Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

24 órája először nevettem.
Hihetetlen, de Magyarországon is működik!
Ha tudni akarod éppen hol jár a férjed, feleséged, barátnőd, stb, írd be a programba a mobilszámát és a műhold megtalálja! Fontos, hogy az ország hívószámát add meg! (Magyarország "+36...")!
hmmm...
A férj boxmeccset néz a tévében, a felesége olvasgat mellette.
Hirtelen felkiált a férj:
- Hát ezt nem hiszem el! Még négy perc sem telt el, és máris vége!
Mire a felesége:
- Aha, tudom, mit érzel...
Utolsó mondatok:

Ez a csirke szerintem csak náthás..
Nem úgy van az, Sztálin elvtárs...
Jöhettek fiúk, ezek a mieink!
Látod, a skorpió ártalmatlan.
Esküszöm, ha még egyszer lefagy a Windows, kinyírom magam!!!
Ha ezt a kettőt összeöntöm nem robban, csak ha...
Méghogy ez aknamező?! Megint téved a felderítés.
Te, az ott szemben nem a Császár Előd?
Kutyuliiimutyuliii... kiskutyus. Gyere ide szépen!
Egyedül van, verjük meg!
Engedj oda, értek hozzá!
Most azt fényképezd le, ahogy a párkányon egyensúlyozok.
Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Süsü! Te ittál! Lehelj rám!
Az ember nem is gondolná, hogy ilyen közel engednek magukhoz ezek a hatalmas testű gorillák...
Szerencsére a nyársas antilop bikák a párviadal közben csak egymásra figyelnek...
A jóllakott oroszlán emberre sohasem támad...
Ennél a kialudt tűzhányó kráterénél...
A mindenevő vándorhangyáknak talán egyetlen hibájuk a rossz látásuk, ezért nem is sejthetik, hogy a vonulási útjuktól csupán fél méterre állok...
A hírhedt emberevő medvét éppen 5 éve lőttek ki, pont itt a barlang bejáratánál...
A kezemben tartott növényevő lábatlan gyíkot, csak a szakemberek tudják megkülönböztetni a hasonló kinézetű szakállas viperától...
Ezek a jámbornak tűnő hatalmas fókák a szárazföldön esetlenül mozognak...
Az uráli bagoly tojójáról sok véres történetet mesélhetnek a madarászok, de szerencsére ez itt most egy hím...
... arra keressük a választ, hogy miért hagyja ott áldozatát az anakonda, ha ember jelenik meg a környéken...
A rendőr szolgálat után hazaér és megkívánja a feleségét. Elkezdik az akciót, feleség nyöszörög..nyőg...sikít.
Rendőr megijed:
- Mi az édesem fáj?
Feleség:
- Nem épp ellenkezőleg!
Rendőr:
- jáf?
rájuk...
Bemegy egy kocsmába a skót a cigány a magyar a rendőr a szőke a nyuszika a medve,Moricka,Jancsika,a pedofil és a buzi.Kocsmáros rályuknéz.Na menyetek a picsába.
Két székely felmegy Pestre ügyes-bajos dolgaikat intézni úgy adódik,hogy lekésik a hazafelé tartó vonatot.
- Bátyám ha már így alakúlt vegyünk ki egy szobát,menjünk el szinházba érezzük jól magunkat.
Úgy is tesznek kivezsik a szobát, beesznek, beisznak irány a színház. Elkésnek, így a középen kapnak helyet, beoldalaznak huszonöt ember feláll, elkezdödik. Jó tíz perc elteltével megszólal ez öreg :
- Fiam ,szarnom kell!
- Menj ki bátyám!
Benyit az öreg székely az első ajtón amit meglát,sötét üres szoba ,bemegy a következőbe szintén, már kezdi feladni ám a harmadikba fény, asztal rajta egy váza -gondol egyet beleszarik a vázába. Visszmegy.
- Na mi volt fiam ?
- Hát bejött az őrgróf és a cseléd az őrgróf elővette hatlövetüjét lelötte a cselédet és kihúzta a hajánál fogva, bejött az őrgrófné lelötte azt is és kihúzta a hajánál fogva aztán jöttél te beleszartál a vázába és most várjuk,hogy mi lesz!
És mikor rakod fel a normálisat??
Teszek már föl valami normálisat is , mert mostanában csak ratyik vannak:

- Idesapám! Látott már parabola antennát?
- Hogyne, még ettem is.
- De idesapám, az fémbűl van.
- Hát, akkor csak láttam.
Csak neked átírom!És bocs ha felzaklattalak!

Nyuszika ül a parton. Mögé megy a Noszály Sándor, befogja a nyuszika szemét, és a következőt mondja:
- Nyuszika, találd ki, ki vagyok!
A Nyuszika hátraemeli a kezét és elkezdi tapogatni a Noszály Sándor fejét. Közben azt mondja:
- Neked szép a hajad , szép a füled is, meg a bőrödön sincs ragya... Te vagy a Niki Lauda a balesete előtt!
Tudod: ízlések és pofonok....
Nekem tetszett!
Nem!! De sztem akkor is rossz vicc volt.....
bocs, megkaptam és nagyon megörültem neki
báe, most volt
Amiért a Harley-s nem int vissza:

1, Megszünik a motorra adott garancia, ha nem amerikai termék használójának int vissza
2, A vastag bőrruha, meg a rengeteg szegecs súlyától nem birja felemelni a kezét
3, Elvből nem köszön senkinek, aki már teljesen kifizette a motorját
4, Fél, hogy levibrál a kormány, ha elengedi
5, Tart attól, hogy a menetszél lefújja a legfrissebb tetoválásokat
6, Egy örökkévalóságig tart, amig az üdvözlés után ujra el tudja kapni a remegő, ugráló, vibráló kormányt.
7, Nem tudja megitélni, hogy a másik int, vagy csak a füléhez teszi a kezét
8, A másodlagos rezgések miatt a keze és a kormánymarkolat lakattal van összekötve
9, Most olvasta, hogy a Honda 60 százalék tulajdonrészt szerzett a Harley -ben
10, Az elözö Harley -a kényszerárverezése óta útál mindenkit, aki a kezét emeli.
11, fél, hogy vizes lesz a Rolex
12, közben ellophatják a bal kormányfelet
13, ellopták a bal kormányfelet és most a km órába kapaszkodik.
14, Az egész kormányt ellopták, és most épp egy rózsafüzért morzsol
15 mindkét kezére szüksége van, mert éppen most számolj a ki a következő havi törlesztőrészlet összegét
16, épp a légszűrőfedelet polirozza

Amiért a Gold Wing -es nem int vissza:

1, Mert az áll a használati utasitásban, hogy csak akkor szabad elengedni a kormányt, amikor a motor áll, a gyújtáskulcs el van forditva, és ki van kapcsolva a rádió is.
2, a műszerfalon nincs olyan gomb, hogy automatikus visszaintegetés
3, épp alszik
4, aggkori végelgyengülés folytán nem birja felemelni a kezét
5, a szériatartozék mobiltelefonon épp konferencia-kapcsolásban vesz részt a Bankjával, és a brókerral.
6, Anyukája megtiltotta, hogy idegeneknek is köszönjön
7, épp a karácsonyfaizzók megszámolásával van elfoglalva.
8, épp a CD gyüjteményét rendezgeti
9, az antenna elé emelt kéz zavarja a TV -t
10, épp a kávéskészletet rakja a mosogatóba
11, a köszönés után a gombok kapcsolók és emeltyűk között nem találja újra a kormányt
12, épp elemet cserél a szivritmusszabályzóba
13, épp a fedélzeti számitógépek teljes adatállományában keresi, hogy mi értelme van a szemből érkező motoros felemelt kezének.
14, mindig visszaint, csak a szélvédőtől, a keresőlámpától és a telefonfülkétől nem látszik a keze.
Csak nem Niki Lauda fun vagy?
Ez kicsit durva volt......
Nyuszika ül a parton. Mögé megy a béka, befogja a nyuszika szemét, és a következőt mondja:
- Nyuszika, találd ki, ki vagyok!
A Nyuszika hátraemeli a kezét és elkezdi tapogatni a béka fejét. Közben azt mondja:
- Neked se hajad nincs, se füled nincs, se bőröd nincs... Te vagy a Niki Lauda!
Nyuszika faggatja az anyukáját:
- Mondd mama, én hogy lettem?
- Majd megtudod, ha nagyobb leszel.
- De mama, én most akarom megtudni!
- Nem lehet!
- De mamaaa...
- Hogy lettél, hogy lettél. Hát egyszerűen csak kihúztak egy cilinderből,és kész!