Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De igen hibáztam már.,de......................... :nem múlt rajta ember élet,sem vagyoni kár,viszont a hibáimért vagy büntetést vagy bocsánat kérést adtam!
gázkamra... de előtte felnégyelni!
nem értem mi a vicces abban,ha felelőtlenül jampizol és kutyákat kínzol,miközben,mások,köztük rengeteg gyerek életét és ezzel az ő utódaik életét is veszélybe sodrod.ez már tömeggyilkosság
szép tőled,hogy véded a kollégáidat látatlanul is,de ahogy értünk,úgy Érted sem állnának ki.azt is megértem,ha egy ilyen nyilvános fórumon nem rángatod le a leplet minden faszságotokról(ti=az egész testület)
szóval egyszer sör mellett inkább beszélgetnék erről...
az a baj , hogy szerintetek ennek így kell működni, hogy :

"És?
Ez a dolga.Pont. Ennyi. Ezt meg Te értesd meg és kész!"
Na, végre valami, ami picit vicces...
Én motorral estem 30-al, utassal, mert nekiszalad egy sövény mögül kirohanó kutya az első keréknek, rosszul estem, térdszalagszakadással, ficammal és vérző tagokkal fetrengtem a flaszteron. Jött egy dagadt rendőr, akit ki tudja, ki kívott, kérdezte tőlem, hol a kutya tetem, és mikor nem nevettem elég hangosan a poénján, hogy "miféle terminátor kutya ez, amit elütsz és elszalad", akkor megsértődött és feljelentett, hogy én indokolatlanul hívtam ki őt (?) és a mentőt is (?) és hogy a felesleges jampizásommal (?) veszélyeztettem az utasom életét és a közeli iskola tanulóiét is (?)...ezt mind le is írta.
látom sokan egy véleményen vagyunk
Gratulálok!

Hibázott! Sajnálom

Nem végezte jól a dolgát.
Akkor az összes többi rendőr is rosszul végzi.Szerintetek

Ti még nem hibáztatok. MuZ?

Na-na!

Nem kell a szöveg....
nekem a rendőrök megítélése a 2006os események után változott sokat(pedig én megéltem a 80as éveket fiatalként...)
mikor a 15éves gyereket taposták 5en,mert magyar zászló volt a kezében...stb.
aztán meg a közelmúlt egyre gyakoribb esetei...mikor a rendőrautót megtámadják a cigányok kapával,a rendőrök meg a pisztollyal az oldalukon elfutnak...ezek is tények.
amikor látok rendőrt keménykedni,mindig ez jut eszembe és mosolygok....
azt is hozzáteszem,hogy 47évem alatt nekem soha semmiben nem segítettek.szóval engem nem "szolgálnak",nem is védenek..
és azt,hogy egy rendőr segítőkész és az emberekért van a bűnözőkkel szemben,életemben először Görögországban éreztem...
ha így van,és miért ne hinném el Neked,hogy így van,akkor örülök! és akkor azt mondom,tegyen így mindegyik kollégád!

de mikor egy cigánylakodalomra nem mernek kimenni,hanem megfordulnak az utca végén...pedig hívták őket,mert baj volt...
MiszterBaszta!

Sajnálom!

Az a két rendőr már magát járatja le mert már ez EMBERI oldal.

remélem érted amit írtam
,
én öcsém mikor balesetezett,több,mint két órát várt,hogy a rendőrök kimenjenek.nem mentek.egy körzeti meghízottat küldtek oda a végén,aki kért öcsémtől egy mérőszalagot-látván,hogy ácsok,biztos van nekik-és "lehelyszínelt egy tökéletesen egyértelmű balesetet TÖKÉLETESEN BALFASZUL,minek eredményeképpen bukta a kocsiját és ég meg is büntették.a szabálysértési főelőadó egy hét múlva azt mondta,menjünk ki és fotózzunk le mindent a helyszínen és nyújtsunk be panaszt...
Értem aya!

És?

Ez a dolga.Pont. Ennyi. Ezt meg Te értesd meg és kész!
Azóta meghalt a testvérem egy autóbalesetben .....
Egyből mentem a helyszínre .... tudod mit találtam .... 2 nevetgélő 60kilós rendőrt akik roppant mókásnak találták a "disco balesetet" és az volt a fontos, hogy miért volt boxer a kocsiban.
No szerintem maradjunk a vicceknél .... van ilyen is - olyan is, ez meg a viccek topik
Kedves FülöpGábor!

Hidd el több év alatt többször!

Gondolom nem voltál ilyen helyzetben, szerintem ne is legyél mert résen kell lenni./ Tudod :adrenalin, néha kések, ordítozás, néha neked mennek, fenyegetnek, aztán ügyésszel fenyegetnek./ Ott azt kell megoldani.

Eddig nem volt gond.

Nekem

Nekik:igen
azt nem érted , hogy nem arról beszélünk, hogy láttál egy véres késsel berohanni a házba ,úgy hogy a másik kezemben egy levágott fej volt , hanem arról , hogy motorozok a földúton , majd hazaérve beállok , veszem le a cuccom , erre megáll a rendőr és azt mondja , hogy toljam ki a motort és hozzam a papírokat , mert igazoltatni akar ....

ebből indultunk ki ...olvass csak vissza figyelmesen ...

s ha még mindig úgy érzed hogy igazad van , akkor legközelebb úgy igazoltasd az embereket , hogy becsengetsz a házakba , és megkéred őket , hogy ugyan tolják már ki a kocsit ide , és a papírokat is mindjárt tegyék mellé ...

ÉS TESSÉK SZÉPEN becsengetni a romákhoz is
Nekem is az öcsém balesetezett kocsival/ Ő hívta ki őket/

Megnéztem a telóját 4x-r hívta.

Az a baj itt ebben az országban, hogy idegesek lesznek az emberek ha valamit akarsz. Most mindegy, hogy kikről beszélünk.

Majdnem mindegyik azt mondja: hagyjanak már békén.

Én is szidtam Őket, gondolom Te is.

Na mindegy mindenki aludjon, mert akkor 1 nappal hamarabb lesz tavasz és mint már korábban említettem: MOTOROZNI AKAROK!

Gondolom ezzel így van itt mindenki!
a cigánytanyán is ekkora szájjal léptek be a kapun?
Jaja .... persze ne nyúlj semmihez, várjál türelemmel.
Na a kapitányság gyalog volt 15perc

A mentők se semmik.
Még javában otthon laktam, mikor öcsém hirtelen felindulásból bekente az egyik ablakot kézzel.... hát nem olyan volt mint a filmeken, mert elég szarul sikerült és nyomókötés lett a vége
Passzolom mennyi volt a kiérkezési idő, de 5x biztos telefonáltam a díszpécsernek, hogy 2x elment az utcában a mentőautó és szerintem normálisan elmondtam a címet ....

A desztók jó fejek. Annak kiraksz egy jogosítványra való összeget és megmarad a jogsid, másnap mehetsz melózni, stb ..... de olyan is akad akinek ledobod a fülest és utána feleztek.
Persze én ilyeneket csak hallottam valakitől
bemegyek hozzád, beszélünk, pl. látunk vmi " nem odaillőt" akkor: hopp : házkutatás..../ mert ált. gyanusítotthoz mész nem?/ nem rád gondoltam!

Hidd el tudom, illetve tudjuk, hogy mikor lehet bemenni ,mikor nem mit lehet , mit kell ott csinálni.
Ilyen a világon nincs ..... érezhetsz te akár tömény fűszagot is.
Papír nélkül nem mész be
predizente
mé....? ha fehérvárról jött,akkor még nagyon is sietett