Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 tonnát meg is értem, de 50 kilóért szarakodni?
félig van a tank, meg sz@rik előtte akkor már semmi hiba
Dezsávűd van? Mennyi, megveszem!
Ja ez németbe volt
Én 1 tonna plusz súllyal mentem a Transit-tal ( lemértek miután bekísértek a kapitányságra ) és 250 euró volt a bünti.
Amiből 200-at a helyszínen kifizettünk és az 50 ről meg kiküldték a papírt 1 hónappal később
nabazdmeg ...
még jó hogy nem a német márkámat adtam oda ....

hallottad , hogy újra bevezetik ? vagy van tévéd?
itthon forintot kérnek, nem €-t
hát ennyit se tudol
ez nálunk , 400.000 is lehet ....
szerintem ez itt hon simán 400 euróba fájna ...
igy van ....
ismerősnek a 3.5 tonnáson 50 kiló pluszért(amivel átkúrták mert a papírok szerint teljesen jó volt) az osztrákok 500 eur büntit szabtak ki(ha jól emlékszem mert már forintosíítva mondta)
És az semmi az itthonihoz képest....
Én ugyan kint nem járok kamionnal, de a többiektől azt hallom, hogy kint a mienkhez képest nevetségesek a bünti tételek....egyik havert 3 rossz korongért 50€-ra büntették az osztrákok, de száz €-t már nagy hibáért szabnak ki....500-at kapott egy srác, de annak vagy 10 korongján 12 óra vezetés volt amit alig szakított meg......nálunk 1500€-nál kezdődik a dolog egy kis hibáért is....Te is 1300€-t törlesztesz......ez nem emberi....
szlovákban 50 helyett 75 kamionnal 90 juró
én 400-at törlesztek havi részletekben, részben egy tulbuzgó rendőr és több hülye nkh-s miatt, mert ha időben elmagyarázzák, hogy nem teljesen helyes eljárás volt akkor meg tudom fellebbezni.

adr-es autóval járok, kint egy full kontrol max 40 perc, itthon 1,5 óra...
a kamionosokra itt is nagyon kemények a bírságok ... sokszor nem ritka az 500000és egymillás tétel ...
de láttam már ADR okmányhiány miatt 1.4 millás büntit is ...
a németeknél 50 helyett 90-el helyszinivel 30 euró ....

mennyi lenne ez itthon ?

hozzáteszem a német nem a havi 90-100000FT ból fizeti ki a 30 €-ot
a viccre:-ahhoz képest,ahogy látom elég sok hazament....
Az ajtót berúgja és láss csodát már bent is van . A meggazdagodást úgy érted, hogy bepereled?
engem egyszer megállítottak, aztán érdeklődtem hogy találok haza mert arra még sosem voltam(térképem meg 91es) aztán tök facán elmagyarázták
valahogy eddig csak rendes rendőrökkel hozott össze a sors
-mi a különbség a zsidó és a kiscserkész között?
-a kiscserkész hazajön a táborból

rendőr téma:
kamion sofőr vagyok így elég sokat találkozok velük , nem szeretem őket, de magasabbról kapják a fasz parancsot , ennek ellenére vannak olyanok köztük akik normálisan tudnak viselkedni/döntést hozni.
Viszont amit nagyon utálok bennünk ( katasztrófa védelem, NKH) és szégyennek tartom, hogy a 99% uk segg hülye ahoz amit csinál és ha kérdezel tőlük vmit akkor 4en 5 félét mondanak.

Külföldön (főleg osztrák és német) keményebbek a bírságok és van, hogy szigorúbbak a rendőrök de ha kérdezel tőlük vmit a jogszabályokkal kapcsolatban akkor betűről betűre ugyanazt mondja mind.
már megint szegény eb húzta a rövidebbet, és karójához lett kötve..

csini mini elfogadnám
Rozzant motor áll be a benzinkúthoz.
Tele kérem mondja a motoros a kutasnak.
A kutas végignézi a motort és megkérdi:
Biztos, hogy elmegy még annyit vele?