Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kisfiú szalad a motorosrendőrhöz:
Rendőrbácsi jöjjön gyorsan apukám lelőtte magát!
Engem?!
Apu, kipróbáltam az új motorodat...
Na és...
Elmeséljem, vagy majd elolvasod a holnapi újságban?
hol vannak a viccek?
vége nincs témáról van megint szó és tudja mindenki, hogy senkit nem fog meggyőzni a maga igazáról, mert itt mindenki köti az ebet a karóhoz.

Meg amúgy is mindennek megvan a saját maga topicja és ne mást basszunk szét azzal, hogy nem megfelelő helyen fröcsögünk és oldalakat kell visszanéznem ahhoz, ha viccet akarok olvasni
Elismerem hozzászóltam én is de nem oldalakon keresztül, hanem 1-2 hsz. és cső.
Na tessenek átfáradni máshová innen és ezzel az érvel hiába szál vki szembe nem lesz igaza.
Na eszt kapjátok ki
te itt ne zizegjél , hanem kösd be magad a hintaágyon , mert bemegy a jendőjbácsi és megbüntet ...
Jogos láky......tudom miről beszélsz....én is így vagyok ezzel.
(ahogy bekiabálnak az erdőbe nálam úgy jön a visszhang)
Mondjuk engem kb. 7-7.5 éve igazoltattak utoljára.

De emberünk nem a normális viselkedést szemléltette a közeg felől.... hanem majd ő tudja, hogy mi van, mi lesz és mit csinál.....stb.
Nem értem papa.
Hogy jön be ha nem engedem? Minden házhoz van kulcsa?

Egyszer hozzám is jöhetne egy ilyen balfasz meggazdagodnék belőle.
Vazze! Mi a faszt nem lehet ezen érteni? ? ?
Ha akar akkor bemegy! Utána a főnöke majd levédi a popeszt mert hivatkozik a c§. a pontjának a b.pontjának a 7 a tizediken szabályára.
Érted?
Ezt még mindig nem értem....

Tehát a rendőr bekiabál:
- van-e motorom?
- van.
- forgalmit, jogosítványt kérek.
- nem adom.

Utána mi lesz? Rám rúgja az ajtót és lelövi a kutyát?
Sajnos hozzám jöttek párszor és el kell mondjam minden alkalommal kivétel nélkül normálisak voltak.
Sőt a közúti igazoltatások 80-90%-a is korrekt módon zajlik le nálam.
Ahogy mondod.
Mi a közös 1 kamion, és 1 Bomba csaj között?
Mind a kettő lehet fasz-állító.
meg megbüntet mert nem vagy bekötve a hintaágyba,vagy esetleg nincs nálad a forgalmi,meg a jogsi,ugyanis az a házban van,te meg ugye bekötött öv nélkül ülsz a hintaágyban az UDVARON.
Miért? Megbünteted 10rongyra? Tudnod kellene, hogy a köznép ezt gondolja rólatok. Ezt ti intéztétek magatoknak.
Remélem érted mire gondolok?
Köszönhetitek azoknak akik lebasznak ha rondán néztek a cigányra!
Akik nem állnak ki a kollégájukért/beosztottjukért mert megpofozott egy-két cigányt, mert fenyegették a barátnőjét.
Ahol szalutálni kell a főnöknek ott nagyok a bajok.
Ezeket hívom én erőszak szakszervezetnek.
Mindegyikünk hibázott már. Csak nekünk a felelőséget is vállalnunk kell érte. Sokszor úgy is, hogy nem hibáztunk. Ellenben a törvény kitalálóival és azok betartatóival szemben.
Remélem érted mire gondolok?
Értelek..

1: Ez már nem közúti igazoltatás a név is rossz itt ebben a szövegkörnyezetben. Ezért kellene élőben elmondanom.

Hidd el ,igazoltathat bárkit bárhol, kivéve a mentelmi jogosokat.
Már ne haragudj, ha benn áll az udvaron az autóm, motorom én meg kint hintázom a nyugágyban.
Bekiabál, hogy enyém-e. Rendes vagyok és azt mondom igen.
Akkor ő milyen alapon kezdeményezne közúti igazoltatást, mikor nem a közúton vannak a járműveim, hanem magánterületen?
Ahol még műszaki, sőt jogosítvány sem kell a vezetésükhöz.

Én azt nem tudom miért jönnek be?
Hopp, egyrészt közölniük kell.....másrészt nem jönnek csak úgy be!
Nem vagyok köteles válaszolni, hogy mi áll a garázsban. Pláne sőt nem lesz igazoltatás, mivel nem veszek részt a közúti közlekedésben a járművemmel.
A viszont látásra én most bemegyek, mert kezdődik kedvenc filmem.
Megpróbálom , pedig ezt szóban kellene.

Tehát ha "csak" kérdez válaszolsz neki. Esetleg megkér vmire.

De ha min.igazoltani akar akkor bemegy. A jogszabály ezt így nem írja le, de így van. Azért mondtam a b. pont, mert így, " fokozat"

Pl: te azt nem tudod miért mennek hozzád: becsengetnek mert amit tudnak pl. a te házad megkérdezik/ kapun kívül : van -e motorod, milyen, stb válasz : van: Na ekkor papír: TEHÁT MÁR JOGVISZONYBAN állsz velük : igazoltatnak pl. alvázszám ell. ha "Áll a dolog : előállítás, stb
rájöttem ....
"A privát vélemény az, hogy utánad is mentek már, már csak a hozzáállásod miatt is.Ha nem akkor boccs."

és nem , nem jöttek még utánam...
Ennek semmi értelme

Úgy se érti meg amit írsz.
és a maradványait behinteni sóval

Nem semmi történet
Áruld már légy szíves, hogy ha a közterületről be akarnál menni egy magánterületre és megnézni egy motort, amit nem tolnak ki mert te azt mondod, ez hol meríti ki a "b" pontban foglaltakat?

"b) bűncselekmény elkövetésének megakadályozása, megszakítása, vagy a bűncselekmény elkövetőjének vagy gyanúsítottjának elfogása és előállítása céljából;"

- nem kell megakadályozni bűncselekményt
- megszakítani sem kell bűncselekményt
- nincs bűncselekmény elkövetője (mivel bcs sincs)
- nincs bcs gyanúsított és nem is kell előállítani senkit

Te is tudod, hogy elég sok mindennek kell eltelnie és megtörténnie ahhoz, hogy valaki gyanúsított legyen egy bcs elkövetésével.
Ez nem"gondolok egyet és úgy van".

Konkrétan velem történt.
Egyenesen haladtam egy kereszteződésben át, szemből balra nagy ívben rám kanyarodott egy autós. Egyértelmű szitu.
Eltörött a gerincem, kezem, lábam, szeméremcsontom, medencém..... Az embert MEG SE GYANÚSÍTOTTÁK közúti bcs elkövetésével, pedig ott volt ám bőven alapos -sőt konkrét- gyanú.

Szóval úgy marad kint a rendőr az utcán, mint a sicc.
még egy témába vágó vicces kép... ezeknek biztos minden okirat rendben van...
Ha ennyit értettél meg az egészből...... jaj jaj!

Írtam Én , hogy az vagy?Hm?

Figyelj oda mit írsz, hogy nem tudjak az írásodba belekötni.
na elég mára ...