Én dolgoztam "úgy is". Nekem vagy szerencsém volt, vagy mert megmondtam előre, hogy tisztességes munkát fogok végezni, úgy is akarom a többit is, azt nemtom megmondani.
itt annyi volt a választás hogy vagy odamegy vagy nem
meg lett beszélve hogy nyáron sok a munka, télen kevés amit nyáron pluszba van azt télen vonják le
sokan dolgoznak így a szomszéd is így van évek óta havi fix van, az órákat írja télen meg heteket itthon van vagy épp heti 2 napot megy
"állami" cégeknél dolgozóknak fogalmuk sincs mi megy a maszek világban, itt a 8 órás minimálbéres bejelentés már extrának számít
EZÉRT nem szabad olyan helyre menni, ahol nem vezetik tisztességesen a munkaidőt.
A kormánycégnél nem adnak annyit mint a multinál vagy a jól menő bankban, de a lehetőségekhez képest maximális biztonság mennyit ér számszerűsítve, amit hozzá kéne adni fizetéshez?
Én nem a legtöbbet keresők között vagyok számontartva, de biztos vagyok abban, hogy ha nem lopok, csalok, vagy részegen megyek dolgozni, akkor 2035 augusztus 16-án, szerdán, 16:00 órakor a munkahelyemről jövök ki, ahol úgy vagyok fizetve és bejelentve, ahogy a törvény rendeli.
Ez a biztonság megér mondjuk plusz 100 ezret a fizetésemhez? Vagy 5 ezret?
Mi? Cukrászdába pultos? Az idénymunka... aratni se lehet áprilisban, meg hómunkás se kell május-szept. között... én nem értem komolyan, egyesek mit gondolnak...
Dolgozni nem akar senki, csak pénzt kapni... nagyon átvettük ezt a nyugati liberálisoktól
cukrászdában dolgozott unokatesóm, egész nyáron ilyen reggel 5 től este 8-9ig
aztán vége lett a nyárnak és kibaszták
ráadásul jó gecik voltak mert be is szopatták egy csomó nappal, mert úgy egyeztek meg hogy ami nyáron van plusz nap azt télen megkapja pihenőbe
ugye bíróságra nem tud menni mert minden napra ott az elkönyvelt aláírt 8 órás munkaidő........
Na igen, legfeljebb azt nem látod, hogy az alkalmazottak vagy ki vannak rúgva a köztes időben, d legalább minimum ki vannak jelentve és a fizu ilyenkor jó esetben 120-150.
gondolom mert egyedül kínlódik 30 éves szarokkal
felénk is van több gumis is nem szoktak megszakadni
ahol van mobil gumis is az kb mindig úton van de ott teherautót traktort is vállalnak azokkal el lehet szórakozni a telephelyen is meg az út szélén is
képzett egyedül is dolgozó villanymester megkeres ennyit vagy burkoló ács bármi
de egy gumis aki a téli-nyári gumiváltáson kívül kb a munkaideje felét tudja dolgozni az tuti nem
Azért mert hazudott, napi 10-12 óra melóért jó esetben 4 órára bejelentve ad talán 200-at.......hívtam párat Bp. és környékén, hatalmas kamu a 400 nettó, ilyet én is bármikor hazudok vagy nagyobbat is.
sokaknak vicce lehet de egy csomó nőszemélynek adok fogyási tanácsot és szinte gurulok
ami nem vicces hogy volt akinek sikerült betartani ami okosságot kapott tőlem és azóta is istenít
meg lett beszélve hogy nyáron sok a munka, télen kevés amit nyáron pluszba van azt télen vonják le
sokan dolgoznak így a szomszéd is így van évek óta havi fix van, az órákat írja télen meg heteket itthon van vagy épp heti 2 napot megy
"állami" cégeknél dolgozóknak fogalmuk sincs mi megy a maszek világban, itt a 8 órás minimálbéres bejelentés már extrának számít
A kormánycégnél nem adnak annyit mint a multinál vagy a jól menő bankban, de a lehetőségekhez képest maximális biztonság mennyit ér számszerűsítve, amit hozzá kéne adni fizetéshez?
Én nem a legtöbbet keresők között vagyok számontartva, de biztos vagyok abban, hogy ha nem lopok, csalok, vagy részegen megyek dolgozni, akkor 2035 augusztus 16-án, szerdán, 16:00 órakor a munkahelyemről jövök ki, ahol úgy vagyok fizetve és bejelentve, ahogy a törvény rendeli.
Ez a biztonság megér mondjuk plusz 100 ezret a fizetésemhez? Vagy 5 ezret?
Dolgozni nem akar senki, csak pénzt kapni... nagyon átvettük ezt a nyugati liberálisoktól
aztán vége lett a nyárnak és kibaszták
ráadásul jó gecik voltak mert be is szopatták egy csomó nappal, mert úgy egyeztek meg hogy ami nyáron van plusz nap azt télen megkapja pihenőbe
ugye bíróságra nem tud menni mert minden napra ott az elkönyvelt aláírt 8 órás munkaidő........
felénk is van több gumis is nem szoktak megszakadni
ahol van mobil gumis is az kb mindig úton van de ott teherautót traktort is vállalnak azokkal el lehet szórakozni a telephelyen is meg az út szélén is
de egy gumis aki a téli-nyári gumiváltáson kívül kb a munkaideje felét tudja dolgozni az tuti nem
esetleg heti 6 nappal 12 órázva megközelítheti ott ahol hétvégén dupla pénzt adnak, ami azért ritka
ami nem vicces hogy volt akinek sikerült betartani ami okosságot kapott tőlem és azóta is istenít