Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végül is
2:04
Zámbó Krisztián, akiben megvan a Vicc-FUCKtor
http://youtu.be/jKXnwjVt6T4
Te még élsz Ezer éve nem hallottam rólad..
Egyik bölcs ügyfelem mondta a "világvége" kapcsán, de sokmindenre igaz:

A baj úgy jön, hogy nem tudsz róla előre...

Hát, ennyi...
házikedvencek felkészítése az özönvízre...
várj meg, van egy kis dolgom, utána mehetünk tovább
http://youtu.be/PN-MjUC4f9k
Új klippel tér vissza Gyurcsány Ferenc

A nagy sikerű ablak előtt táncolós videó óta eltelt évek űrjét überelhetetlen comeback-kel készül betölteni az ex-államfő.

„Az előző klippet kicsit összecsaptuk, akkor még nem állt rendelkezésünkre profi világítástechnika és Canon 5D” – mondja Gyurcsány Ferenc, aki azt is elismerte: előző klipjének dala nem az ő szerzeménye, azt csupán schmittpálozta egy külföldi együttestől.

„A mostani dalt, a Négyévente című szerzeményt már én írtam, és ketten énekeljük: én és az Autotune. Profi hangszerelés lesz és pörgős, látványos klip, amilyet korábban csak Johnny Gold tett le az asztalra.”

Az ex-kormányfő a Youtube közönségére bízza, siker lesz-e a Négyévente, vagy bukás. Ha bejön, a következő választáson ez lesz Gyurcsány himnusza, amivel a választás éjszakáján bevonul a Deák Ferenc téren felállított választási Toi-toi vécébe.

A teljes klip hamarosan elérhető lesz a legnépszerűbb videomegosztókon, addig is alább közöljük az első versszakot.

Négyévente kereslek, ikszelj egy nagyot,

Mert választók nélkül magányos vagyok.

Tudom, újra vágysz rám, visszasírsz, tudom,

De újra eljövök, s majd újra megbukom.
A magyar sztárzenész és pop-ikon Ákos zenei Nobel-díjat vehet át az év végén.

„Nagyon örültem, amikor az ABBA menedzsere felhívott és közölte, hogy the winner takes it all. Boldogan nevettünk, majd mondtam neki, hogy mani mani mani, mert a Kossuth-díj 13 milliója mellé gyorsan kéne még az a 10 millió svéd korona is, hogy nyomjak egy sorsfordító turnét.”

Több híresség már most gratulált a magyar sztárnak. Garri Kaszparov egyik kedvenc partijának lépéseit küldte át sms-ben, míg Stephen Hawking egy Vangelis-dalt töltött fel a zenész Facebook oldalára.

Ákos külön megköszönte a VIVA tévé korábbi jelöléseit a Bafta, Efta és Afta díjakra. „Most már tényleg csak egy díj van, amire vágyom: a Királyafta! Gyerekkoromban is az volt a parkban a kedvencem.”
A Compact Disco nyerte a bakui lópiacon rendezett Pet Shop Boys-hasonmásversenyt
kihagytad Alföldi Robertát...
Előzetes regisztrációhoz kötné Lázár János és Varga István közös törvényjavaslata a családon belüli erőszakot. A Fidesz nőtagozata üdvözölte Varga Istvánt, amikor a folyosón találkoztak.

Giró-Szászötven András kormányszóvivő szerint tavaly Magyarországon saját adatai szerint 3-5 családon belüli erőszak történt, ebből 2 indokolt volt. Giró szerint ez a szám is sok, míg Szászötven úgy vélte, csupán az LMP fújja fel az ügyet, míg András kifejtette, hogy Azerbajdzsánban az Alkotmány biztosítja a családon belüli erőszakot, mint alapvető jogot. A törvényjavaslat szerint ezután regisztrálják azokat a gyereket nem vállaló nőket, akik önhibájukból válhatnak a családon belüli erőszak áldozatává, míg külön listázzák azokat is, akik már teljesítették a kitűzött családfenntartási célokat és emiatt már nem verhetők.

Szanyi Tibor a törvényjavaslat elleni tiltakozásul egy termoszt helyezett el egy kellemetlen testnyílásában, míg Gyurcsány Ferenc kilátásba helyezte, hogy egy hétig csak Szanyi Tibor termoszából fog fogyasztani. Sajtóértesülések szerint Szanyi csak később szólt Gyurcsánynak furcsa demonstrációjáról.

A tiltakozással párhuzamosan zajlik az a néma operettgála a fertőrákosi kőfejtőben, amit a Demokratikus Koalíció szervezett, tévedésből. A gálán a hangosítók is szolidaritásukat fejezik ki a Cirkuszhercegnő főszerepét alakító Damu Roland ellen.
Orbán Vol1
Nap képe: villantott a pápa !
napi cukiság