Gyerkek! Biztos van az Inex.hu-n vagy bárhol f@sza politikai fórum. Itt mellőzzük ezeket akár viccesek, akár nem. Fekete vagy fehér, jobb vagy bal, nem ide való. Tényleg! Ez motoros fórum.
Ficko elmegy az orvoshoz:
- Doktor úr, annyit beszélnek arról, hogy a nők meg a férfiak
egyszerre élvezzenek
el, de nekünk az asszonnyal még sose sikerült!
- Van pisztolya?
- Igen, van.
- Akkor tegye be a párna alá, és amikor elélvezne, lőjön vele a
levegőbe.
Így a felesége összerándul és ő is elélvez.
Este csörög a telefon az orvosnál:
- Baxa meg az ötleteit, doktor úr! Kipróbáltam, a levegőbe lőttem
amikor élvezni
kezdtem.
- És mi történt?
- A feleségem a szemembe fos..t és leharapta a farkamat, ráadásul a
szekrényből
föltartott kézzel előjött egy pucér hapsi!
Szása ül a Volga partján, és töpreng.
- Ha ledobnak egy atombombát, eltűnnék én is és a vodka is. Ha neutronbombát dobnak le, csak én tűnnék el, s a vodka megmaradna. De ez milyen szörnyű bomba lehetett, hogy csak a vodka tűnt el...
Na de Patrol,meg ne haragudj már,ez csak poén.Nekem is van két rendőr haverom,és jókat szoktunk kacagni a hasonló vicceken.Arra azért figyelünk,hogy ne legyenek túl erősek,mert a fölösleges sértődésnek semmi értelme.
Tökös Jancsika
Jancsi és Juliska játszanak az oviban.Egyszercsak Juliska megkérdi Jancsit:
-Tudod te,hogy mi az a pénisz?
-Nem tudom,de megkérdem apukámat-feleli Jancsi.
Este vacsoránál megkérdezi a fiú az apját:
-Apu,te tudod hogy mi az a pénisz?
-Persze,hogy tudom-mondja az apja,majd lehúzza a cipzárját és megmutatja fiának a kérdéses testrészt.
-És csak mellékesen teszem hozzá,hogy ez egy tökéletes pénisz-mondja az apa.
Másnap az óvodában a kislány újra megkérdezi a fiút:
-Na,tudod már hogy mi az a pénisz?
Jancsi szó nélkül lehúzza a nadrágját,és megmutatja:
-És csak mellékesen:ha 5 centivel rövidebb lenne,akkor ez egy tökéletes pénisz lenne...
Késő éjszaka beszáguld egy motoros az egyirányú utcába,forgalommal szemben.A rendőr észreveszi,utánamegy,levillogja,megállítja.A motoros leveszi a sisakot,a rendőr döbbenten ismeri fel saját főkapitányát,majd tisztelegve megszólal:
-Főkapitány úrnak jelentem,már megint fordírva rakták ki ezeket a hülye táblákat!
Két rendőr barchobázik:
-Tárgy?
-Igen!
-Lehet vele telefonálni?
-Te hülye,a hamutartóval?!
Bocsi, a fórum elejéről loptam a viccet! Akkor még Megyós volt, de úgy gondolom a jelen helyzetben Gyurcsányosan sokkal aktuálisabb! A bennntfelejtett Megyóért elnézést!
Rolikám igazán eldönthetnéd még a vic mesélése előtt hogy most Gyurcsányos vagy Megyós mert ennek az összevisszaságnak ebben a formában nem sok értelme van ....
Gyurcsány utazik a szolgálati gépkocsijával, a sofőrje vezet, csak ketten vannak. Egyszer csak egy sertés kiszalad az útra, a sofőr fékez, de nem tudja kikerülni, így elgázolja a malacot. Néznek, hogy most mi legyen, s ekkor meglátnak egy kis házikót a közelben. Azt mondja Gyurcsány:
- Menjél már be és ööö.. és mondd már el mi is történt.
A soför bemegy a házba, de nem jön ki fél óra múlva sem. Megyó már egy órája várja, amikor is elunja a várakozást és utánamegy. Benyit a házba és látja, hogy a sofőrét a házinép élteti, eteti, itatja és ajándékokkal halmozza el.
Megkérdezi:
- Hát te meg mit mondtál ööö.. ezeknek?
- Csak annyit, hogy Gyurcsány sofőrje vagyok és elütöttem a disznót.
Megy Piroska az erdőben! Elétoppan a farkas! Piroska erre előkap egy gázsprayt, lefújja vele, majd kiüti egy sokkolóval! Mire a Farkas: a kurva anyját, de megváltozott ez a mese!
Szőke leszbi pár ül a parkpan egy padon.Meglátnak egy kutyát,aki épp nyalja mágát "ott".
-Bárcsak ezt megtehetném én is-mondja az egyik.
-Figyu próbáld meg,de szerintem jobb lesz,ha előtte megsimogatod!
- A kromofág.