Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebben tuti magasabb a tesztoszteron szint mint kettőnben összesen 😆
ez már nekem is túlzás, de ha izmoska nekem nem lenne gáz, jobban bírja a melót
Micsoda férfi! 🤢 🤮

https://www.youtube.com/shorts...
És akkor a testre ható erőről még nem is beszéltünk......
Reakcióidő mond valamit?Mire reagál bármit is addigra a feje már rég hátracsapódott.
...és ha azért dőlt előre, mert megijedt a zajtól és ösztönösen összerándult?
De,értem.Csak itt nem az a vicc része hogy a nő nincs tisztában a fizikával,de gondolom neked ez fel sem tűnt.Illetve,felfoghatjuk viccnek is hogy lövése sincs róla.De ez így inkább gagyi.Maga a poén jó lenne,ha jól lenne felépítve.Tudod,ez kb olyan mint amikor olyan mesél viccet aki nem tud jól viccet mesélni,ott lehet bármilyen jó az a vicc,a mesélő megöli.
Dehogy érted...
Értem én hogy vicc,vagy legalábbis annak készült.
Ez csak egy vicc. Mindegy...
Legalább normálisan játszotta volna el,neki tolat valaminek és előre csuklik a teste?
https://www.facebook.com/photo/?fbid=937888185038002&set=a.458413362985489&__cft__[0]=AZUpuQkyI3vn6P9Mp0rEAWUaeyayFM7Lp-3fP2CF61PFbfxmIj-FtS_2gA7lgTKSSMAZ7ufOpkho4ixjfh7ha3SoalmC9hOXi5OzvlqSan3gkIlUi99EhuagYKSFxRrg5SfVSLBHbCCq8xdzGyYbtNZhKbXrcas1BJ1Wl5WOEB1abZmkO3zUSfEPxnIM0qMvkq3hkXDLvo0J9mLopaX8KZYplt9C-lMFMNOYgWcPK1u0LOLPgoqWkmZplJJLIAt_VuU&__tn__=EH-R
Miért,te dugtál majmot?
Hát a majomlány szőrósebb volt ennél, mégis megdugták - mi vagyunk rá a bizonyíték! 😁 A divat forgandó, a pina örök 🤣
Itt a vecsési lidlnél is parkolónak nézik jellemzően teherautóval és nem lehet elférni tőlük. Teli van a hócipőm, elkezdhetnék megbaszni a sok barmot, mikor ott van a rohadt nagy parkoló.
Szrencse, hogy sok gyalogos es manapsag a sok rolleres buzi is igy gondolja, ezert semmi szomorusag nincs bennem, amikor azt latom-hallom, hogy par hulyet kivasalnak, amikor faszkalap modjara kozlekednek.
Sajnos ezeknek a járműveknek a használatához "nem kötelező" a KRESZ ismeret.
Vagyis a járművek használatához előzőleg nem kell KRESZ-ből vizsgát tenni. (Bár láthatóan nagyon sok autós, aki vizsgázott KRESZ-ből pont sz@rik rá. Pedig a jogosítvány megszerzésével elfogadta a közúti közlekedés szabályait.)
Hát igen, Egy roki, a balfasz nyugger, egy babaszállítós ribanc meg még egy valami selejtes ilyenkor azt mondja majd a számonkéréskor, de hát én ezt nem tudtam, én csak egy XXXXX vagyok, honnét kellene ezt tudnom, meg amúgy is, nincs pénzem a nyugdíjból, gyesből, rokiellátásból kifizetni a büntit...