ez olyan mint a dugás:
az aszfalton motorozás olyan mint otthon dugni az asszonnyal(én pl már alig várom mikor lesz vége)
a terepezés meg olyan mint beszabadulni egy leánykollégiumba
A nagybátyám világ életében sportmotorokat nyűtt.
Volt neki több elcsúszása, 2 frontális ütközése önhibáján kívül, stb.
55évesen vett egy cháppört mondván, hogy még élni akar kicsit
Nyilván nem tud úgy menni vele mint egy sport vagy túragéppel, de állatok minden kategóriában vannak.... ...amúgy az enyémről tegnap azt hittem csattani fog ahogy ment és előzte a lassú sort és amikor lekanyarodott azt még rosszabb volt nézni...
Igen, ilyen történeteket már én is hallottam. Szerencsére engem egyelőre még nem toltak le Viragoval az útról, olyan viszont minden héten van, hogy utolérek egy-két bőrfotelt. Autóval....
De végül is nem innen indultunk ki. Hanem onnan, hogy csak mert csopperes vagy, meg megfontolt vagy, meg kitudjamégmi, attól még legalább ugyanakkora eséllyel varrod be a ziccert, mint mondjuk a sportmotorosok. A mellékelt ábra legalábbis ezt mutatja.
anno matraban mi is alaztunk jaszkarifaszagyerekeket hyosung 250-es csopperrel
meg amikor csinaltam a motoros jogsit, akkor egy csaj 1100-es dragstarral forgolodott a rutinpalyan - hozzatennem eleg ugyesen
..öööö...tegnap hazafelé autóval voltam és itthon a szűk úton valami nyüjtott elejű csopperszerűvel úgy előzött és kanyarodott a kereszteződésnél flikk-flakkolva a figura mintha sportgépen ült volna.....azé' van aki tud ilyennel is...
Maradjunk annyiban, hogy sokkal előbb eljönnek a határai
- mint bármely más motornak
- mint az átlag tudású vezetőnek
- mint ahogyan az elvárható lenne egy forgalomban résztvevő járműtől
(Amúgy szerintem a magyar motorosrendőrök ezt sokkal jobban csinálják! A japán rendőr viszont, aki ugyanezt lenyomta gymkhana tempóban zuhogó esőben, na arra kiváncsi lennék az amerikai kollégától!)
Raklap szar az összes persze, de nem ez a lényeg. Hanem, hogy ők nem ritkán b...tatják a magamfajtát fennhangon mondván, hogy az ilyen állatok miatt, mint én van az a sok baj. Közbe ők meg ilyeneket csinálnak.... Vajon a wilden is kampányolnak a vezetéstechnikai tréningek mellett? Talán igen. De mégis hogy akarja a jótevő rendőrzászlósunk megcsinálni a gymkhana 8-ast egy ilyen teherhajóval, mikor nem is lehet? És hogy kaphat műszakit egy ilyen jármű? Szerintem a csopper a motorozni nem tudás szinonímája. Aki tud és szeret nem vesz csoppert, mert azzal nem lehet. Aki csoppert vesz, az nem fog tudni, mert nem tudja megtanulni rajta. És akkor miből is lesz a baj?
Nem tudom, en osszeakadtam a multkor a Nockalmstrassen egy ilyen 50-60 as papakkal, harlyval nyomtak, nagyon kellett igyekezni, hogy megelozzem oket, lent volt a terdem minden kanyarban
Jó jó, de ha oda akarunk kilyukadni, hogy cápa viccei minősítik őt, akkor inkább elnézést kérek. Én se szoktam más nyomorán nevetni. Számomra az groteszk, amit sokszor hallok a csopperezésről, mint "életformáról". Ennek akartam adni egy fricskát. A többség talán értette is.
na amikor a fail compilation összeállításoknál szétcsattan a medence falán 1-2 here azon is mindenki röhög, pedig néhol elég nagy a baj Ha már levideózza és fölteszi a netre, akkor had röhögjünk rajta GOndolom aki mögötte ment, ismerte. Ha nem egyezett volna bele nem rakta volna fel.
az aszfalton motorozás olyan mint otthon dugni az asszonnyal(én pl már alig várom mikor lesz vége)
a terepezés meg olyan mint beszabadulni egy leánykollégiumba
Volt neki több elcsúszása, 2 frontális ütközése önhibáján kívül, stb.
55évesen vett egy cháppört mondván, hogy még élni akar kicsit
De végül is nem innen indultunk ki. Hanem onnan, hogy csak mert csopperes vagy, meg megfontolt vagy, meg kitudjamégmi, attól még legalább ugyanakkora eséllyel varrod be a ziccert, mint mondjuk a sportmotorosok. A mellékelt ábra legalábbis ezt mutatja.
meg amikor csinaltam a motoros jogsit, akkor egy csaj 1100-es dragstarral forgolodott a rutinpalyan - hozzatennem eleg ugyesen
- mint bármely más motornak
- mint az átlag tudású vezetőnek
- mint ahogyan az elvárható lenne egy forgalomban résztvevő járműtől
(Amúgy szerintem a magyar motorosrendőrök ezt sokkal jobban csinálják! A japán rendőr viszont, aki ugyanezt lenyomta gymkhana tempóban zuhogó esőben, na arra kiváncsi lennék az amerikai kollégától!)
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmotor.hu/motor...
azért meglehet csinálni csak nem tudják...
nem a méret a lényeg