Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az a kalória?
Holtversenyben?
Rettenetes!
Én egy kettő kollégán csodálkozom, hogy ők voltak a leggyorsabbak, milyen lehetett a többi?
Ez az ivadék jelző is érdekes....ha a nő megissza akkor nem lesz gyerek, de ha nem akkor meg nem ivadék a jó szó hanem szüledék....nem?
én is úgy gondolom hogy valami isteni ivadék vagyok, csak valamit nagyon elkúrhattam az előző életeben és most iszom a levét
Pedig téged teremtettek, csak úgy véletlenül nem születik ilyen.
Azon agyalok, hogy miképp nyerhettem anno a versenyt fater bréjéből kilövellve mikor muter petéje felé úsztunk a többiekkel amikor én a mai napig alig tanultam meg úszni? ...a többiek megfulladtak én meg hetekig vergődtem?
A világegyetem véges - csak az emberi butaság végtelen.
a világunk keletkezése is elég bizarr
kb olyan hinni benne mint a teremtő urunkban
Aki a világegyetem végtelenségében hisz az képes azt is hinni, hogy a föld gömb.
A srác tele van problémával.
Az illuminátusokban is hisz meg világuralmi összeesküvésekben.
Más kis fattyait neveli meg asszem egy saját közöset, az interneten megismert csak meg hozott magával hármat, így összesen négy gyerekkel vannak. Albérletből-albérletbe. és közben cigi meg a csaj is.
Nem tudom az ilyeneket megérteni, és gondolom, hogy az élet más dolgaiban is legalább ennyire "tájékozottak!" ??!
Az nem rendszám, az egy biztositási plakett...30 € kb lepapirozni, hogy legyen "ABE" és hogy után lehesen biztositást kötni rá...
A schwarbli esetében biztosan tudom, hogy nem vonatkozik rá fojtás, és 45km /H max végsebesség...többek között ezért is közkedvelt, keresett modellek. Városon kívül igenis gyürheted neki a 55-60-at amit gyárilag tudnak...
Engem amúgy baromira nem érdekel hogy mit képzeltek róla, csak annyit tudok, hogy azon országok egyike, ahol minden elöfordulhat, meg az elenkezöje is...megveszik ezeket a keletnémet fosokat úgy ahogy az olasz fos vespákat is több ezer euroért ha az trendi, még akkor is, ha szerelöhöz kell hordani minden fagyizás után...

Azon lehet a legnagyobbakat mosolyogni, mikor rávetititek az saját környezetetekben tapasztalt dolgokat egy teljesen más élettérre, ahol igen nagy valoszinüséggel nem lesznek igazak azok a tapasztalatok "törvényszerüségek" amiket otthon szereztetek.. Ilyen a 25 éves motorban nem lehet 8500 km, mert az biztos tekeret...vagy ha 500€ van keveset futott japán motor a 90 évekböl van akkor biztos pl motorhibásak azért ilyen olcsók...

Azt kell tudni, hogy itt már régebben és most is sok olyan dolgot megvettek, megvesznek az emberek amire aztán se idejük, se kedvük nem lesz késöbb...15 - 20 év után meg következö generáció felteszi a kérdésr, hogy nem szabadulhatnánk e töle, mert kell a videojátékoknak vagy ugrálóasztalnak, vagy nagyobb tévének, és akkor eltartott kisujjal kitolják a lakóépületböl, garázsból az amúgy alig használt dolgokat...lehet hogy egy motor esetében, nincs rajta müszaki, és eldeformálódtak az abroncsok, meg kell rá egy tüzetes szervíz, mert dolog eldobta magát. Németben ez beleszaladhat akár gey 1000€-os számlába is, így inkább a kevesebb veszödség elvén megy a piacra fellelt állapotban. Persze aki mázlista, az tud ugyan ilyen szart drágán venni itt is nem csak Mo.-on...

Èpp azon törtem a fejem, hogy szabadulhatnék meg otthon a sok "veterános cuccomtól, köztük, Mz, ETZ, Pnnónia cuccoktól, hogy legyen hely az újabb évjáratoknak, de lehet csak kihozom , aztán itt szápen utnakereszte m a még használható, dolgokat, mielöt az enyészeté lennének...
Nekem van laposföld-hívő munkatársam. Mondjuk más probléma is van, de ez az egyik.
Csak éppen elfelejtik, hogy a motor két oldala általában , ha valami lapító ellenség be nem tette a lábát, össze van csavarozva, és csak kettő darab kereke van!
Ne legyél meglepődve Laci, sokan vannak akik azt hiszik, és még hirdetik is, most ,2019 végén, hogy a föld lapos!??!!
Lófaszt legálisan
Simán rámennek a motorral valami görgős műszerre aztán megnézik a végét
Aztán a szimoval is seggbe tolják az embert
Ha árulnak 500-ért rendszámosat nem fognak kapkodni a 2000 eurósért.
Ez tetszene adnék érte 2-3 simsont
https://www.autoscout24.hu/aja...
Azt írja a féccbuk, durva erőszak... az itt hol van? Simán csak meghágta hátulrú'
Ez spécifém fékbetét. Az egyik oldalon alu, másikon acél kopó felülettel.
Ezzel kompenzálják azt hogy a féktárcsa nem a tömegközépponttal van egy vonalban, és emiatt félrehúzna a motor.
Viszont a belső oldala jobban van fékezve mint a külső ezért visszahúzza egyenesbe.

Megjegyzem volt olyan aki halál komolyan elkezdett velem vitatkozni, hogy azért csavarodott meg az első villája, mert az egyik oldalon jobban fog a fék mint a másikon.
Bár igaza lehetett, mert a szar fék miatt akár el is eshetett, és attól már megtudd csavarodni
Akár még működhetne is..mondjuk rögzítőfék üzemmód?