lehet fiatal vagyok meg nem láttam még sokmindent de eléggé tisztába vagyok mekkora mocsokság van itt . Multhetet a parlamentben töltöttem, hiába ez a viccek topic, ez nem vicc
Magyarnak lenni tisztességet és becsületességet jelent és a hatalmaknak ez nem jó sem azoknak akiknek a kárpátmedencére fáj a foguk az igaz történelmet sem tanítják az iskolákban és ez sajnos nem vicc hogy dögöljön meg az összes tetves hazaáruló.
A legnagyobb bajunk, hogy nincs saját ideológiánk és példaképünk hanem mindig valaki vagy valami más után kullogunk és ácsingózunk.....na persze ehhez az kellett, hogy mára már igazi magyar gyakorlatilag nincs....mert az igazi magyar úgy néz ki mint egy mongol, akinek kék szeme, fehér bőre vagy csak nem fekete haja van már nem magyar hanem valami betelepült.....szálasi is örmény volt ebben pert is vesztett.....ha végre valaki felvállalná a keveredést és nem akarna kirekeszteni bárkit aki nem ért vele egyet úgy mint a kiegyezés után Deákék akkor újra kicsit könnyebb lenne....vagy nem..
Magyarokra gondoltam......ráadásul a vezér(a jelenlegi) is az ő pénzén tanult oxfordban liberális demokráciát tanulmányozva.....ha felcsapod a történelemkönyveket egy halom valódi magyart találsz benne akik érdemesek a tiszteletre....,de egy külföldi nem...
Van belőlük bőven, kár lenne a történelemkönyveket felsorolni....,de idegent ha lehet ne mert az sohasem a magyar érdeket nézte hanem a magáét és azt, hogy ahhoz hogyan használhatja fel a magyart...
Bevallom 1 könyvét nem olvastam.
Ami meg ilyen politikai, társadalmi szagú, azt meg kerülöm is alapjáraton.
Na akkor milyen Magyar személyiséget dicsőítsünk Hitler helyett?
Ez itt a kérdés még mindig!
azt konkrétan nem...de sokat olvastam Gyuri bácsitól...annak ellenére,hogy más oldalon álltunk voltak jó könyvei,el kell ismerni.kár,hogy öregkorára kicsit bekattant,és elszarta az addigi megítélését...
Már öreg....anno a 60-as években a Ferencvárosi koktél volt igen jó humoreszk gyűjtemény Rejtői humorral és a komoly regényei is elgondolkodtatóak voltak...a 80-as években kezdett foglalkozni a közhelyzettel és tényfeltárással...azokból mondjuk egyet sem olvastam teljesen csak részleteket....,de nem is bírnám idegekkel...
Moldova érdekes író Vagy csak átlagos.
Egyszer eljött a sulinkba, hogy bemutassa vmelyik új alkotását de nem emlékszek rá mi is volt az mert elterelte a figyelmemet, hogy be volt nyomva, mint atom vagy csak úgy félrebeszélt, hogy a 20 perces beszédében volt 5 értelmes összefüggő mondat
Nem akarom én bántani,de nagy arc a csákó
COOL!
Akár....van annyira magyar mint hitler.......talán még egy fajhoz is tartoznak....olvastad a Hitler Magyarországont?...Moldova írta és a végén hitlert lezsidózzák és el akarják vinni....amúgy igen jó könyv.....rövid, de velős.....
Amugy csak érdekesnek találtam ezt a "viccet" ezért másoltam be.
Tegnap este Lajoséknál voltunk. Egy ideig nyomott volt a hangulat, de aztán
jött egy távirat, hogy meghalt az anyósa.
Ami meg ilyen politikai, társadalmi szagú, azt meg kerülöm is alapjáraton.
Na akkor milyen Magyar személyiséget dicsőítsünk Hitler helyett?
Ez itt a kérdés még mindig!
Egyszer eljött a sulinkba, hogy bemutassa vmelyik új alkotását de nem emlékszek rá mi is volt az mert elterelte a figyelmemet, hogy be volt nyomva, mint atom vagy csak úgy félrebeszélt, hogy a 20 perces beszédében volt 5 értelmes összefüggő mondat
Nem akarom én bántani,de nagy arc a csákó
COOL!