ha még meglenne fater 2t wartburg kombija vittem volna egy kört orgovány-kiskőrös között 100x ennyit visított volna a szőke mici
anno 8-10 km távon 2 percet vertem rá az egyes golfra, úgy hogy tizenévesen adtuk el és semmi futóműbaja nem volt, bár azt a mai napig se értem miért nem esett tetőre egyszer sem
utána lett a zsiguli azon általában évente 2x volt olajteknő csere és egyéb nyalánkságok
Öreg néni elmegy az orvoshoz:
- Doktor úr, hogy is hívják azt a német urat, aki otthon mindig eldugja a dolgaimat?
- Alzheimer, Mari néni, Alzheimer...
Amúgy az alap ötlet jó, csak a kivitelezés nem sikerült
Az állatvilágban néhol sikeres pl a hangyáknál méheknél
Csak sajna az emberi jellem nem olyan hogy az egyéni érdekeket a közösség érdekei alá rendelik főleg ha ez a közösség nagy
Még a nyócvanas években volt egy plakát,ami ezt a szennylapot reklámozta.... Egy kézben tartott népszabadság(már a címe is hazugság )volt a képen,alatta felirat:-Naponta 1millió ember olvassa....Valaki meg oda fújta festékszóróval:-10millió meg segget töröl vele Azóta is ez jut eszembe,mikor valahol meglátom ezt a szart,amivel még nyársalás alá se gyújtanék be...
Két punk áll az állatkertben, a majomketrec előtt.
Nézik-nézik az egyik majmot, aztán megszólal az idősebbik punk:
- Te, haver, szerinted hány éves lehet ez a majom?
- Hát... gondolom, olyan hét-nyolc éves.
Megszólal mellettük a majomház őre:
- Ne nevettesse ki magát, fiatalember. Hiszen ez a majom az apja lehetne!
A cigány jelentkezik a Tescóba raktárosnak.
Kicsit félve ugyan, de kénytelenek felvenni.Az első héten rögtön eltűnik 100 kg kristálycukor.
Persze előveszik, erre ő így magyarázkodik:
– Hát kérem alássan rengeteg itt az egér, széjjelhordták!
– Másodjára 100 kg zsemlemorzsa hiányzik, de erre is van magyarázata:
– Kérem mondtam, itt annyi egér van, hogy lépni sem lehet tőlük!
Hiszik is meg nem is.
A következő héten egy zsák őrölt bors a hiány.Az igazgató elunja, személyesen hallgatja ki a cigányt:
-Nos, hol a bors?Csak azt ne mondja, hogy megették az egerek! Nem eszik meg, mert a bors erős, csípi a szemüket!!
Mire a cigány:
-Nagyságos főnök úr! Nem fogja elhinni!Sírtak, de ették!
Kiválló horgászautó volt