ne húzd fel magad. szólt ki a konyhából eszter, a neje, miközben kivette a kálmán öléből a tányérokat és elkezdte mosogatni. ne húzzam fel magam? még te mondod nekem? fordult meg a fotelben idegből a kálmán, amitől a kezében lévő sör kilötykölődött a huzatra. nézd meg mit csináltál, te szerencsétlen?! akkora a fostos picsád, hogy kiülted ezt a szart is, akkora kráter van az alján, hogy húsz elefánt se tudná fölszarni vízszintesre. mindig a kanapén szoktam ülni, szólt vissza a konyhából a felesége, és folytatta a mosogatást. na arról ne is beszéljünk bazmeg! a kanapé, az a másik! most komolyan, mit vársz te tőlem, hát ha rád nézek, visszajön még a harminc évvel ezelőtti anyatej is a gyomromból, hát nézz már magadra! állt fel a kálmám, két kezzel mutatva a nejére. a fekete hajadba berakod azt a geci melírt, a szemöldöködet éjjel egy vak sírásó húzza be remegő kézzel, annyi pirosító van a pofádon, mintha rajtahagyták volna a vasalót, a mellbimbód közelebb van a talpadhoz, mint a melledhez, mert azok lógnak is, mint akasztott ember a tölgyfán, meg a lábaid is olyan rövidek, hogy rálépsz a pinaszőrődre, de a körmeid bezzeg vörösre vannak mázolva, azt mégis olyan geci ronda vagy, hogyha teherbe baszna egy kómában fekvő, akkor a gyerek azt hinné, lenyelte a freddy krueger.
befejezted? kérdezte a felesége, és elkezdte a szekrénybe visszapakolni az edényeket. dehogy fejeztem be! most jövök csak bele! tudod te, hogy én hány nőnek jövök be? he? van fogalmad róla? nem tudok úgy elvinni egy fiatal picsát, hogy ne a faszom szuggerálják, mégsem csinálok semmit. tudod miért? mert egy fasz vagyok, hogy a feleségem miatt, aki úgy néz ki, mint egy telibeszart búvárruha, ahelyett hogy halálra kúrnám az összeset, hazajövök nézni a pofáját. rendes tőled, mondta a felesége, miközben visszarakta a helyére az utolsó edényt is, de mivel a kálmán az iróniát a hubble teleszkóppal se vette volna észre, bólintott. az. rendes, geci rendes vagyok, azt mire megyek vele, he? igénytelen rusnya picsát kell egész nap néznem, meg hallgatnom, hogy egész nap nem ettél semmit se. de ha a levegőtől hízol, akkor inkább megfojtalak bazmeg, mert nem bírom tovább nézni a pofádat, te geci szutykos mocskos szétfolyt terves rüves picsa. ezzel fogta bebaszta maga mögött a hálószobaajtót. majd hogy lenyugodjon, kis idő múlva előkereste eszter képeit, amikor az még az e-klubban volt táncos, és úgy tekergett egy rúd körül, egy feszes rózsaszín exites egyrészesben, mintha a big bent is magába tudná rántani, hogy a gégéjében mutassa a pontos időt, majd nagy sóhaj kíséretében elővette a saját kakukkosóráját.
lehet nem volt elég összeszedett a mondandóm, de a vita a vezérlés elhangoláson indult. hogy lehet-e. ééééés: lehet.
ha műhely, ha sufni ha jobb lesz tőle a motor akkor tuning.
hengertalp alatt lévő tömítésnél meg a tömítés vastagságára gondoltam. Láttam olyant, hogy alá volt vágva valami lemezlap,úgy tömítve....
nézz fel a Tábori oldalára.
a tömítés a sufni, a többit már komolyabban kell(ene) csinálni. számítással,gépmunkával,tesztekkel.
Azt hiszem kezdésnél ott valami MZ volt (?), fingom sincs mit gondolt a hirdetés feladója komoly elhangolásnak, itt az elhangoláson volt a hangsúly...1 szó mint 100-szóval lehet!
te elhangolt vezérlésről írtál most a sufni tuning, szerintem tesem vagy képbe.
Egy ilyen motoron az átömlők megreszelése nem dob még 1le-t sem.
Hengertalp alá meg mit rakjanak? ott a tömítés.
Ilyen szinten ez nem számít tuningnak.Nem leszólni akarom , téged sem.
nem azt mondtam, hogy komoly...de más módon nem lehet.
és szerintem egy 50 ccm-nél is jelentősen el lehet téríteni, ezáltal sokkal jobbá vagy szarabbá téve azt.
ha tudod hogy működik egy kétütemű motor, akkor azt is tudod, hogy lehet elhangolni a vezérlését...de segítek.
sufni tuning:pl ilyen-olyan vastag tömítés a henger talp alá. vagy: reszelgetni a dugattyú szoknyájából....esetleg reszelsz a hengerfalon lévő ablakokból...remélem ennyi elég válasznak, millimétereket most nem tudok írni, ne haragudj.
befejezted? kérdezte a felesége, és elkezdte a szekrénybe visszapakolni az edényeket. dehogy fejeztem be! most jövök csak bele! tudod te, hogy én hány nőnek jövök be? he? van fogalmad róla? nem tudok úgy elvinni egy fiatal picsát, hogy ne a faszom szuggerálják, mégsem csinálok semmit. tudod miért? mert egy fasz vagyok, hogy a feleségem miatt, aki úgy néz ki, mint egy telibeszart búvárruha, ahelyett hogy halálra kúrnám az összeset, hazajövök nézni a pofáját. rendes tőled, mondta a felesége, miközben visszarakta a helyére az utolsó edényt is, de mivel a kálmán az iróniát a hubble teleszkóppal se vette volna észre, bólintott. az. rendes, geci rendes vagyok, azt mire megyek vele, he? igénytelen rusnya picsát kell egész nap néznem, meg hallgatnom, hogy egész nap nem ettél semmit se. de ha a levegőtől hízol, akkor inkább megfojtalak bazmeg, mert nem bírom tovább nézni a pofádat, te geci szutykos mocskos szétfolyt terves rüves picsa. ezzel fogta bebaszta maga mögött a hálószobaajtót. majd hogy lenyugodjon, kis idő múlva előkereste eszter képeit, amikor az még az e-klubban volt táncos, és úgy tekergett egy rúd körül, egy feszes rózsaszín exites egyrészesben, mintha a big bent is magába tudná rántani, hogy a gégéjében mutassa a pontos időt, majd nagy sóhaj kíséretében elővette a saját kakukkosóráját.
de jó is volt, gondolta, és eljátszott az idővel.