Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon lájtosan csak!
Én láttam olyan kamerával készített képet....
Mondjuk a fekete ruha alatt látszott a fehér fehérnemű körvonala, kivehetően, ennyi.
De melyik az a nő, aki fekete alá fehéret vesz fel? (most nem direkt)
Sajna, nem, szerintem csak Japánban forgalmazták. (Bődületes, hogy ezek a japcsik mennyi elektronikát vásárolnak...)
Csak azt ne mondd, hogy Neked van ilyen otthon...
Pár éve volt egy divathullám elektronikai kütyügyártók közt: infra szemüvegeket gyártottak. A Sony első szériáját visszahívták chipcserére (egy sem ment vissza). A tényleges ok: át lehetet vele látni a ruhán!
Télleg szar, hogy erre én is emléxek... Ilyen sok fén f@szt
Sajna olyan szemüveget és is csak a szeszélyes évszakokban láttam sok-sok évvel ezelőtt egy szilveszteri kiadásban....
Biztos az igénytelen endúrósok ellen, akik néha bepisálnak a goretexbe menet közben....
Jó, jó, vágom, mér nem térdelt le a sok köcsög. De arra a szemcsire elcserélem az emyémet
Tavaly (idén?) volt egy akció ausztráliában (Kengurúföld, nem Milkaország), amikor a motorosok egy szál pöcsben/picsában tiltakoztak valami ellen (már nem emlékszek a részletekre).
Persze, ráültek és mentek vele!
Azért nem térdelt le, mert lehet lekopott volna a börke a térdéről....

Van még egy alternatíva:
Tettek ak amera elé egy olyan szemüveget, amin keresztűl mindenki meztelennek látszik!
Nade hogy? Ráültek? Vagy azé nem térdelt le, nehogy rálépjen?
Tuti találtak pár csávót akik egyszál p*csben is motoroztak....
Amint láttad, letérdelni egyik sem mert!
Érthető a mondandó. De hogy vették fel a motoros jelenetet? Lengett a zászló a szélben?
Akkor, hogy a szakmánál maradjunk...
Ez tényleg megtörtént. Ugyan nagyon régen volt, de én még beszéltem olyan kollégával, aki ott volt!

[/b]"Réges régen, a tv hőskorában, még esténként a női bemondók olvastak fel meséket gyerekeknek, esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok! - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, (nagydarab szakálas figura) folytatta - ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabelli kollegák szerint, ekkor a hangosító, valamint az összes diszletes, és kellékes, halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől.
Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót.
- ....és a fészekből kilóg a szép villás farkam..."[/b]
No itt volt vége aznapra a mesemondásnak...
Na, a lófingatónál má fetrengtem. Írtá jó sokat, kössz érte....
Köszi, én nem próbálom ki! De látom neked bevált!
autó illatosító
Nem bírtam ki röhögés nélkül...
Nem kicsit néznek hülyének, mikor röhögve veszem fel a telefont, pedig tudják, hogy egyedül vagyok...
Kedves nézőink. Következő műsorunk címe: "Vidám időjárásjelentés"
Másik kedvenc

...és bírd ki röhögés nélkül...
Hát igen.... ezek a "show" műsorok nem semmik...
Szerintem már volt, de én még mindig jókat röhögök rajta...

Mónikánál kiborul a bili
Ok,talán erre futja!