alapból mindig hat rád 1G erő. A mozgás miatt van ingadozás, de átlagban mindig megvan. Amikor a gyorsulás mérő szenzoron eltűnik ez az 1G akkor a levegőben ballisztikus pályán vagy. Na ekkor kell nyitni...szóval ugratni ne akarj BMX-el, mert arra is ki fog nyílni 🤣
...csak az drága lenne, amit megfizetnek egy speed motoron*, nem hiszem, hogy egy átlagos biciklis is kicsengeti rá... én először olyasmi madzagos systemre gondoltam, mint a jetsky-n - az mondjuk faxa lenne, első nap felejteném el leszállás előtt leválasztani 🤣

*motoros légzsáknak is van madzagos fajtája
Természetellenes mozgásra reagálnak a szenzorok,egyébként már kb 15éves dolog.
"Amikor a gravitációs gyorsulás megszűnik" - akkor már baszhatttya 😅
...de értem mit akartál mondani 😁
gyorsulás mérő. Amikor a gravitációs gyorsulás megszűnik, azaz zuhan az illető x*msec ideig, abból tudja hogy pofára esés forog fenn.
az miért kritérium?
Nem tudom. Talán van benne adrenalin érzékelő. 😂