Én voltam ott... aki önként ott maradt a végén, azt nem sokba néztük... Akkoriban nem sok becsülete volt a rendvédelmi pályának, és tényleg a leghülyébbek kötöttek ki ott, akik sehova máshova nem voltak jók.
Nem teljesen. Valamivel régebben olvasom, találkoztam is már vele, továbbá a megadott elérhetöségeim bármelyikén elér. Mint ahogy te is. A piszkálás meg nem valós.
Nem, mert nem feltétlenül mindenkire igaz. Ha olyan faszokkal kerül szembe az ember mint te, az inkább csak hátárnyos bármilyen üggyel kapcsolatosan.
Amugy inkább téged köpmélek szembe, ha már beleugatsz és ismételten csak azért, hogy piszkálj másokat arctalanul.
Hát én nem tanultam ott semmit, ahol voltam. Alázatot, tiszteletet végképp nem egy rakás idült alkesz volt csak felettem
Viszont csináltuk a balhét egész idő alatt, pusztán szórakozásból.
Pontosan. De hogy el tudod e dönteni a helyességét, minden információnak birtokában vagy-e, mint az aki elrendelt valamit. És még akkor is marad egy pár körülmény. Van amin kell gondolkodni, pláne ha netán neked is van olyan információd ami másnak nincs és hatással van a történésekre.
Amugy inkább téged köpmélek szembe, ha már beleugatsz és ismételten csak azért, hogy piszkálj másokat arctalanul.
Viszont csináltuk a balhét egész idő alatt, pusztán szórakozásból.