Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

predizente
Hű de jó viccek vannak itt ..... utoljára akkor röhögtem ennyit, mikor felnyomták a pecót és 2 óra múlva egy bringás rendőr érkezett meg elsőnek Police felirattal a vázon ..... igen, Budapesten
Aya! Prezidente!

HA OTT A HELYSZINEN DÖNTÖM EL , HOGY HÁZKUTATNI AKAROK. Mert arról " beszéltünk".

Ez pontosan így van amit leírtál Prezidente!

Pont a b. pont! ha ott valami "van" akkor megkezdem és majd megkapod.

De aya !

Mint cbr-es a cbrs-nek mondom: Én értelek, de Te is érts meg....
ennyi ....
"

39. § (1) A rendőr magánlakásba bebocsátás vagy hatósági határozat nélkül nem léphet be, illetve nem hatolhat be, kivéve

a) segélyhívás esetén vagy öngyilkosság megakadályozása céljából;

b) bűncselekmény elkövetésének megakadályozása, megszakítása, vagy a bűncselekmény elkövetőjének vagy gyanúsítottjának elfogása és előállítása céljából;

c) közveszély, továbbá az életet vagy testi épséget fenyegető közvetlen veszély elhárítása, illetőleg az ilyen veszélyben lévők kimentése érdekében;

d) rendkívüli vagy tisztázatlan okból bekövetkezett halálesettel kapcsolatos intézkedés megtételére;

e) végrehajtási eljárás lefolytatása céljából, ha az abban való közreműködés - jogszabály alapján - a rendőrség számára kötelező;

f) az elővezetés végrehajtása érdekében;

g)

h) a szabálysértést felszólítás ellenére folytató személy előállítása céljából;

i) személy- és létesítménybiztosítási intézkedés [46. § (1) bekezdés c) pont] végrehajtására;

j) ha ez előállítás a törvényben meghatározott egyéb okból szükséges.

(2) A végrehajtási eljárásban a rendőr kirendelésének törvényességéért a végrehajtást elrendelő szerv vezetője a felelős.

(3) A birtokos távollétében történt behatolást követően - a végrehajtási eljárásban való közreműködés kivételével - a rendőrség köteles a birtokost tájékoztatni, és a vagyonvédelem érdekében szükséges intézkedést megtenni.

(4) A magánlakásban való tartózkodás csak a feladat végrehajtásához szükséges ideig tarthat.

40. § A rendőr a feladata ellátása során - jogszabály eltérő rendelkezése hiányában - beléphet a magánlakásnak nem minősülő egyéb helyre, és ott az intézmény rendjének lehetőség szerinti tiszteletben tartásával intézkedhet."

ezt találtam
ebben nagyot tévedsz ...

ilyen nincs hogy bejössz , és majd kapok róla egy határozatot ...
meg a lófaszt....
különben meg pontleszarom ...
100 meg 100 példát tudnék felhozni az igazam alátámasztására , ahogy mindenki tudna minimum ennyit ...
de mi értelme ?

Te mondod a magadét...

Mi meg tapasztaljuk az ellenkezőjét...

De ha ez megnyugtat , akkor elismerem ...igazad van ... ugyanolyan mértékben büntetitek a "jó" adófizető állampolgárokat , mint a roma származású nem adózó segélyen élő X5-öst összebodzázott szamurájkardokkal siófokonfelvonuló lányokatfuttató drogdíler embereket....

És ezúton is gratulálok az adóforintjaim sikeres elköltéséhez , amiből a fizetéseteket kapjátok ...
1:Ismétlem nem Te döntöd el mikor kezdődik.
2:Ha nem lesz ott a Határozat akkor nem lesz./ majd megkapod/ nyugi...
3.Ismertél olyat aki bezárta kaput... hűha

Szerintem Én többet aki csak gondolatban játszott el azzal, hogy " bezárja a kaput" , de ebbe ne menjünk bele.

Azt hogy ki mit mond és ? Szerinted engem érdekel, 1 lényeg: ottlesz, megkapod majd a HATÁROZATOT.De akkor ott már gond van...
ismerem ...
szerintem ...

megkezdheted a házkutatást , de mire végzel ott legyen a parancs ...különben jujuj lesz ...és ezt Ti is nagyon jól tudjátok ...láttam már beszart rendőrt mert a tulaj bezárta a kaput , és azt mondta , hogy innen most senki ki nem megy , míg nincs itt a papír ....

és a köznyelvben az igenis házkutatási...még a nyomozók is ezt használják ...
Tudok Én is kereskedős, boltos viccet, de nem írom.

Amúgy nem zavar rendőrös vicc, sőt jókat röhögtem rajta.

Aludjatok jól, mert 1 nappal hamarabb lesz tavasz!
Aya!

Látod ez a baj szövegeltek legalább jót mondanátok : Magyarországon nincs házkutatási parancs / filmekben van/, csak határozat.

De határozat nélkül is lehet házkutatni/ majd később megkapod a határozatot róla/ a jog megengedi és NEM az illető mondja meg , hogy lehet-e házkutatni.....

Szerintem ebbe kurvára nem menjünk bele, csak ha ismered a jogot.

Szerintem
a tojásos margarinos vicc eredetileg nem rendőrös volt
kétlem hogy így járna az agyuk
Itt is látszik,hogy mennyire tele van mindenki fasza a kifogásokkal,dolgozunk,nehéz megélni,de még is minket basztat mindenki!
De maradok a topik témájánál

Rendőr igazoltatja a csavargót:
- Milyen iskolai végzettsége van?
- Semmi. Analfabéta vagyok.
- Mi maga?
- Analfabéta.
- Betűzze, kérem!

A rendőr felesége elküldi a férjét a boltba:
- Hozzál margarint, és ha van tojás, akkor hozz tízet!
Hazajön a rendőr tíz margarinnal:
- Volt tojás!

A könyvtáros megszólal a betérő rendőröknek:
- Mi van fiúk, esik az eső?

- Miért nem találják a rendőrpalota támadóit?
- Nem volt rajtuk azonosítójelvény.

A rendőrnek megsúgják, hogy csalja a felesége. Hazarohan, be a hálószobába, és valóban ott találja az asszonyt élvezkedve egy pasassal. Kétségbeesésében a saját fejéhez emeli a pisztolyát, mire az asszony nevetni kezd.
- Ne röhögj - förmed rá bosszúsan a rendőr -, utána te következel!
jol beszélsz ayabá.
leszarom a híradót ...
az életből vettem a példámat....
és van a faszt alkalmazva rájuk is ....

legalább annak az ellenkezőjét ne akarnátok bebeszélni , amit mindenki a saját szemével lát, vagy a bőrén megtapasztal ...
az szép ....
tolná ki a rák a motort...hozzon házkutatásit , azt heló ....szivesen megvárnám a parancsot ...
Köszi Zsolt 65
Hidd el, hogy alkalmazva van másra is.... tudom, nehéz elhinni, de így van.

Én csak azt tudom mondani, hogy akkor ne nézzetek híradót.Attól engem is kiver a víz.

Az nem az életet mutatja csak amit akarnak, de szerintem ezt Te is tudod.
jogos.. egyszer egy bringást (macskaszem, kukásmellény, sisak, minden volt) a bmw-s kokeró elsodorta (mert neki a városban driftelni van kedve).. volt vagy 10 szemtanú, rendszámot mondtak stb.. hát nem találják de haver után tudnak menni mikor 50essel csapat a földúton (nem a szántásba, szóval még csak nem is parasztkodik) és kopognak a garázs ajtón mikor már vetkőzne hogy nyissa ki , tolja ki a motort és hozza a papírjait...
ez pontosan így van! lehet a szart fényezni,de csak büdösebb.
amúgy a közrendőrök nagy része utálja a cigányt...ez tény.
de félnek...ez meg a másik tény.
félnek a felettestől,a jogvédőktől,és nem utolsó sorban a cigánybosszútól...
(régen azért voltak távolról vezényelt csendőrök,hogy ne tudják a családja alapján fenyegetni)
és így marad a szerencsétlen adófizető...mer annak kuss van.
és még1edolog...viszont a rendőr hiába kapja el a majmot,ha az ügyész,bíró1nap múlva kiengedi....fönt vannak itt az igazán nagy bajok
DE MIÉRT csak rajtam /ellenem alkalmazzák ? ?
he ?

a cigányra nem érvényes az a kurva jog ? ? ?

vagy itt is érvényesül a "minden a kisebb ellenállás felé halad" elv ? ? ?

könnyebb a pistabácsit megbüntetni , mert nincs macskaszem a kerékpárján ? ? ? ?

haggyad már a hülyeségeidet ....
MuZ!

Tökre leszarom, hogy van-e itt arcom, kép rólam./ Nem tartozik rád, szerintem/

Én teszem a dolgomat, a lelkiismeretem tiszta, nyugodtan alszom.

Te nem tudsz másba "beleszólni": nincs kép rólam.

Akkor nincs: fogadd el. Meg azt is ha hibázol: megbüntetnek.

Ennyi
Jó!
De attól még arctalan vagy,úgy nem nehéz!
A jogot pedig egyenlően alkalmazzátok ha van vér a pucában!
Bocsesz, DE én nem tettem semmi jelet....
Te sem tegyél.