jaaa, web messenger.. már azt is beprobáltam
amugy minden vicclap levan tiltva...a gatvedertől a szánalmasig. a sexoldalak (ezt nem én probáltam az iwiw, a freemail...ugyhogy ügyeseek
Egy férfinek 3 heréje van, mióta tudja az eszét azon jár a feje, hogy mit kezdjen velük, elmegy az urulógushoz.
-Doktor úr eléggé furcsa problémával fáradtam önhöz, 3 herém van és le szeretnék operáltatni eggyet belölük!
-Ember! Maga normális önt fogják keresni a hölgyek százai ez egy különös dolog ne csinaljon ostobaságot.
Az ember el kezd gondolkozni és belátja, hogy hu ez tényleg tök jó a végén annyira örül, hogy nem bírja ,ag´ban tartania vkinek el kell mondania, a buszmegállóban áll egy ember odamegy hozzá:
- Hé fogadjunk, hogy magának meg nekem összesen 5 herénk van!
mire a másik:
-Miért magának egy sincs?
Jó ez nagyon szar vicc de én elröhögtem rajta órákig:D
Egy nagyothalló skót elhatározza, hogy hallókészüléket vásárol. De mivel minden ilyen szerkezet nagyon drága, elhátarozza, hogy inkább egy darab drótot dug a fülébe, a másik végét pedig a szivarzsebébe.
- Ez mire jó? - kérdezi az öccse.
- Arra, hogy jobban halljak!
- Na ne viccelj! Ettől nem fogsz jobban hallani!
- Már hogyne! Amint meglátják az emberek a drótot, rögtön hangosabban beszélnek hozzám!
amugy minden vicclap levan tiltva...a gatvedertől a szánalmasig. a sexoldalak (ezt nem én probáltam az iwiw, a freemail...ugyhogy ügyeseek
ezekszerint te is számítógépet versz egész nap :D de legalább is munkaidőben
Csak nem munkában?
-Doktor úr eléggé furcsa problémával fáradtam önhöz, 3 herém van és le szeretnék operáltatni eggyet belölük!
-Ember! Maga normális önt fogják keresni a hölgyek százai ez egy különös dolog ne csinaljon ostobaságot.
Az ember el kezd gondolkozni és belátja, hogy hu ez tényleg tök jó a végén annyira örül, hogy nem bírja ,ag´ban tartania vkinek el kell mondania, a buszmegállóban áll egy ember odamegy hozzá:
- Hé fogadjunk, hogy magának meg nekem összesen 5 herénk van!
mire a másik:
-Miért magának egy sincs?
Jó ez nagyon szar vicc de én elröhögtem rajta órákig:D
- Ez mire jó? - kérdezi az öccse.
- Arra, hogy jobban halljak!
- Na ne viccelj! Ettől nem fogsz jobban hallani!
- Már hogyne! Amint meglátják az emberek a drótot, rögtön hangosabban beszélnek hozzám!
A beosztott managerek kosaraznak.
A középszintű managerek teniszeznek.
A felsőszintű managerek fallabdáznak.
A vezérigazgató és az elnök golfoznak.
Vagyis:
Minél nagyobb a hatalmuk, annál kisebbek a golyóik!
Ki jön bowlingozni?