Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem gáz... Hihetetlen határozottan le tudnám szarni a kéregetőket
hihetetlen ritkán tankolok fix összegért
melóba járok vele így tök mindegy hogy 5 naponkét 4 ezer vagy mindig teli aztán amikor látom hogy 350felett van a napi számláló megyek tankolni teli
1 milliárd mi a szarnak? évi 5 millából kurva jól lel lehet éldegélni, szóval 150 milla kb elég is lenne, de költsünk egy kicsit a gyerekre is akkor legyen 250 aztán jusson másnak is zseton.....
vagy egye fene legyen 300, de csak azért mert az bejött spártában is
Amikor átveszel egy 2m-es csekket,a sajtó elött az gáz!
Amúgy igaz,egyik sem volt zseni!
Ennek ehhez semmi köze. A saját homlokukra írták.
Az anonimitás hiánya ami érdekes számomra még!
Kb célkeresztet rajzolt a média mindre,nem is maradt el az eredmény!
Hát bizony ha most hirtelen rámszakadna egy milliárd,egy darabig még biztos a forint számlálót nézném a benzinkútnál megszokásból...
nem tud az ember nagyobb léptékben gondolkodni
egy átlag közember nem tud több millás üzleteket sikeresen véghezvinni, egyszerűen annyira korlátolt a látótere hogy képtelen rá
így sokkal kézenfekvőbb hogy ha beteszi a bankba és x összegenkét havonta feléli így nincs bukta nincs kesergés hogy elcseszte az üzletet hanem ameddig tartott addig jól élt........
Tipikusak. Egy drogos csak 'még drogosabb' lesz...
A pénzhez nem tudnak intelligenciát is nyerni. Az egy adottság.
Olvastam egyszer, hogy mindenki annyi pénzzel tud bánni, - úgy ahogy - amennyit világéletében kezelt. Így vannak százezres, milliós, milliárdos emberek. Ha jelentős valtozás áll be a pénzügyi helyzetükben, akkor általában - hosszabb-rövidebb idő alatt - visszakerülnek a saját szintjükre. Aki százezres volt és hirtelen multimilliomos lesz, újra visszasüllyed...
Még csak nem is a kérdésre válaszolt.
Telefon-t kérdezte és nem a kagylót, amin ugye nincsenek is lyukak.....

A telefont meg simán meg lehet dugni. Én is szoktam a töltővel...
légkeveréssel
az akkora mint egy nagyobb nyúl, pont belefér a tepsibe
Örömmel értesítem önt, hogy megnyerte akciónk fődíját, egy 3 hetes cigány gyereket. Amennyiben elmulasztaná az átvételét, postázzuk az egész családot!
Nem iszom, nem dohányzom, nem nőzöm, minden nap hatkor kelek. De mindez megváltozik, ha kikerülök a dutyiból.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
Gumival, vagy anélkül?
Neked meg eléggé szőrös a lábad
Rondán őszülsz....
Ütős szülinapi üdvözlő
Ha rossz kedved van, csak nézz rá erre a képre