Tételezzük fel, hogy a Magyar kormány mentőcsomagként mindenkinek ad kb. 1.000.000 Ft-ot.
* Ha ezt a pénzt elköltjük a Sárkány Centerben, vagy a Józsefvárosi piacon, a pénz Kínába kerül.
* Ha benzint veszünk rajta, akkor az araboké
* Ha komputert veszünk, akkor Indiába és Hong Kong-ba kerül.
* Ha gyümölcsöt, zöldséget vásárolunk, akkor Hollandiáé, Spanyolországé, Olaszországé, Braziliáé lesz.
* Ha kis fogyasztású és jó autót veszünk, akkor Japánba,
Németországba, Spanyolországba kerül.
* Ha semmire sem jó elektronikus faszságokra költjük, akkor a pénz Taiwanra vándorol, és nem segíti a magyar gazdaságot.
* Az egyetlen lehetséges mód, hogy a pénzt itthon tartsuk Magyarországon:
* ha kurvákra
* jó magyar borra
* ...és pálinkára költjük, mert ezek garantáltan hazai termékek.
Én ehhez tartanám magam, csak az asszony nem érti meg,
hogy mindez merő hazafiság és nemzeti érdek!
Jó napot! A feleségemnek szeretnék egy ruhát venni a születésnapjára.
- És milyen színű legyen?
- Mindegy.
- Mégis milyen fazonra gonodolt?
- Mindegy.
- Na és a mérete?
- Az is mindegy. Holnap úgyis kicseréli.
Az idősek otthonában Józsi bácsi dicsekszik az ápolónőnek. Tudja aranyom fiatal koromban egy kétliteres tejeskannát eltudtam vinni a farkamon 100 métert.De Józsi bácsi ez ugye már nem menne? Nem aranyom mert már nem bírja a térdem.
Az idős kis hölgy egy nap bemegy a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodik hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: "Sok pénzről van szó!" Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakíséri az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezi, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni.
- 165.000 dollárt - feleli a hölgy, és a táskájából kiborítja a pénzt az íróasztalra.
Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lesz, honnan származik a pénz és megkérdezi:
- Asszonyom, meglepett, mekkora összegű készpénzzel rendelkezik. Megtudhatnám, honnan van a pénz?
- Fogadásokból - feleli az asszony.
- Miféle fogadásokból? - kérdezi az elnök.
- Hát, például fogadok önnel 25.000 dollárba, hogy az ön heréi szögletesek - mondja az idős hölgy.
- Hahaha - nevet az elnök. - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
- Tartja esetleg a fogadást? - kérdi kihívóan a hölgy.
- Persze! Fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
- Mivel jelentős összegről van szó - mondja az idős nő -, lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval?
- Természetesen - feleli az elégedett elnök.
Aznap este az elnök rendkívül ideges a fogadás miatt, jelentős időt tölt a tükör előtt, ellenőrizve a golyóit, forgatva jobbra-balra, újra meg újra. Gondosan ellenőrzi mindaddig, amíg teljességgel meg nem győződik arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást.
Másnap reggel pontosan 10 órakor az idős kis hölgy megjelenik az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatja az ügyvédet az elnöknek, majd megismételteti a fogadást:
- 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
Az elnök elfogadja a fogadást, majd a hölgy megkéri, hogy vesse le a nadrágját, hogy mindannyian láthassak. Az elnök megteszi. A kis idős hölgy egész közelről rámered a herékre, majd megkérdezi, hogy megfoghatja-e?
- Nos, rendben - feleli az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
Ekkor veszi észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejét a falba.
- Mi a fene van az ügyvédjével? - kérdezi az elnök.
- Semmi - feleli a nő. - Kivéve azt, ahogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.
Ezek a köcsög mexikóiak (szerintem azok vannak a videóban) olyanok , mint nálunk a cigányok... Többen mennek egyre, azt ha másik is osztja a pofont futnak...
bemelegít.... azt figyeltem Én is ...a kis ugribugri...
sunyin a másik mögül támadni , mikor meg elesett a fehér csávóval , hogy leszaladt már róla ...
hello my dear
I was impressed when i come across to your profile at sportmoto.hu i am Linda by name. i will like to build a good relationship with you, you can contact me back with my email, i will tell you more about me and give you my picture. Remember that Love is the most important in life, distance does not matter what matters is the truth love, please contact me through my email thank and god bless you,
yours friend
lindaoneu@yahoo.de
* Ha ezt a pénzt elköltjük a Sárkány Centerben, vagy a Józsefvárosi piacon, a pénz Kínába kerül.
* Ha benzint veszünk rajta, akkor az araboké
* Ha komputert veszünk, akkor Indiába és Hong Kong-ba kerül.
* Ha gyümölcsöt, zöldséget vásárolunk, akkor Hollandiáé, Spanyolországé, Olaszországé, Braziliáé lesz.
* Ha kis fogyasztású és jó autót veszünk, akkor Japánba,
Németországba, Spanyolországba kerül.
* Ha semmire sem jó elektronikus faszságokra költjük, akkor a pénz Taiwanra vándorol, és nem segíti a magyar gazdaságot.
* Az egyetlen lehetséges mód, hogy a pénzt itthon tartsuk Magyarországon:
* ha kurvákra
* jó magyar borra
* ...és pálinkára költjük, mert ezek garantáltan hazai termékek.
Én ehhez tartanám magam, csak az asszony nem érti meg,
hogy mindez merő hazafiság és nemzeti érdek!