Valahol hallottam, olvastam (lehet itt, már nem tudom), hogy a kapitány azt nyilatkozta az őt ért rágalmakra, hogy: ...véletlenül beleesett egy mentőcsónakba, azért hagyta el a hajót már olyan hamar...
ha már vicc topicban vagyunk:
összeütközik egy cigányokat és egy magyarokat szállító kisbusz.a sérültek fekszenek az úttesten,megérkezik a mentő és elkezdik a magyarokat ellátni.
erre kiabálnak a cigányok:-bennünket miért nem ápolnak?
megszólal a mentős:-more,milyen színű ez az autó?
-hát fehír!
-na látod,értetek majd a fekete jön!
vagy agyontapossák
de sok szarnak egybe kell esnie
és szerintem olyan kurva gyorsan nem dőlt fel
aki meg ekkora zajra,meg rázkódásra nem kelt fel,az már akkor halott volt
többen ki is úsztak.némely képen látszik,milyen kurva közel van a part
gondold el hogy a vénasszony a vízhez közeli oldalon alszik, mire felébred az ajtó a plafonon van , nem tud kimászni oszt reccs. ezen szájkaratéztunk mi is, simán elképzelhető hogy így vagy hasonló módon fulladtak meg vagy rájuk esett valami..
én azt is nehezen értem meg,miért haltak meg emberek itt az olasz bárkán
el sem süllyedt.kiültem volna a korlátra,és ha rám nem esik egy zongora,végignézem,a végén kiúszok a partra
Azért a titanicnál is ugyanaz volt a sorrend a kapitány kivételével....az csak propaganda volt, hogy az arisztokraták maguk elé engedték a szegény nőket és gyerekeket....akkoriban tilos volt bármilyen rosszat feltételezni a gazdagokról nyilvánosan....
a többi már politika
összeütközik egy cigányokat és egy magyarokat szállító kisbusz.a sérültek fekszenek az úttesten,megérkezik a mentő és elkezdik a magyarokat ellátni.
erre kiabálnak a cigányok:-bennünket miért nem ápolnak?
megszólal a mentős:-more,milyen színű ez az autó?
-hát fehír!
-na látod,értetek majd a fekete jön!
de sok szarnak egybe kell esnie
és szerintem olyan kurva gyorsan nem dőlt fel
aki meg ekkora zajra,meg rázkódásra nem kelt fel,az már akkor halott volt
többen ki is úsztak.némely képen látszik,milyen kurva közel van a part
el sem süllyedt.kiültem volna a korlátra,és ha rám nem esik egy zongora,végignézem,a végén kiúszok a partra
http://www.youtube.com/watch?f...