Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Atmosz!

MuZ!

Én megértelek!
1: A rendszámoddal azt teszel amit akarsz.

2: Tehát: hogy értsd: Van a jog ezt alkalmazza a rendőr: Te ezzel találkozol/ ezért vagy pipa/.

3: A jogot a rendőr " alkotja magának"?

Tehát mielőtt szidod Őket ezt azért nem árt tudni.......Ők csak alkalmazzák
Rendőrt hívni, mi!?
http://youtu.be/qvwkmxrM7DM
Ráadásul arctalanul osztod az igét
Látom már megint olyan téma van amin tök felesleges agyalni.
El kell menni rendőrnek fél évre és utána mikor már valóban tudja az ember, hogy mi is a baj, mert csak akkor tudjátok miről beszéltek ha már vmit kipróbáltatok akkor aztán lehet mondani az okosat.
Addig nem
Igenis kevesen vannak és azokból is csak minden 10-ik tesz meg minden tőle telhetőt és fog igazából segíteni ott ahol tud.
De a baj sokkal fentebb keresendő, mint a közrendes járőröknél.
Látni kell mennyien vannak egy szolgálatba milyen gépállománnyal és mennyi kötelező dolog van ami tök felesleges................

Szeretem mikor osztjuk az észt és nem is tudjuk mi miért is és hogyan működik valójában.
Tudod azért írtam,hogy függőleges a hátulja meg télen volt mert ez azt jelenti,hogy folyamatosan visszakavarja a trutyit.
Azóta is leszarom mert reggel beleülök,nagyjából este meg kiszállok,hogy minden szart kitudjak fizetni.
A "munkájukat" meg feldughatják a seggükbe mert az nem munka,hogy csekket adnak!
Béke meg nem lesz míg csak azt nyúzzák aki dolgozik
A türelem meg véges!
Nem fog tetszeni amit írok de én már nagyon várom,hogy a cigányok kinyírjanak egy rendőrt mert addig míg ez nem történik meg csak a kesztyűs kezű bánásmód dívik!
Tudom a fejétől bűzlik a hal de az akkor sem normális,hogy elveszik a rendőrtől a stukkert és nem hal meg senki.
Meg verik a tanárt,meg 5 forintért ölnek öreget stb:!
Majd ha meg hal közületek valaki a töketlensége miatt akkor talán érzékenyebb lesz az ujjatok a ravaszon,legalább is remélem.
Mert engem ez nem érint,hisz ÉN nem bántok senkit!(de megvédem magam )
meg buszt sem
MuZ!

Szia!

Értem Én mire szeretnék kilyukadni, meg is értem.

Mivel vezetsz, tudnod kell, hogy a rendszámodnak tisztának kell lenni /szerintem látni, hogy le volt törölve és úgy koszos vagy már rég nem volt letörölve/.

Fogadjuk, azóta odafigyelsz rá.
Mivel ez a rablás után történt , gondolom ideges voltál/ Én is az lennék/.

Ők is csak a munkájukat végzik.

Béke veled.
Tudod rövidre zárva.....: Amit meg lehet magyarázni, azt meg lehet baszni!
Sziasztok!

Nyugi tudom használni a " válasz erre" gombot, csak reagáltam és nem rejtettem véka alá a véleményem.

Más.

A létszám a sátusztól függ/ adott helyen/, ha nincs akkor nincs.Ezt nálunk okosabb emberek döntik el, hogy hol mennyi kell, hogy legyen. Ezzel kell gazdálkodni a parancsnoknak.Ez a lánc utolsó előtti láncszeme.

De ez van. Nem Én nem Te, hanem magasabb helyről irányítanak.

Inkább azt mondom, hogy lenne már tavasz, mert MOTOROZNI AKAROK!

Béke Veletek!
Rossz a dumám,de ott a pont - sajnos velem is történt hasonló.
Én meg azt hittem új lesz ,
Úgy 4 éve a kisboltba (amit üzemelünk) bement egy faszi síálarcban,rohadt nagy késsel s "kérte" a lóvét .
Megkapott pár tízezret és tipli.
Kiscsaj hív ,gyerekfürdetés abba hagy,ezerrel oda.Kiscsaj zokog,mondja hívta a yardot de azok azt mondták,hogy nem érnek rá(szó szerint) végül is csak minősített rablás
Fogom az ajtókitámasztó csövet oszt kolbászolok a kisutcákba csak úgy vagy 45 percet.Mikor visszaértem a bolthoz akkor állt meg egy nínós kocsi oszt mondja a fasszopója,hogy "mit akar azzal a csővel?"
A válaszban benne volt az anyád is.
Persze eredmény nuku én meg jártam az őrsöt,stb.
Pár hét múlva megyek a városban,bekötve,nem gyorsan(esküszöm)!
Villogva leállítanak majd közlik,hogy mivel koszos a hátsó rendszámom(télen és függőleges a hátulja) helyszíni bírságot elfogadom? ..................Ráadásul 25 éve motorozom és régen hosszú hajam és bőrdzsekim volt szerintetek akkor mit kaptam?

Szóval leszarom,hogy itt van e zsaru vagy nincs én rohadtul úúútálom őket és tudjátok miért?
Mert csak a melóst van merszük basztatni!
Egy fukszost cigányt meg sötét X5-öt sem láttam még hogy csesztetnének,pedig sokat vagyok úton!

Rock & Roll
szerintem ha baj lenne , akkor sem hívnék rendőrt ....mert minek is ?
Ezt a "rálátást" már szerintem hallotuk valahol.
mer' ami ebben az országban folyik,az VICC
72 éves-amúgy minket megszégyenítően jó karban lévő-motoros ismerősöm hívta a rendőröket,hogy az orkok inzultálják a gyalogosokat a házuk előtt.azt mondták nincs autó(400m-re van a városi kapitányság)
letette a telót,két perc múlva újra szólt,hogy csinált két Molotov-koktélt,lemegy és közéjük vágja,majd választ sem várva letette.
há nem odaért egy kocsi,mire lement a másodikról?

amúgy ezt ménem a büfé,kocsma,dühöngőben tárgyaljuk?
legközelebb mondd a telefonba,hogy ott van 6gárdista fekete mellényben és inzultálják a cigányokat.... 2perc múlva ott lesz 3járőrautó!
NEM AZ ELŐZMÉNY,HANEM A VÁLASZ ERRE GOMBOT HASZNÁLJÁTOK! ! ! ! ! ! !

meg az írásjeleket
" ha baj van akkor kiket hívsz fel...?"

Természtesen a rendőrséget.
Na akkor elmesélek egy sztorit, ami 4 éve történt.

Teherautóval járok, teherfuvarozok egy tüzépen.
Épp ebéd után voltam, mikor kiszállítást rendeltek egy címre.
Tele a pocak, nyomta az övtáska.
Ledobtam, be középre az iratosra.
Kiérek a címre, kihalt utca, pedig épp csatornázás folyik, sehol senki, csak távolabb egy bordó Citroen Xsara vesztegel az út szélén.
Mondom bemegyek szólok a kőműveseknek mit hová kell daruzni.
Eltávolodtam a géptől vagy 20 méterre, mikor visszafordulok, apró lábak topognak a 2 tengely között...
Húúú basszus a tárcám meg benthagytam.
Futás vissza, kiérek, egy Kamaz majdnem elgázolt, a cigány meg rohan a trácámmal.
Futás utána, (közben a xsara túlkerült a teherautómon, vették volna fel a cigót.)
A kamazos, meg levágta mi történt, keresztbefordította az utcába a vasat, így elzárva a menekülési utat.
Futok oda a Xsarahoz, 4 cigó ül benne, az 5. elszaladt.
Benyúlok hogy kivegyem a slusszkulcsot, 4 kéz a karomon.
Rohanok a kamazoshoz, mondom gyere már segíteni, mert meglépnek.
-Bocs de többet nem tehetek.
-Akkor adjál valami nagy vasat
-Nesze itt a kerékkulcs (32-36 csőkulcs)
Rohanok vissza, már dugták a rükit, menekültek volna.
Kerékkulcs a szélvédőben landolt.
Futás utánuk, hívom a 112-t kérem Gödöllőt.
Mondom a diszpécsernek, mizu.
Diktálom a rendszámot, mondja nyugodt hangon, küldi a járőrt.
Mentek egy kört, megint látom a xsarát, megint 112-t hívom.
Mondom a diszpécsernek, maguk felé mennek a városba, csak ki kell sétálniuk az örsről elébük, és megállítani őket.
Nem lettek meg, nem volt elég forró a nyom.
Ki is értek a rendőrök, 20 Perc! múlva.
-Valami történt itt?
-Áááá bazmeg semmi.
-Megvannak?
-Kik?
Na így magamnak csináltam a gondot, mert alapból, mivel bejelentést tettem, így feljelentést is kellett, többször jártam bíróságra, rendőrségre......
És nem kapták el Gödöllőn.
Kiskunlacházi cigók voltak.
Az ügy érdekessége, mire elment (1 hónap alatt) a papír Lacházára, addigra Lacházán a rendőrök már rég lecsukták őket, tettenérés történt.

És mi ebből a tanulság?
Nekem rendőr kellett volna akkor, abban a pillanatban.
De nem volt segítség, mert a járőr címen volt.
Csak egy járőr volt, mikor beszedni kell a pénzt, van 4-5 járőrkocsi.
És kit hívjak ha segítség kell?
Senkit, megtanultam.
Mondtam is az őrnagynak, aki felvette a jegyzőkönyvet.
-Ha tudom hogy ez lessz, inkább megkapaszkodom az ajtóba, meg a B oszlopba, oszt úgy fejberúgom a sofőrt, hogy lefejeli az utast.
Szolgálunk és védünk?
Tchaa..........
Használjad már az előzmény gombot mester. Faszom kivan már, hogy egy-két nagyonokos mint te nem ismeri ezt az igen egyszerű dolgot.
Nem kell fényezned a rendőröket mert többre tartom őket mint a bírók ügyészek politikusok 99%-át.
De TÉNY, ha komoly balhé esetén a sima rendőr nem siet a helyszínre intézkedni. És csak pont annyi a kivétel mint aki nem "ríí mint a malac".
Na és nem beszélve arról mikor baj esetén hiába hívod a rendőrt mert szarik rá! Na persze van olyan aki meg tudja magyarázni miért nem volt felelős a rendőr.
Hosszú vitát lehetne indítanai erről de felesleges.
Béke veled.
Nekem tetszett

link
2gyerek beszélget az óvodában:
-képzeld,a nagybátyám teljesen bolond.
-miért?
-azt állítja,hogy elrabolták a földönkívüliek...a földönkívüliek meg tagadják!
gab200....: Én emberi hangon írtam neked.

Látszik, hogy éretlen vagy még

Ennyi a véleményem rólad. Na szevasz.