én is így gondolom, piszkálni meg senkit nem szeretnék. Mindig nem lehet egyetérteni a véleményekkel, itt is csak inkább a szélsőségesebb állásfoglalással nem értettem egyet. Bár lehet alapja, de nem gondolnám hogy általános volt a késöi szakaszban.
Az egyszeri csóka elment a dokihoz, hogy őtet azonnal kasztrálja!!!
A doki mondja hogy : ember ,gondolja meg, mert azért ez komoly dolog!
-a csóka mondta,hogy tudja, de akkor is, de azonnal!
Meg is történt a dolog, és miután fölébredt a manusz, mondta a doki, hogy most már megtörtént, de még egy kicsit úgyis kell feküdni, addig mondja már el, hogy miért is volt annyira sürgős?
- tudja doktor úr, megismerkedtem egy gyönyörű zsidó növel, és feleségül is jönne hozzám, de ez volt a föltétele!
Kérdi a doki, hogy : nem azt mondta a hölgy, hogy körülmetéltesse magát?
Csóka fölkiált!! : Ez az doktor úr! Ez a helyes kifejezés!!!!
"Egy autós az országúton haladva megpillant egy autót, ami fának szaladt, és az egyik barátját, aki az út mellett sírva ül a földön.
Megáll és odamegy a barátjához:
- Haver, veled meg mi történt?
Az rámutat a roncsra:
- Nézd!
- Ugyan már, ne sajnáld azt az autót, veszel majd egy másikat, a fő hogy élsz!
- Nem, nézz a kocsiba!
- Ugyan már, tényleg nagyon sajnálom haver, de találsz majd egy másik szőke csajt!
A barát egyre jobban sír:
- Nézz a szájába!"
Hát van ez a sportmotor oldal.......jó sok topikkal.........
Meg van néhány olyan alak,aki a legtöbb topikban ahol előfordul,meg nem értett,de hibátlan ember.Sok fórumozónak van velük baja,de fel nem foghatják,hogy miért.Írják a saját okosságukat,aminek a zöme 10 méterről baromság,raknak be linkeket,ami rajtuk kívül senkit sem érdekel-a hozzászólások alapján.
Megpróbálunk nem foglalkozni velük,de folyton itt vannak,irritálóan.
És mindig akad valaki,akinél elszakad a cérna és reagál az adott baromságra, sajnos ez élteti őket.Az ezekből kialakuló szópárbajokat nagyon rossz olvasni,elveszi az oldal élvezeti értékét.
A moderátorok nem tudnak ez ellen tenni?
Ui:most én reagáltam,bár név nélkül,globálisan,remélve,hogy ez nem lesz egyikük ínyére sem,nem kerekedik ebből is szócséplés.
Szimplán ki akartam próbálni, ennyi, de ezt már leírtam neked. Elmentem, végig csináltam, kiválóan lőttem, de nem az én világom, így nem maradtam. Kicsit más a mai rendvédelmi pálya és kiképzése, mint régen. Aztán, hogy a pályán hogyan hülyülnek el, nem rám tartozik, én csak az elejét láttam a folyamatnak, éppen elég volt.
Az egyszeri csóka elment a dokihoz, hogy őtet azonnal kasztrálja!!!
A doki mondja hogy : ember ,gondolja meg, mert azért ez komoly dolog!
-a csóka mondta,hogy tudja, de akkor is, de azonnal!
Meg is történt a dolog, és miután fölébredt a manusz, mondta a doki, hogy most már megtörtént, de még egy kicsit úgyis kell feküdni, addig mondja már el, hogy miért is volt annyira sürgős?
- tudja doktor úr, megismerkedtem egy gyönyörű zsidó növel, és feleségül is jönne hozzám, de ez volt a föltétele!
Kérdi a doki, hogy : nem azt mondta a hölgy, hogy körülmetéltesse magát?
Csóka fölkiált!! : Ez az doktor úr! Ez a helyes kifejezés!!!!
Megáll és odamegy a barátjához:
- Haver, veled meg mi történt?
Az rámutat a roncsra:
- Nézd!
- Ugyan már, ne sajnáld azt az autót, veszel majd egy másikat, a fő hogy élsz!
- Nem, nézz a kocsiba!
- Ugyan már, tényleg nagyon sajnálom haver, de találsz majd egy másik szőke csajt!
A barát egyre jobban sír:
- Nézz a szájába!"
A moderátorok meg jót röhögnek magukban.
Meg van néhány olyan alak,aki a legtöbb topikban ahol előfordul,meg nem értett,de hibátlan ember.Sok fórumozónak van velük baja,de fel nem foghatják,hogy miért.Írják a saját okosságukat,aminek a zöme 10 méterről baromság,raknak be linkeket,ami rajtuk kívül senkit sem érdekel-a hozzászólások alapján.
Megpróbálunk nem foglalkozni velük,de folyton itt vannak,irritálóan.
És mindig akad valaki,akinél elszakad a cérna és reagál az adott baromságra, sajnos ez élteti őket.Az ezekből kialakuló szópárbajokat nagyon rossz olvasni,elveszi az oldal élvezeti értékét.
A moderátorok nem tudnak ez ellen tenni?
Ui:most én reagáltam,bár név nélkül,globálisan,remélve,hogy ez nem lesz egyikük ínyére sem,nem kerekedik ebből is szócséplés.