Hű de jó viccek vannak itt ..... utoljára akkor röhögtem ennyit, mikor felnyomták a pecót és 2 óra múlva egy bringás rendőr érkezett meg elsőnek Police felirattal a vázon ..... igen, Budapesten
39. § (1) A rendőr magánlakásba bebocsátás vagy hatósági határozat nélkül nem léphet be, illetve nem hatolhat be, kivéve
a) segélyhívás esetén vagy öngyilkosság megakadályozása céljából;
b) bűncselekmény elkövetésének megakadályozása, megszakítása, vagy a bűncselekmény elkövetőjének vagy gyanúsítottjának elfogása és előállítása céljából;
c) közveszély, továbbá az életet vagy testi épséget fenyegető közvetlen veszély elhárítása, illetőleg az ilyen veszélyben lévők kimentése érdekében;
d) rendkívüli vagy tisztázatlan okból bekövetkezett halálesettel kapcsolatos intézkedés megtételére;
e) végrehajtási eljárás lefolytatása céljából, ha az abban való közreműködés - jogszabály alapján - a rendőrség számára kötelező;
f) az elővezetés végrehajtása érdekében;
g)
h) a szabálysértést felszólítás ellenére folytató személy előállítása céljából;
i) személy- és létesítménybiztosítási intézkedés [46. § (1) bekezdés c) pont] végrehajtására;
j) ha ez előállítás a törvényben meghatározott egyéb okból szükséges.
(2) A végrehajtási eljárásban a rendőr kirendelésének törvényességéért a végrehajtást elrendelő szerv vezetője a felelős.
(3) A birtokos távollétében történt behatolást követően - a végrehajtási eljárásban való közreműködés kivételével - a rendőrség köteles a birtokost tájékoztatni, és a vagyonvédelem érdekében szükséges intézkedést megtenni.
(4) A magánlakásban való tartózkodás csak a feladat végrehajtásához szükséges ideig tarthat.
40. § A rendőr a feladata ellátása során - jogszabály eltérő rendelkezése hiányában - beléphet a magánlakásnak nem minősülő egyéb helyre, és ott az intézmény rendjének lehetőség szerinti tiszteletben tartásával intézkedhet."
különben meg pontleszarom ...
100 meg 100 példát tudnék felhozni az igazam alátámasztására , ahogy mindenki tudna minimum ennyit ...
de mi értelme ?
Te mondod a magadét...
Mi meg tapasztaljuk az ellenkezőjét...
De ha ez megnyugtat , akkor elismerem ...igazad van ... ugyanolyan mértékben büntetitek a "jó" adófizető állampolgárokat , mint a roma származású nem adózó segélyen élő X5-öst összebodzázott szamurájkardokkal siófokonfelvonuló lányokatfuttató drogdíler embereket....
És ezúton is gratulálok az adóforintjaim sikeres elköltéséhez , amiből a fizetéseteket kapjátok ...
1:Ismétlem nem Te döntöd el mikor kezdődik.
2:Ha nem lesz ott a Határozat akkor nem lesz./ majd megkapod/ nyugi...
3.Ismertél olyat aki bezárta kaput... hűha
Szerintem Én többet aki csak gondolatban játszott el azzal, hogy " bezárja a kaput" , de ebbe ne menjünk bele.
Azt hogy ki mit mond és ? Szerinted engem érdekel, 1 lényeg: ottlesz, megkapod majd a HATÁROZATOT.De akkor ott már gond van...
megkezdheted a házkutatást , de mire végzel ott legyen a parancs ...különben jujuj lesz ...és ezt Ti is nagyon jól tudjátok ...láttam már beszart rendőrt mert a tulaj bezárta a kaput , és azt mondta , hogy innen most senki ki nem megy , míg nincs itt a papír ....
és a köznyelvben az igenis házkutatási...még a nyomozók is ezt használják ...
Látod ez a baj szövegeltek legalább jót mondanátok : Magyarországon nincs házkutatási parancs / filmekben van/, csak határozat.
De határozat nélkül is lehet házkutatni/ majd később megkapod a határozatot róla/ a jog megengedi és NEM az illető mondja meg , hogy lehet-e házkutatni.....
Szerintem ebbe kurvára nem menjünk bele, csak ha ismered a jogot.
Itt is látszik,hogy mennyire tele van mindenki fasza a kifogásokkal,dolgozunk,nehéz megélni,de még is minket basztat mindenki!
De maradok a topik témájánál
Rendőr igazoltatja a csavargót:
- Milyen iskolai végzettsége van?
- Semmi. Analfabéta vagyok.
- Mi maga?
- Analfabéta.
- Betűzze, kérem!
A rendőr felesége elküldi a férjét a boltba:
- Hozzál margarint, és ha van tojás, akkor hozz tízet!
Hazajön a rendőr tíz margarinnal:
- Volt tojás!
A könyvtáros megszólal a betérő rendőröknek:
- Mi van fiúk, esik az eső?
- Miért nem találják a rendőrpalota támadóit?
- Nem volt rajtuk azonosítójelvény.
A rendőrnek megsúgják, hogy csalja a felesége. Hazarohan, be a hálószobába, és valóban ott találja az asszonyt élvezkedve egy pasassal. Kétségbeesésében a saját fejéhez emeli a pisztolyát, mire az asszony nevetni kezd.
- Ne röhögj - förmed rá bosszúsan a rendőr -, utána te következel!
jogos.. egyszer egy bringást (macskaszem, kukásmellény, sisak, minden volt) a bmw-s kokeró elsodorta (mert neki a városban driftelni van kedve).. volt vagy 10 szemtanú, rendszámot mondtak stb.. hát nem találják de haver után tudnak menni mikor 50essel csapat a földúton (nem a szántásba, szóval még csak nem is parasztkodik) és kopognak a garázs ajtón mikor már vetkőzne hogy nyissa ki , tolja ki a motort és hozza a papírjait...
ez pontosan így van! lehet a szart fényezni,de csak büdösebb.
amúgy a közrendőrök nagy része utálja a cigányt...ez tény.
de félnek...ez meg a másik tény.
félnek a felettestől,a jogvédőktől,és nem utolsó sorban a cigánybosszútól...
(régen azért voltak távolról vezényelt csendőrök,hogy ne tudják a családja alapján fenyegetni)
és így marad a szerencsétlen adófizető...mer annak kuss van.
és még1edolog...viszont a rendőr hiába kapja el a majmot,ha az ügyész,bíró1nap múlva kiengedi....fönt vannak itt az igazán nagy bajok
HA OTT A HELYSZINEN DÖNTÖM EL , HOGY HÁZKUTATNI AKAROK. Mert arról " beszéltünk".
Ez pontosan így van amit leírtál Prezidente!
Pont a b. pont! ha ott valami "van" akkor megkezdem és majd megkapod.
De aya !
Mint cbr-es a cbrs-nek mondom: Én értelek, de Te is érts meg....
39. § (1) A rendőr magánlakásba bebocsátás vagy hatósági határozat nélkül nem léphet be, illetve nem hatolhat be, kivéve
a) segélyhívás esetén vagy öngyilkosság megakadályozása céljából;
b) bűncselekmény elkövetésének megakadályozása, megszakítása, vagy a bűncselekmény elkövetőjének vagy gyanúsítottjának elfogása és előállítása céljából;
c) közveszély, továbbá az életet vagy testi épséget fenyegető közvetlen veszély elhárítása, illetőleg az ilyen veszélyben lévők kimentése érdekében;
d) rendkívüli vagy tisztázatlan okból bekövetkezett halálesettel kapcsolatos intézkedés megtételére;
e) végrehajtási eljárás lefolytatása céljából, ha az abban való közreműködés - jogszabály alapján - a rendőrség számára kötelező;
f) az elővezetés végrehajtása érdekében;
g)
h) a szabálysértést felszólítás ellenére folytató személy előállítása céljából;
i) személy- és létesítménybiztosítási intézkedés [46. § (1) bekezdés c) pont] végrehajtására;
j) ha ez előállítás a törvényben meghatározott egyéb okból szükséges.
(2) A végrehajtási eljárásban a rendőr kirendelésének törvényességéért a végrehajtást elrendelő szerv vezetője a felelős.
(3) A birtokos távollétében történt behatolást követően - a végrehajtási eljárásban való közreműködés kivételével - a rendőrség köteles a birtokost tájékoztatni, és a vagyonvédelem érdekében szükséges intézkedést megtenni.
(4) A magánlakásban való tartózkodás csak a feladat végrehajtásához szükséges ideig tarthat.
40. § A rendőr a feladata ellátása során - jogszabály eltérő rendelkezése hiányában - beléphet a magánlakásnak nem minősülő egyéb helyre, és ott az intézmény rendjének lehetőség szerinti tiszteletben tartásával intézkedhet."
ezt találtam
ilyen nincs hogy bejössz , és majd kapok róla egy határozatot ...
meg a lófaszt....
100 meg 100 példát tudnék felhozni az igazam alátámasztására , ahogy mindenki tudna minimum ennyit ...
de mi értelme ?
Te mondod a magadét...
Mi meg tapasztaljuk az ellenkezőjét...
De ha ez megnyugtat , akkor elismerem ...igazad van ... ugyanolyan mértékben büntetitek a "jó" adófizető állampolgárokat , mint a roma származású nem adózó segélyen élő X5-öst összebodzázott szamurájkardokkal siófokonfelvonuló lányokatfuttató drogdíler embereket....
És ezúton is gratulálok az adóforintjaim sikeres elköltéséhez , amiből a fizetéseteket kapjátok ...
2:Ha nem lesz ott a Határozat akkor nem lesz./ majd megkapod/ nyugi...
3.Ismertél olyat aki bezárta kaput... hűha
Szerintem Én többet aki csak gondolatban játszott el azzal, hogy " bezárja a kaput" , de ebbe ne menjünk bele.
Azt hogy ki mit mond és ? Szerinted engem érdekel, 1 lényeg: ottlesz, megkapod majd a HATÁROZATOT.De akkor ott már gond van...
szerintem ...
megkezdheted a házkutatást , de mire végzel ott legyen a parancs ...különben jujuj lesz ...és ezt Ti is nagyon jól tudjátok ...láttam már beszart rendőrt mert a tulaj bezárta a kaput , és azt mondta , hogy innen most senki ki nem megy , míg nincs itt a papír ....
és a köznyelvben az igenis házkutatási...még a nyomozók is ezt használják ...
Amúgy nem zavar rendőrös vicc, sőt jókat röhögtem rajta.
Aludjatok jól, mert 1 nappal hamarabb lesz tavasz!
Látod ez a baj szövegeltek legalább jót mondanátok : Magyarországon nincs házkutatási parancs / filmekben van/, csak határozat.
De határozat nélkül is lehet házkutatni/ majd később megkapod a határozatot róla/ a jog megengedi és NEM az illető mondja meg , hogy lehet-e házkutatni.....
Szerintem ebbe kurvára nem menjünk bele, csak ha ismered a jogot.
Szerintem
kétlem hogy így járna az agyuk
De maradok a topik témájánál
Rendőr igazoltatja a csavargót:
- Milyen iskolai végzettsége van?
- Semmi. Analfabéta vagyok.
- Mi maga?
- Analfabéta.
- Betűzze, kérem!
A rendőr felesége elküldi a férjét a boltba:
- Hozzál margarint, és ha van tojás, akkor hozz tízet!
Hazajön a rendőr tíz margarinnal:
- Volt tojás!
A könyvtáros megszólal a betérő rendőröknek:
- Mi van fiúk, esik az eső?
- Miért nem találják a rendőrpalota támadóit?
- Nem volt rajtuk azonosítójelvény.
A rendőrnek megsúgják, hogy csalja a felesége. Hazarohan, be a hálószobába, és valóban ott találja az asszonyt élvezkedve egy pasassal. Kétségbeesésében a saját fejéhez emeli a pisztolyát, mire az asszony nevetni kezd.
- Ne röhögj - förmed rá bosszúsan a rendőr -, utána te következel!
az életből vettem a példámat....
és van a faszt alkalmazva rájuk is ....
legalább annak az ellenkezőjét ne akarnátok bebeszélni , amit mindenki a saját szemével lát, vagy a bőrén megtapasztal ...
tolná ki a rák a motort...hozzon házkutatásit , azt heló ....szivesen megvárnám a parancsot ...
Én csak azt tudom mondani, hogy akkor ne nézzetek híradót.Attól engem is kiver a víz.
Az nem az életet mutatja csak amit akarnak, de szerintem ezt Te is tudod.
amúgy a közrendőrök nagy része utálja a cigányt...ez tény.
de félnek...ez meg a másik tény.
félnek a felettestől,a jogvédőktől,és nem utolsó sorban a cigánybosszútól...
(régen azért voltak távolról vezényelt csendőrök,hogy ne tudják a családja alapján fenyegetni)
és így marad a szerencsétlen adófizető...mer annak kuss van.
és még1edolog...viszont a rendőr hiába kapja el a majmot,ha az ügyész,bíró1nap múlva kiengedi....fönt vannak itt az igazán nagy bajok
he ?
a cigányra nem érvényes az a kurva jog ? ? ?
vagy itt is érvényesül a "minden a kisebb ellenállás felé halad" elv ? ? ?
könnyebb a pistabácsit megbüntetni , mert nincs macskaszem a kerékpárján ? ? ? ?
haggyad már a hülyeségeidet ....
Tökre leszarom, hogy van-e itt arcom, kép rólam./ Nem tartozik rád, szerintem/
Én teszem a dolgomat, a lelkiismeretem tiszta, nyugodtan alszom.
Te nem tudsz másba "beleszólni": nincs kép rólam.
Akkor nincs: fogadd el. Meg azt is ha hibázol: megbüntetnek.
Ennyi
De attól még arctalan vagy,úgy nem nehéz!
A jogot pedig egyenlően alkalmazzátok ha van vér a pucában!
Te sem tegyél.