Mostantól csak mosolygós női ellenőrökkel találkozhatnak utasaink! -jelentette ki a BKV Forgalomfelügyeletének PR igazgatója - mivel egy segédeszközgyártó céggel kötött szponzorszerződés alapján a cég munkatársnői a sötétkék szolgálati öltözet alatt, ezentúl gésa-golyókat is viselni fognak.
A zoofil, a szadista, a nekrofil és az extrém sportos börtönbe kerül, és közös cellát kapnak. Első este a nekrofil, hogy kicsit elfelejtse sanyarú sorsát, álmodozni kezd:
- Skacok, ha itt lenne egy szép, dundi macska, egész éjjel tolnám a kis bundást.
A szadistának is beindul a fantáziája:
- Húú, addig küldeném belé a kopasz veteránt, amíg ki nem adja a lelkét!
A nekrofil sem akar kimaradni:
- Én meg dugnám a lompost, amíg ki nem hűl.
Erre az extrém sportos srác, aki eddig csendben ült a cella egyik sarkában, halkan megszólal:
- Mijaú!
Egy faszi vagy 170-el száguld a városban mire lemeszeli a rendőr.
- Na dehát uram! Hogy képzeli ezt, 170-nél el kell hogy vegyem még az anyakönyvi kivonatát is!
- Ne kekeckedjen már velem, mert nagyon sietek. Most nyírtam ki az anyósom, aki itt van a csomagtartóban, és ha sokat akadékoskodik, előveszem a pisztolyom a kesztyűtartóból és kinyírom vele magát is.
A rendőr majd megőrül az izgalomtól, azonnal veszi a voki-tokit és szól a társainak, hogy itt van egy elmebeteg száguldó, aki kinyírta az anyósát, és ráadásul őt is bántani akarja.
5 perc nem telik el, megérkezik 5 rendőrautó, rendőrautónként 5 rendőr. Körbeállják a kocsit, mire mondja a rendőr aki lemeszelte, hogy az anyósa fekszik a csomagtartóban, aki már nem él.
Kinyitják a csomagtartót: TÖK ÜRES
- Dehát a kesztyűtartóban pisztolya van!
Kinyitják azt is az is: TÖK ÜRES.
Erre megszólal a pasi aki a kocsit vezette:
- Na! Ha ezek után még azt is rámfogja, hogy 170-nel száguldoztam...
Üdvözöljük a BKV Villamosvezetői forgalmi tesztjén!
A vizsga helyes kitöltői továbbmehetnek a gyakorló központunkban, ahol is sikeres szereplés után munkalehetőséget nyerhetnek a B.K.V. soraiban.
Kérjük karikázzák be a helyes választ!
1. A járatsűrűség 3 perc. Az Ön előtti szerelvény 8:00-kor indul, hánykor kell Önnek indulnia?
a. Majd a kávé után.
b. 8:23-kor.
c. Hamá" nagyon dörömbölnek az utasok.
2. Ön a 4-es szerelvényt vezeti. Észreveszi, hogy a pályán üzemzavar miatt szerelvény vesztegel. Mit tesz?
a. Félrerántom a kormányt azt" kikerülöm.
b. Ipszilon fordulatot veszek, majd a kocsiszínbe hajtok.
c. Fél órát várok zárt ajtókkal, közben a mikrofonba káromkodok.
3. Észreveszi, hogy a megbeszéltek ellenére a 6-os járat vezetője (a Köcsög Béla) időben indult. Hogy reagál?
a. Bedobom a páleszt, amit az öltözőszekrényben rejteget.
b. Üldözőbe veszem a 4-essel, s a Margithídon előzésbe kezdek.
c. Defektet színlelek és elengedek még három 6-ost.
4. Menőnek akar tűnni Klárika előtt és kilőni a zöldnél. Mit tesz, mikor vált a lámpa?
a. Hirtelen balra tekerem a kart.
b. Hirtelen jobbra tekerem a kart.
c. Össze-vissza kapcsolgatok mindent, mint egy lengyel sci-fiben.
d. Rájövök, hogy még nem engedtem fel az áramszedőt, így köhécselve megteszem.
5. Ha már tagja lenne a drimtimnek, mivel növelné a csapatszellemet?
a. Elmennek Bélával hajnalban felsővezetéket lopni.
b. Kettőnkön szemléltetném Klárikának a szerelvények egymásba csatolását.
c. Minden civilt avval hitegetnék, hogy igenis nagy munka azokon a keskeny kis síneken végigegyensúlyozni egy ilyen hatalmas járművel.
6. ESSZÉ. Írja le, hogyan képzeli el egy átlagnapjanak csúcspontját! Ötletadás:
a. Halálra ijesztettem 6 gyalogost amikor az utolsó pillanatban csengettem rájuk a megállóban.
b. Klárikával minden találkozásunkkor egymásra indexelünk a kreszt figyelmen kívül hagyva.
c. Egy út során sikerült lefényképeznem a visszapillantomban 8 kilógó lábat, 2 gyerekfejet, 12 hosszúkabát csücsköt, 4 aktatáskát.
d. Megin´ beszóltam a hátsó kocsiban a cigányoknak.
e. 12 perc késéssel indultam, majd a megállóknál az arcommal közlekedési dugót színleltem.
Ha valaki netán vezetné a sárga rettenetet akkor bocsi
Szextárgy: Nem érted miért hagy faképnél a csajod szó nélkül egy csodás szeretkezés után?Pedig te csak a haverral osztod meg a tapasztalataidat az új vasadról,amikor az aktus után megcsörren a mobilod.A haver az,a gépről érdeklődik,te válaszolsz:-Igen imádom,bár van egy-két probléma vele,de nem vészes.Például amikor hirtelen le akarom dönteni,az ellen tiltakozik...-Nem,nem a gumi az oka,azzal minden ok.Talán a nagy súlya miatt van.(ekkor a csaj kicsit furcsán néz rád,te rámosolyogsz és önfeledten folytatod a telefonba)-De a kedvencem az,amikor hasalok rajta,és tövig nyelezem,sikít mint a disznó,rázza a fejét és erősen becsóvál alattam,emeli is az elejét,ilyenkor rúgok rajta egyet-kettőt felfelé,egyből megnyugszik.(oldalbordád már eltorzult arccal néz rád,a sírás kerülgeti,de te csak bámulod a plafont,és teljes beleéléssel folytatod a szövegelést)-Na épp csak 1 kicsit beszéltem róla,máris megint megkívántam,asszem megyek,is és rendesen megtépem a Hayát",hogy csak úgy visít!(a csaj már tiszta ideg) -De tudod mit?Este gyere át,ezt az élményt személyesen kell átélned,próbáld ki,szivesen kölcsönadom!!!!
Három ügynök egyszerre látogat meg egy múzeumot.
--- Közben észreveszik, hogy a hátsó kerítés javításra szorul,
--- hát mind a hárman felajánlják, hogy megszervezik a munkálatokat a
--- múzeumnak.
---
--- Az első (Béla) megméri centivel a kerítést, felír néhány számot, majd
--- kiböki:
---
--- - Azt hiszem, 90.000 forintért meg tudnám csinálni. 40.000 az
--- anyagköltség, 40.000 a munkások bére, és 10.000 lesz az én
--- hasznom.
---
--- A következő (Endre), szintén méricskél, számolgat, aztán:
--- - Szerintem ki lehet hozni 70.000-ből is. 30.000 az anyag,
--- 30.000 a melósok, és 10.000 nekem.
---
--- A harmadik (János) odanéz zsebretett kézzel, és foghegyről odaveti:
--- - 270.000 forint.
--- A múzeum munkatársa teljesen elhűlve:
--- - Hogy jön elő ekkora összeggel, amikor meg se nézte
--- rendesen, hogy mit kell csinálni, mint a többiek!!!
---
--- - Roppant egyszerű. 100.000 magának, 100.000 nekem, és a
--- munkával megbízzuk Endrét.
Aranyköpések gépjárműoktatóktól
1. Indulás előtt legközelebb győződjön meg róla, hogy bent ülök-e a kocsiban.
2. A frontális ütközés nincs benne az anyagban.
3. Kérem, tolatásnál ne térdeljen fel az ülésre.
4. A bekanyarodási szándékát legközelebb ne a hátsó ablaktörlővel jelezze!
5. Mivel KIT nem tudott eljönni, így ma is magának kell vezetnie.
6. Az előzésnek nem az a lényege, hogy kikerüli az Ön előtt haladó autót, aztán a szembejövők őszinte megdöbbenésére hosszan egymás mellett haladnak.
7. Nagyon jól látja, hogy a sebességváltó feladata az, hogy a motor ne 12000-es fordulatszámon működjön, mint az elmúlt húsz percben. De ezt jó lenne a gyakorlatban is bemutatni.
8. A STOP tábla nem javaslat, hanem parancs!
Csak kérdés, hogy a Tacskó ilyen vicces hangulatában van.
Nem tesz az ellen semmit, hogy szinte naponta kerül ki a netre valami hasonló
Vagy ez nekik reklám és direkt analfabétákat alkalmaz ezekre a feladatokr?
ide is felteszem, varom amegfejtest.
tegnap este talaltam ezt a cetlit a tescoban, az arut valoszinu elkapkodtak, mert nem talaltam.
Ennyire finom lenne? Kerem, aki (e)vett mar, az szoljon, h milyen volt!!!
Mostantól csak mosolygós női ellenőrökkel találkozhatnak utasaink! -jelentette ki a BKV Forgalomfelügyeletének PR igazgatója - mivel egy segédeszközgyártó céggel kötött szponzorszerződés alapján a cég munkatársnői a sötétkék szolgálati öltözet alatt, ezentúl gésa-golyókat is viselni fognak.