élelmiszer szállító elcsöppen a bünti 1 millánál kezdődik
láttam már 4 ! milliós bírságot.
Errefelé most olyan razziák vannak hogy a KPMhez csatlakozik két elfogó motorosrendőr, beviszik egy mellékútra és kezdődik:
korong
túlsúly
katasztrófavédelem
vámosok
és végigbasznak ahol csak érnek.
5 perc túlvezetés, vagy bármi hiba van a korongon 400ezer ft.ha már büntetnek akkor NEM lehet olcsóbb. Azt mondta a vémos ez olyan mint egy kiló kenyér. Ennyi . nem több nem kevesebb.
árufuvarozói engedély hiánya : 800 ezer ft.
magyarországon figyelj jól me nem hiszed el:
Van olyan mennyiségű túlsúly amiért BÖRTÖN jár !
a szlovákoknál úgy be tudják vonni a jogsit túlsúlyért vagy túlvezetésért hogy SOHA nem kaphatod vissza.
egy éve rönkössel járok ( legjobban erre harap a KPM ) láttam meg hallottam már eztazt, sajna saját bőrünkön is tapasztaltunk már pár dolgot..
Ez egy kék színű, vízjellel ellátott nyomtatvány, melyet a területileg illetékes közl. hatóság állít ki. Nekünk is van a kocsiban. Utolsó bekezdés
Én viszont azt nem tudom, hogy ha saját számlás fuvarozó vagyok, kell-e nekem a GKI? Én úgy tudom nem, de a cég el akar küldeni, hogy csináljam meg. Kilátásba helyezték, hogy arra az időre levesznek az autóról, és mehetek vissza a raktárba békát tologatni, hogy tudjak tanfolyásra járni. 11-től 20-ig van részlegem raktáros munkaideje, szóval kérdem én, mikor járjak?! Vicc
ON:
-Te, miért recskázol cintányérra?
-Mert nem akartam nagydobra verni!
kpm-hez bemész vagy felhivod őket segítenek !nekem azért volt könnyű mert saját cég saját autó semmi nem kellett csak egy aláírási címpéldány ée 3000Ft illetékbélyeg (13T-ás autó)
egyszerübb a hívod őket és megkérdezed hogy eggyáltalán neked-nektek kell-e? de most mennem kell melózni mert nem lesz píz motorozni
Ja nekik is volt egy táblázat és az alapján számolgattak.
De mondták, hogy legközelebb több lesz mert már benne vagyunk a rendszerbe, hogy volt ilyenért bünti. Aztán ha harmadszorra is akkor meg aztán még több és így tovább és így tovább
Szal az első alkalom csak jelképes és figyelmeztető
A sofőrt büntették, engem.
Aki vezet. Ez bérelt autó volt amit a cég bérelt.
Mérés után nem engedtek tovább, ami érthető és jött egy másik kocsi amibe átpakoltunk majd megint lemértek és úgy engedtek el.
De tök korrektek voltak és rendesek.
Ezt mondták: - Játszottatok, vesztettetek De tök ó fejek voltak végig Az összeget meg írták
Üdv látom a fvarozásról megy a téma! A kpm dec 04-től kér minden 7'5 t nál nagyobb autora egy igazolást melyet náluk lehet beszerezni ám ha nincs az autóban az komoly bírsággal jár! De ezt nem nagyon reklámozzák!
ööö, akkor számoljunk csak....a go boxos dolog kb 580000 huf, ez nálunk ha nincs matrica sokkal több, a cmr-es dolog itthon nem áll meg ennek a 2X-e alatt.....a rakományrögzítés hiánya egy kollégának egy raklapnál 450000 volt......a szlovákok olyanok mint mi, ott is magasabbak lettek a büntik, de még mindig olcsóbb mint nálunk......
asszem 135ezerre jött ki neki de akkor olcsóbb volt a juró
pedig az osztrákok el sem engedték addig ameddig nem tejelt
igazándiból nem is érdekelt a dolog, csak az 50 kilón akadtam fenn, amúgy már 5x elfelejtettem volna
csak panaszkodott hogy az akkori olasz fuvarja nullásra jött ki emiatt
Mert az nem igaz....jár bünti az 50kilóért, de nem ennyi......itthon tengelyenként és össztömegben is van megengedett illetve engedélyköteles és persze van amivel már engedéllyel sem lehet továbbmenni....az 500€ ugye kb 145000huf....inkább annyi lehetett illetve annyi sem mint amit Atmosz írt......augusztusban fizettem tengelyért, kiokosodtam rendesen.....
élelmiszer szállító elcsöppen a bünti 1 millánál kezdődik
láttam már 4 ! milliós bírságot.
Errefelé most olyan razziák vannak hogy a KPMhez csatlakozik két elfogó motorosrendőr, beviszik egy mellékútra és kezdődik:
korong
túlsúly
katasztrófavédelem
vámosok
és végigbasznak ahol csak érnek.
5 perc túlvezetés, vagy bármi hiba van a korongon 400ezer ft.ha már büntetnek akkor NEM lehet olcsóbb. Azt mondta a vémos ez olyan mint egy kiló kenyér. Ennyi . nem több nem kevesebb.
árufuvarozói engedély hiánya : 800 ezer ft.
magyarországon figyelj jól me nem hiszed el:
Van olyan mennyiségű túlsúly amiért BÖRTÖN jár !
a szlovákoknál úgy be tudják vonni a jogsit túlsúlyért vagy túlvezetésért hogy SOHA nem kaphatod vissza.
egy éve rönkössel járok ( legjobban erre harap a KPM ) láttam meg hallottam már eztazt, sajna saját bőrünkön is tapasztaltunk már pár dolgot..
Én viszont azt nem tudom, hogy ha saját számlás fuvarozó vagyok, kell-e nekem a GKI? Én úgy tudom nem, de a cég el akar küldeni, hogy csináljam meg. Kilátásba helyezték, hogy arra az időre levesznek az autóról, és mehetek vissza a raktárba békát tologatni, hogy tudjak tanfolyásra járni. 11-től 20-ig van részlegem raktáros munkaideje, szóval kérdem én, mikor járjak?! Vicc
ON:
-Te, miért recskázol cintányérra?
-Mert nem akartam nagydobra verni!
http://youtu.be/mSbd18u9p4Q
egyszerübb a hívod őket és megkérdezed hogy eggyáltalán neked-nektek kell-e? de most mennem kell melózni mert nem lesz píz motorozni
De mondták, hogy legközelebb több lesz mert már benne vagyunk a rendszerbe, hogy volt ilyenért bünti. Aztán ha harmadszorra is akkor meg aztán még több és így tovább és így tovább
Szal az első alkalom csak jelképes és figyelmeztető
tehergépjárművel végzett saját számlás áruszállításhoz a 261/2011.(xII. 7.)Korm. rendelet 29;& és 31.& alapján
Aki vezet. Ez bérelt autó volt amit a cég bérelt.
Mérés után nem engedtek tovább, ami érthető és jött egy másik kocsi amibe átpakoltunk majd megint lemértek és úgy engedtek el.
De tök korrektek voltak és rendesek.
Ezt mondták: - Játszottatok, vesztettetek De tök ó fejek voltak végig Az összeget meg írták
nem volt az üreségi pecsét rányomva a cmr re vissza fele 300 euro
nem jól spaniztam le a dolgokat meg kevés volt a spani az is 300 euro volt
a szlovákoknál lefogyott a pénz a boxról, és csak a falu másik végén tudott tölteni a kolega, pár km el arrébb megfogták és 700eur volt a büntije,
vannak kint is bírságok azért
pedig az osztrákok el sem engedték addig ameddig nem tejelt
igazándiból nem is érdekelt a dolog, csak az 50 kilón akadtam fenn, amúgy már 5x elfelejtettem volna
csak panaszkodott hogy az akkori olasz fuvarja nullásra jött ki emiatt
Ááá menjetek nem lesz gond...........