Nagyon lájtosan csak!
Én láttam olyan kamerával készített képet....
Mondjuk a fekete ruha alatt látszott a fehér fehérnemű körvonala, kivehetően, ennyi.
De melyik az a nő, aki fekete alá fehéret vesz fel? (most nem direkt)
Pár éve volt egy divathullám elektronikai kütyügyártók közt: infra szemüvegeket gyártottak. A Sony első szériáját visszahívták chipcserére (egy sem ment vissza). A tényleges ok: át lehetet vele látni a ruhán!
Tavaly (idén?) volt egy akció ausztráliában (Kengurúföld, nem Milkaország), amikor a motorosok egy szál pöcsben/picsában tiltakoztak valami ellen (már nem emlékszek a részletekre).
Akkor, hogy a szakmánál maradjunk...
Ez tényleg megtörtént. Ugyan nagyon régen volt, de én még beszéltem olyan kollégával, aki ott volt!
[/b]"Réges régen, a tv hőskorában, még esténként a női bemondók olvastak fel meséket gyerekeknek, esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok! - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, (nagydarab szakálas figura) folytatta - ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabelli kollegák szerint, ekkor a hangosító, valamint az összes diszletes, és kellékes, halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől.
Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót.
- ....és a fészekből kilóg a szép villás farkam..."[/b]
No itt volt vége aznapra a mesemondásnak...
Én láttam olyan kamerával készített képet....
Mondjuk a fekete ruha alatt látszott a fehér fehérnemű körvonala, kivehetően, ennyi.
De melyik az a nő, aki fekete alá fehéret vesz fel? (most nem direkt)