Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugy ja,a kanárik eleg gyokerek hogy az orszaguton tekernek,huzzanak palyara. 😆
Utálom a bicikliseket, akik kint tekernek a főúton, ott, ahol van bicikli út - és itt volt. Persze neki "joga van" ott menni, és persze joga van engem feltartani... hát akkor nekem meg jogom van ráhozni a frászt 😁 hátha tanul belőle a parasztja, és kitakarodik a bicikli útra, amit neki építettek az én pénzemből is. Bemegy a forgalmas útra, tulajdonképp az én farkammal veri a csalánt - annyi esze meg nincs, hogy felfogja, ő veszíthet többet 😟
Igazad van, motorosként éltem meg ilyen szitut: mentem el autó mellett ennyivel 😁
A legviccesebb hogy amit vett az egy peuget expert toyota jellel az orran.csak a muanyagok a jel korul toyota. 😆
Talan mert a nyaralas nem ketnapos lomisciganykodaskent zsufolasbol all a bmw-snek.
Ó, te nyomi... azt írtad, visszakaptad az ÁFA-t... akkor nem 15 a verda, hanem 12. Mondjuk hogy hogyan nem fizetsz akkor utána cégautó adót, azt nem vágom, de ne aggódj, ha rájönnek hogy kéne, akkor visszamenőleg kifizettetik 😁
Azt meg értsd már meg, hogy nem mindenkinek az a jobb autó, amibe több lomot lehet behányni - elvileg akkor a tied is szar, mert az Iveco Daily sokkal nagyobb 😅 Bár pipi ésszel a béjemvé szar, az Iveco szar, a proész az jó, mert neked az a méret kell 🤣
A szervizbe járás: lassan 4 éves lesz, 78 ekm, és szervizben csak a kötelezőn volt, ami ingyenes.
110-el 30 centire. Azért motorosként nyilván éltél meg te is hasonlót, amikor a "vicces" autós kicentizett. Remélem érzed hogy mekkora iszonyatosan nagy paraszt voltál. Ha nem akkor az ítélet az, hogy tekerj végig a lepencei úton bringával, ahol nincs elég hely, de az autósokat ez nem érdekli. Azért ez neked lehet hogy vicces, de bringás oldaláról gyilkossági kísérlet. Ha már nem tudod elkerülni, megfelelő oldaltávolsággal, legalább normális sebességre lassíts le, így a bringásnak is van lehetősége felkészülni arra hogy elmész mellette. Országúti bringásoknál ez így már nem probléma, de azért 30 centi országúton még 90-el is durva.
Városban normál sebességnél nem érdekel ha 30 centire kerülnek el az autók, nekem elég, tudom hogy ennyi a hely, számítok rá, de basszus 110-el? Arra nem lehet számítani. Ha kicsit megbillen egy úthiba miatt, és megpöckölöd a tükörrel, megölted. Az ilyen közeli, nagy sebességű elhúzásokkal még az is gond, hogy az autó orránál magasabb légnyomás, a végénél alacsonyabb légnyomás van. Előbb meglöki kifelé, majd berántja az út felé. Ha nincs szerencséd simán beesik a mögötted jövő elé, és meg is van a cserbenhagyásos gyilkosság, mert a mögötted jövő ellened fog tanúskodni, hogy te sodortad el a bringást és elhagytad a helyszínt.

És pontosan tudom hogy ha motoron ülök vagy bringán akkor nem számít az életem annyira mintha kocsiban ülök. Sokszor szembesültem 30 év alatt ezzel a szemlélettel az autóban ülők részéről, de azért ha megint ilyen vicces hangulatba kerülsz, hogy egy "kanárival" szemben keménykedj, jusson eszedbe hogy a te fogsz papásmamást játszani a böriben, ha nem jól sül el a vicced.
Aliexpressen 10ezer forint alatt van furgonhoz való kamera.
Amúgy szerintem is disznóság hogy így adnak el autókat hogy nem lehet hátrafelé látni.
Sajnos ez így van.
Én parkolóból tolattam ki. Kicsi szűk mellék utca. Félig kint voltam, amikor látom hogy jön lendülettel a barom.
Megálltam. Visszamenni nem tudtam mert csupa jég volt minden meg idő sem nagyon volt rá. A barom azt hitte elfér mellettem, és ahhoz túl paraszt volt hogy előzékeny legyen amíg kiállok, de a jégbordákkal nem számolt, így nekem jött. Engem hoztak ki vétkesnek. Azt ugyan nem tudom mit tehettem volna másként, mert még az utcában sem volt amikor megkezdtem a kitolatást, de mivel én tolattam én vagyok a bűnös. Az sem érdekelte őket hogy megálltam.
Szerintem simán rosszul mérte fel a helyet és körülményeket, de nem nagyon szokás a hatóságoknál a gondolkodás. Sablonba belefér, tolatott, bűnös. Pont.
Azért ez elég védhetetlen helyzet.
Ha előttem megy és jelzés nélkül forgalmi helyzettől függetlenül lassít akkor én is megvárom mi a faszt akar, de szemből ez annyira sem védhető és számítható helyzet mint amikor a bringaútra nyitja az ajtót a buzi.
most melyik a fillérbaxás? Az, hogy ugyanolyan értéken kehes béjemvé helyett pakolós tojotám van? 😅
Azért a lenti képen láccik egy hetes pecatúrát nem bízunk a véletlenre(fetrengős) tetőboxból hány emeletet kéne pakolni a 3-asrra, hogy ezek elférjenek? 😂 Aztán nemsoká megint megyek 1 hétre peccenteni és egy gombostűvel sem lesz kevesebb a cucc csak előtte elviszem a családot valami munkásszállóra ha indul a nyáriszünet és szintén furgonnal(meghajlós) és nem egy fossal amibe 2 napig csak a cuccokat illesztgetem mert, hogy az asszony is tud ám pakolni(fetrengős)
Pipit leszoktatni a fillerbaszasrol olyan lehet mint keselyűt ledumalni a 8 napos döglött oposszum megzabalasarol. 🤣
akkor a 12 nettó az 15 bruttó. 2 fapadot állítottam szembe egymással ami annyit jelent, hogy egy árba van a kétféle autó(kezeit széttáró) írtam csak neked az értő olvasás nem az erősséged, hogy a"legkisebb elérhető ár" Azért proesz verzót állítottam a tieddel szemben mert a 2-ő egy kategória személyszállító (kezeit széttáró) És azért a fapadokat, mert konfigurálással mind a kettő elmegy a csillagos égig szintén nem összehasonlítható. a proesz 27 millióig gondolom a lom hulladék béemvé is bele szalad ilyen összegbe a sok hasbaakasztós szarságaival amivel az ilyen nyuggereket szédítenek meg mint te 😅Szóval teherautót nem akartam hasonlítgatni személyautóval mert felhasználhatóságban a személyautó nagyon alul marad 😂 Fura volna ha zárt 3 személyes furgonra oldalablakot kérnék hátra szerintem a francia "toyotagyárban" összehívnának egy konzíliumot de csak a sapkát tologatnák a fejükön 😅 Nem azért járok 30 éve furgonnal mert nem telik személyautóra, mint ahogy írtad csóróság (szemeit körbeforgató) láthatóan 1 árba van a kétféle autó ha én csóró vagyok akkor a nejed is aki csak ilyet tudott neked megvenni 😅 (kezeit széttáró) csak számomra egy személyautó teljességgel haszontalan mind a munkáim mind a hobbim miatt nem utolsó sorban a kényelem miatt mert 2 gerincműtét után én már nem szívesen szállok be a földre egy autóba 😅
Majd ha ezt meg tudja csinálni egy bömbi lehet elgondolkozok rajta(gondolkodós)
Ja mégsem én használni akarom nem szervizbe hordani(fetrengős)
Jó fej vagy, belinkeled a BMW-től a legfapadabb alapmodellt, amin még metál felár sincs - ilyet nem is lehet venni 😁 A proészből meg a körablakos Verso-t, ami a legdrágább 🤣
Fapad bádog oldalú proészt most odaadják 12 nettóért, az kb. az, ami a tiéd.
Nem mintha ez annyira fontos lenne, de ne csúsztassunk már...
Egyébként én is ilyen furgonnal toltam, mikor 35 voltam, és cégautó volt. Csak én kértem rá oldal ablakot, meg ülés sort, így 5 személyesként használtam. Család szerette, mert nem kellett összecsukni a babakocsit meg a járókát, mikor mentünk valahova vele. 😁
...de én ezt mostanára kinőttem, már nincs az a csóróság, hogy bádogos céges teherautóval kelljen menni nyaralni... úgy látszik, te még nem keresel eleget 🤣
na szóval tulajdonképen a kedvedért megnéztem(szemeit körbeforgató)
Ezek a legkisebb elérhető árak mostanság(kezeit széttáró)
Szóval a gazdasági bejáratot lehet nem nekem kell keresnem(kuncogós)
Nos kérdéseidre válaszolva igen 3 személyes a dobozos én pakolok vele nem melósokat furikázok. Áfát vissza adták rá szerintem 6 személyesre is visszaadják ha cégként veszed meg. Gépjármű adó nincs(kezeit széttáró) Gyereknek övbe becsatolható gyerekülése van de tulajdonkép jogszabályilag már nem is kellene csak ülés magasító tehát így gyerekülés rögzítés nem kell egyébként kioldható légzsák van benne. (kezeit széttáró) nincs középütt sebváltó kézmagasságba van sebváltó így az asszony nem rugdossa(kezeit széttáró) Én 170 asszony 152, gyerek 135 cm tehát bőven elférünk a fülkében(kezeit széttáró) Középső ülés is teljes értékű ülés, fejtámlával 3 pontos biztonsági övvel. Amikor kiugrunk ilyen felkapott helyeken mint kékes, ha ott van hó akkor egyáltalán annak is örülsz ha mátraházán találsz helyet ha ott nem akkor mátraházától 1 km szokott néha 1-1 hely lenni és felbuszozol a kékesre. Nem kell szégyelni az autót bár ebbe nem vagyok biztos mivel nem nézegetem a honlapokat de ennek a furgonnak az új áráért lassan lehet venni új 3-as magasan pozicionált bmw-t. 6 személyes változat árából biztos szerintem az 20 körül indulhat mostanság(gondolkodós)
Após is ütött el még az átkosban részeget, ő józan volt csak elaludt, nem kapott semmit érte.
ez olyan mint a fesztivál után a foltos farok
ha óvatos vagy akkor nem lesz foltos a pöcsöd, csak akkor többnyire szarul érzed magad 😂
Nyilván igaz, előre látónak kellene lenni... de ahogy Para írja, nem lassíthacc le mindenre... városi környezet, a biciklis sebessége se volt nagy, csak 20-25 kb. - és tuti hogy a vén qrva nem indexelt (semerről nem jött semmi), mert akkor a gyerek is (talán) fékezett volna.
Egyébként én se szeretem ezeket a sportbiciklistákat, gyereknek is mondtam soxor, aki a Mecseken bringázik napi 20-30 km-t, azt előbb-utóbb elütik ☹️
fene tudja
én mindig így mentem orrsze nem 5 km/h de ha indokolatlanul lassan ment előttem egy kocdibmindig meglassítottam arra a sebességre és megnéztem mit csinál
volt ismerős aki így szopta be mert lefordult előtte a paraszt a földútra
Minden jármű, gyalogos, csiga vagy repülőgép miatt óvatosan 5 km/órára lassítani az életszerű? Hátha meg akar esetleg ölni ?
Tényleg, pipi, mikor mész a munkás szállóra a családdal, hogy oldod meg? Mert tudtommal az a bádogos oldalú az 3 helyes... neked biztos olyan van, mert csak arra adták vissza az ÁFA-t 😁
Hogy ültök? Gyerekülés rögzítés az ugye nincs benne, purdé ül anélkül? Az asszony van középen, a pótülésen, lába közt a sebváltóval? Vagy a gyerek rugdossa a sebváltót?
Amikor mész az ilyen felkapott helyekre, mint a Kékes, és kiugrol a bádogos furgonból joggingban, nem szoktak megkérni, hogy hátul parkolj a gazdasági bejáratnál? 🤣
a jogalkotó pontosan ugyan úgy gondolkozik mint te(kezeit széttáró) tud a problémáról, hisz Ő saját maga leírja, hogy létezik olyan gépjármű amiben"korlátozott a kilátás feltétele" (kezeit széttáró) De nem akar foglalkozni a problémával, mert neki egyszerűbb ráhárítani a tolató autósra. Aztán egyébként meg oldja meg ahogy tudja ha sehogy nem megy akkor alkalmazzon maga mellé még egy embert aki irányítja ami egyáltalán nem életszerű(meghajlós) Életszerű dolgot meg kényelmetlen neki bevezetni. Pont olyan mint a cigánykérdés. Minden problémájáról tudnak de nem a megoldást keresik hanem csak azt, hogy lehet az egészet a szőnyeg alá söpörni(kezeit széttáró)
akkor egy ilyen gázolásnál szerintem kétség kívül meg van ki a felelős(gondolkodós)