Főhősünk egy 18 éves srác.Eljött az a bizonyos 18-dik.Barátunk a felnőttéválás kapujában áll.Este buli, mert ennek a dolognak igencsak meg kell adni a módját.Nagy készülődés, sürgés, forgás, ivás....A kellékek készen állnak, és lassan mi is "készen" állunk (vagy ülünk, vagy ilyesmi).Egy kis kocsmában folytatjuk az otthoni szolíd italozást.Majd természetesen egy discoban kötünk ki...valahogy.Az ünnepelt azonban 3 óra magasságában végképp megszakította a kapcsolatot a külvilággal.Hamar kellett egy sofőr (nem árt, ha autója is van) aki hazavinné.Sikerült beszerezni szerencsére.Hazavittük.Majd: ajtón berak(lök), ajtó becsuk, lelép hamar mielőtt valaki bemér minket.A lényeg most következik (ezt már ő mesélte másnap):
"Hazavittetek éjjel.Le akartam feküdni de hirtelen hányingerem támadt, nem bírtam vele.A WC a bejárati ajtótól nem messze a folyóson van.Gyorsan bementem, elvégezni a dolgom.Villany fel.Hánytam.Villany le.Kotródik.Alszik.Reggel kelek fel, és nem nagyon vágom mi történt este, de nem sokára felvilágosítanak róla.Jön fater.Néz egy darabig, nem szól.Majd hirtelen:
"Bebasztál, mint az állat, mi?
"Erre én:ÁÁÁÁ, neeem.
Fater:Nekem ne mond.
Mire én:Honnan tudod?
F:Honnan?Onnan drága fiam, hogy éjjel rámjött a hasmenés, ki kellett mennem klotyóra.Végzem a dolgomat majd hallok valami marha nagy zörgést, böfögést a folyósón.Gondoltam megjött a gyerek.Megindulsz a slozi felé.Ezután lekapcsoltad a villanyt a wcben,feltépted az ajtót, beleokádtál az ölembe, becsuktad az ajtót, majd felkapcsoltad a villanyt, és elhúztál aludni."
Egy férfi jön ki a nyilvános WC-ből. Egy nő befelé menet megszólítja:
- Elnézést, uram, koedukált?
- Ááá, nem, csak szartam.
Egyszer a pápa elhatározta, hogy kitiltja a zsidókat a Vatikánból. A zsidók felháborodtak, ezért a pápa beleegyezett, hogy ha egy zsidó le tudja gyozni teológiai vitában, maradhatnak. A zsidók egy bölcsességérol ismert rabbit választanak, hogy kiálljon a pápával a "párbajra". A rabbi azt mondja, hogy tegyék érdekesebbé a vitát és egyiküknek se legyen szabad beszélni. A pápa beleegyezett. A vita napján a pápa és a rabbi leültek egymással szemben, a hívek köréjük gyűltek.
A pápa felemelte három ujját. A rabbi felmutatta egy ujját. A pápa egy kört rajzolt a levegobe. A rabbi a földre mutatott. A pápa elovett egy ostyát és egy pohár bort. A rabbi elovett egy almát. A pápa ekkor felállt:
- Feladom - mondta. - Te túl bölcs vagy, rabbi. Maradhattok.
Később megkérdezik a pápát a bíborosok:
- Mit beszélt a rabbival?
- Először felmutattam három ujjamat, hogy a Szentháromságra emlékeztessem. Ő felmutatta egy ujját jelezve, hogy egy Isten van mindkét vallásban. Ezután rajzoltam egy kört a levegobe, mutatva, hogy Isten mindenhol ott van körülöttünk. Erre a földre mutatott, jelezve, hogy Isten itt is van, velünk. Ekkor elovettem egy ostyát és egy pohár bort, megmutatva, hogy Isten feloldoz a buneink alól. Ő elővett egy almát, hogy az eredendő bűnre emlékeztessen. Mindenre volt válasza. Mit tehettem volna?
Közben a zsidók is körbeveszik a rabbit:
- Mi történt, rabbi?
- Eloször azt mutatta, hogy három napunk van elhagyni a várost. Mutattam, hogy EGY zsidó sem fog elmenni. Ezután körbemutatott, jelezve, hogy az egész várost megtisztítja a zsidóktól. A földre mutattam, jelezve, hogy mind itt maradunk.
- És utána?
A rabbi vállat vont:
- Nem tudom. Elővette az ebédjét, mire én is.
Miután a királylány megcsókolta a villamost, átváltozott BKV
"Mire végre sorra kerültem, elfogyott a jó minőségü pacemaker. Azóta
amikor megölelem a feleségem, kinyílik a garázsajtó." (M. Pearl)
Zsuzsa férje, Lajos néhány napig kómában fekszik. Hűséges neje mellette virraszt. Egyik éjjel Lajos magához tér és int a feleségének, hogy hajoljon közelebb.
- Drága Zsuzsa, te mindig kitartóan mellettem voltál, akkor is, amikor kirúgtak az állásomból, amikor az üzletem csődbe ment, amikor meglőttek, amikor elvették a házunkat, amikor az egészségem kezdett odalenni. Te mindig velem voltál és mellettem álltál. Tudod, mit gondolok?
- Mit, kedvesem? - kérdi a hűséges asszony.
- Azt gondolom, hogy k...vára nem hozol szerencsét!
Korosodo asszony lanyahoz ment latogatoba,amint belepett a lakasba latja,hogy a lanya meztelenul van.
-Hat te mit csinalsz?
-Varom a ferjemet.Amikor belep es megkerdezi mit csinalok.Azt mondom felvettem a szexelos ruhamat,es o teljesen begerjed.
Az asszony is ugy gondolja meglepi az urat.Hazamegy es o is meztelenul var.
Az embet hazaer.Meglatja az asszonyt meztelenul.
-Hat te mit csinalsz?
-Felvettem a szexelos ruhamat.
-Az addig rendben van,de legalabb kivasalhattad volna!
A kisunoka megkérdezi a nagypapát:
- Nagypapi mi az, hogy statisztika?
- A statisztika egy nagy hazugság!
- Miért?
- Mert átlagokkal dolgozik.
- Mi az az átlag?
- Hát nézd csak... Az átlag azt jelenti, hogy te 8 éves vagy, én 80, tehát ketten együtt 88 évesek vagyunk, vagyis átlagban 44 évesek. Na most itt van a hazugság, mert elvileg a 44 év a legszebb férfikor, valójában azonban kettyinteni te sem tudsz, meg én sem!
Egy férfi épp kocog a parkban, amikor meglát egy száz éves körüli öregurat, amint ül az egyik padon és zokog. Közelebb megy hozzá, hadd lássa, mi a baj. Az öreg reszkető hangon azt mondja neki:
- Az élet nem is lehetne szebb. Egy 19 éves nimfomániás lánnyal élek együtt! Reggel, alighogy felébredünk, szex. Azután ágyba hozza a reggelimet. Miután
elfogyasztottam azt, ismét szex, majd visszafeküdhetek aludni egy kicsit.
Általában a városban ebédelünk, egy kedves kis vendéglőben, aztán haza, és ledőlhetek sziesztázni. Aztán szex, majd egész délután sportközvetítéseket és régi filmeket nézhetek a tévében, míg elkészül a
vacsorával. Ah" azt elfelejtettem mondani, hogy ő foglalkozására nézve szakácsnő.
No, aztán vacsora után még egy kis szex, majd végre lefeküdhetek aludni egy
ilyen megerőltető nap után.
A férfi meglepetten kiált fel:
- De hát ez a tökéletes életforma, amire mindig is vágytam! Akkor meg
mi a fenének üldögél és pityereg itt, a parkban?
Mire az öregúr, könnyek közt:
- Nem jut eszembe, hol lakom.
Egy apáca elhatározza, hogy megpróbálja jó útra téríteni a zárda mellett dolgozó
építőmunkásokat, mivel igen zavarja a fülét az állandó káromkodás. Úgy gondolja,
hogy a legjobb módszer, ha az ebédszünetben ő is a munkásokkal ebédel, így nem tartja fel őket. Becsomagolja az ebédjét egy zacskóba, és ebédidőben odamegy a munkásokhoz.
- Jó napot uraim! – kezdi a mondandóját mosolyogva. – Ismerik Önök Jézus krisztust?
A munkások egymásra néznek döbbenten, majd egyikük odakiált az építkezés másik végében üldögélő munkásoknak:
- Hé! Ismeritek ti Jézus Krisztust?
- Mé’kérded? –kiabálnak vissza.
- Mert itt a felesége az ebéddel!
"Hazavittetek éjjel.Le akartam feküdni de hirtelen hányingerem támadt, nem bírtam vele.A WC a bejárati ajtótól nem messze a folyóson van.Gyorsan bementem, elvégezni a dolgom.Villany fel.Hánytam.Villany le.Kotródik.Alszik.Reggel kelek fel, és nem nagyon vágom mi történt este, de nem sokára felvilágosítanak róla.Jön fater.Néz egy darabig, nem szól.Majd hirtelen:
"Bebasztál, mint az állat, mi?
"Erre én:ÁÁÁÁ, neeem.
Fater:Nekem ne mond.
Mire én:Honnan tudod?
F:Honnan?Onnan drága fiam, hogy éjjel rámjött a hasmenés, ki kellett mennem klotyóra.Végzem a dolgomat majd hallok valami marha nagy zörgést, böfögést a folyósón.Gondoltam megjött a gyerek.Megindulsz a slozi felé.Ezután lekapcsoltad a villanyt a wcben,feltépted az ajtót, beleokádtál az ölembe, becsuktad az ajtót, majd felkapcsoltad a villanyt, és elhúztál aludni."
- Elnézést, uram, koedukált?
- Ááá, nem, csak szartam.
Egyszer a pápa elhatározta, hogy kitiltja a zsidókat a Vatikánból. A zsidók felháborodtak, ezért a pápa beleegyezett, hogy ha egy zsidó le tudja gyozni teológiai vitában, maradhatnak. A zsidók egy bölcsességérol ismert rabbit választanak, hogy kiálljon a pápával a "párbajra". A rabbi azt mondja, hogy tegyék érdekesebbé a vitát és egyiküknek se legyen szabad beszélni. A pápa beleegyezett. A vita napján a pápa és a rabbi leültek egymással szemben, a hívek köréjük gyűltek.
A pápa felemelte három ujját. A rabbi felmutatta egy ujját. A pápa egy kört rajzolt a levegobe. A rabbi a földre mutatott. A pápa elovett egy ostyát és egy pohár bort. A rabbi elovett egy almát. A pápa ekkor felállt:
- Feladom - mondta. - Te túl bölcs vagy, rabbi. Maradhattok.
Később megkérdezik a pápát a bíborosok:
- Mit beszélt a rabbival?
- Először felmutattam három ujjamat, hogy a Szentháromságra emlékeztessem. Ő felmutatta egy ujját jelezve, hogy egy Isten van mindkét vallásban. Ezután rajzoltam egy kört a levegobe, mutatva, hogy Isten mindenhol ott van körülöttünk. Erre a földre mutatott, jelezve, hogy Isten itt is van, velünk. Ekkor elovettem egy ostyát és egy pohár bort, megmutatva, hogy Isten feloldoz a buneink alól. Ő elővett egy almát, hogy az eredendő bűnre emlékeztessen. Mindenre volt válasza. Mit tehettem volna?
Közben a zsidók is körbeveszik a rabbit:
- Mi történt, rabbi?
- Eloször azt mutatta, hogy három napunk van elhagyni a várost. Mutattam, hogy EGY zsidó sem fog elmenni. Ezután körbemutatott, jelezve, hogy az egész várost megtisztítja a zsidóktól. A földre mutattam, jelezve, hogy mind itt maradunk.
- És utána?
A rabbi vállat vont:
- Nem tudom. Elővette az ebédjét, mire én is.
Miután a királylány megcsókolta a villamost, átváltozott BKV
"Mire végre sorra kerültem, elfogyott a jó minőségü pacemaker. Azóta
amikor megölelem a feleségem, kinyílik a garázsajtó." (M. Pearl)
- Drága Zsuzsa, te mindig kitartóan mellettem voltál, akkor is, amikor kirúgtak az állásomból, amikor az üzletem csődbe ment, amikor meglőttek, amikor elvették a házunkat, amikor az egészségem kezdett odalenni. Te mindig velem voltál és mellettem álltál. Tudod, mit gondolok?
- Mit, kedvesem? - kérdi a hűséges asszony.
- Azt gondolom, hogy k...vára nem hozol szerencsét!
http://hu.wikipedia.org/wiki/E...
-Hat te mit csinalsz?
-Varom a ferjemet.Amikor belep es megkerdezi mit csinalok.Azt mondom felvettem a szexelos ruhamat,es o teljesen begerjed.
Az asszony is ugy gondolja meglepi az urat.Hazamegy es o is meztelenul var.
Az embet hazaer.Meglatja az asszonyt meztelenul.
-Hat te mit csinalsz?
-Felvettem a szexelos ruhamat.
-Az addig rendben van,de legalabb kivasalhattad volna!
Itt az idelye, hogy te is tegyél valamit a fák
megmentéséért.
Védd a fákat
EGYÉL HÓDOT !
- Nagypapi mi az, hogy statisztika?
- A statisztika egy nagy hazugság!
- Miért?
- Mert átlagokkal dolgozik.
- Mi az az átlag?
- Hát nézd csak... Az átlag azt jelenti, hogy te 8 éves vagy, én 80, tehát ketten együtt 88 évesek vagyunk, vagyis átlagban 44 évesek. Na most itt van a hazugság, mert elvileg a 44 év a legszebb férfikor, valójában azonban kettyinteni te sem tudsz, meg én sem!
http://www.motorcyclespecs.co....
- Az élet nem is lehetne szebb. Egy 19 éves nimfomániás lánnyal élek együtt! Reggel, alighogy felébredünk, szex. Azután ágyba hozza a reggelimet. Miután
elfogyasztottam azt, ismét szex, majd visszafeküdhetek aludni egy kicsit.
Általában a városban ebédelünk, egy kedves kis vendéglőben, aztán haza, és ledőlhetek sziesztázni. Aztán szex, majd egész délután sportközvetítéseket és régi filmeket nézhetek a tévében, míg elkészül a
vacsorával. Ah" azt elfelejtettem mondani, hogy ő foglalkozására nézve szakácsnő.
No, aztán vacsora után még egy kis szex, majd végre lefeküdhetek aludni egy
ilyen megerőltető nap után.
A férfi meglepetten kiált fel:
- De hát ez a tökéletes életforma, amire mindig is vágytam! Akkor meg
mi a fenének üldögél és pityereg itt, a parkban?
Mire az öregúr, könnyek közt:
- Nem jut eszembe, hol lakom.
építőmunkásokat, mivel igen zavarja a fülét az állandó káromkodás. Úgy gondolja,
hogy a legjobb módszer, ha az ebédszünetben ő is a munkásokkal ebédel, így nem tartja fel őket. Becsomagolja az ebédjét egy zacskóba, és ebédidőben odamegy a munkásokhoz.
- Jó napot uraim! – kezdi a mondandóját mosolyogva. – Ismerik Önök Jézus krisztust?
A munkások egymásra néznek döbbenten, majd egyikük odakiált az építkezés másik végében üldögélő munkásoknak:
- Hé! Ismeritek ti Jézus Krisztust?
- Mé’kérded? –kiabálnak vissza.
- Mert itt a felesége az ebéddel!
Terence and Philipe büszke volna rá!