Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ficko elmegy hirdetest feladni:
-500.000Ft jutalmat adok annak az embernek, aki megtalalja a felesegem elveszett sziami macsakajat
Megkerdi a hirdetes felvevo:
-Uram, nem lesz az sok egy macskaert?
-ugyanmar, ez volt a felesegem kedvenc macskaja, amugy is 2m melyen astam el az erdoben
Hát van akinek bejön külföld van akinek nem
Van aki azért jön haza mert így sikerült neki, van aki kint marad, mert be jött az élet van akit a kibaszott honvágy hoz haza. Feleségem volt kolleganője és barátnője egy régen magyarországról AUSZTRÁLIÁBA elszármazott család sarjával házasodott meg kint a kengurúk földjén. Beilleszkedett, állása lett(igen jó fizetéssel) szarul de valamennyire nagy nehezen megtanulta az angolt. Férje középvezetőként dolgozott egy nagy létszámú asztalosüzembe szintén nem aprópénzért. Volt saját szép házuk, terepjárójuk meg nagymindenek . A lány nem bírta néhány évnél tovább hazahúzta a honvágy, a szülők iránti szeretet. Hazajöttek
Most kb. ketten 200-220 Ezer ft-ból éldgélnek nem túl jó
menjetek már innen a picsába! ez a VICCEK topic
KAnadaban erdemes allitolag menni, kurva sok ciganynak adtam mar el jegyet. Azt mondjak ha azt allitod menekult vagy, kapsz 500CAD-ot meg szallast, aztan keritenek neked melot
Ha tudsz angolul vagy franciaul es meg dolgozni is akarsz, biztos tobbet ersz el mint azok. Biztos nem olajhomokot mentek banyaszni
Ezek ilyen rejtett poénok akarnak lenni? Keressem meg bennük

Jó az ilyen történeteket olvasni, hogy elkezdi az ember és kíváncsi mi sül ki a végére. Tény, hogy sokaknak nem jön be és tény, hogy van akiknek igen.
Én konkrétan most húzom ki a belemet . Jó pénzt ígérnek, ingyen szállás, heti 5 nap munka néha hétvége..... Tavaly voltam 2 hónapot durván és nem volt rossz, csak szabadidőmben halálra untam magamat és kezdett monoton lenni.
Hogy mi lesz a sorsom tököm tudja , de muszáj lépnem vmit mert itthon aztán elképzelésem sincs munka terén. Fiatal vagyok, csak kibírom, max ha nem jön be nézek mást kint tesómékkal

csak, hogy én is hozzá szóljak
Haveromék ketten kb. 11-12 évvel ezelőtt mentek "tuti" melóra amerikába. Persze átbaszták Őket és kint maradtak 500 dolláral a zsebükben zéró nyelvtudással, túrista vízummal Elszegődtek valami építkezésre persze nem fizették ki őket Üvegeket váltottak vissza , kenyéren és vízen éltek hetekig Nagynehezen találtak egy magyar származású román festővállalkozót az adott nekik munkát 5-6 dolláros órabérért dolgoztak évekig. Teltek múltak az évek, kényszeralakult a nyelvtudás és erősödött a tapasztalat. Később szétváltak mindenki saját vállalkozásba kezdett saját alkalmazotakkal. Már akkor is volt panasz hisz amikor kimentek 320 ft volt egy usa dollár bizony háromszázhúsz. Mire elkezdtek pénzt tudni keresni és megtakarítani esett a dollár mint szar a kintibudin Jó pár évvel ezelőtt amikor egyszer hazajött épp 145 ft volt egy dollár Monta is ha az egész eddig félretett dollármegtakarítását átváltaná forintba sz@rt se érne és ennyi erővel egy jó vállalkozóként még akkor itthon is meg tudta volna keresni ezt a pénzt. Persze 2007 második felétől meredeken emelkedett visszafelé a dollár. Elég jó megtakarítása és elég jó havi bevétele volt a havernak és abban gondolkozott, hogy felvesz hitelt 250 ezer dollárt,15-20 évre) vesz egy házat és kb. ha akarja már 3 év múlva eladhatja mert 500 ezer dollárt fog érni. És bizony ilyen szinten emelkedtek amerikában az ingatlan árak. Nos Ő beleugrott legnagyobb pechjére Hisz fél év múlva kirobbant a válság. Ott éreztette előszőr hatását hisz mint tudjuk az összes szar onnan indult el (csak halkan jegyzem meg mi átlagemberek zéró megtakarítással kb. 2009 közepéig nem nagyon éreztünk ebből semmit A híg fos a javából 2011 év elejétől volt igazán érezhető Nos a haver most ott tart, hogy eladósította magát egy életre, a 250 dolláron megvett ingatlan azóta már a felét sem éri és a havi kiadásai verdesik a 10 ezer dollárt havonta. Cserébe 20-30 %-ot esett a mmunkája a válság miatt. Tehát a faszom tudja, hogy most kint a nagy amerikába jó-e?
Másik két haverom 5 évet élt kint írországban. Qrva jó soruk volt. Nem okoskodtak nem fektettek be, nem üzletelgettek, csak dolgoztak bejelenteve, magyar forintba átszámolva havi 2-300 ezeret félre tudtak tenni az mellet, hogy megéltek kint( nem is túl spórolósan) Nos ott egy pillanat alatt ütött be a krach Nyilván csak kicsiny városomból összesen voltak kint vagy 8-10-en ki ennyi-ki annyi ideig. Ahogy megjött a baj 2 hónapon belül itthon volt mindenki. Kivétel nélkül mindenkit kirúgtak a munkahelyéről írországban és saját lakossal töltették be az állást Tehát az sem volt sokáig jó
Bátyám haverja még ma nap is angliába dolgozik a marks and spencernél. Mire kifizeti az albérletet és a qrva drága megélhetését(pedig nem él nagy lábon )
marad a hónap végére kb. 100 ezer forintnyi fontja Akkor az az élet Nálunk egy középvezető jó esetben félre tud fésülni annyi pénzt és nem egy koszos lepukkant bérházban kell élnie mindenféle nációból származó cigánnyal és nem kell nap mint nap térdig gázolnia a rengeteg négerbe. Hanem a saját házában a saját felesége mellett alszik a saját kutyája engedi be a garázsból ahová leparkolt(ingyen)
De hogy, írjak jót is Norbi barátom is kb. 10 éve vette amerikába az irányt. Volt ő kint minden tán még akasztott ember is talpraesett ügyes gyerek volt mindíg is jó megélt mindenféle munkából. Persze mint a többi haver is ő is megállapodott, megházasodott, most egy üdülőparti étterem vezetője, évi kb. 4 hónapot dolgozik és az idő alatt annyi pénzt megkeres amíből vígan elvan egész évben Több hónapot tölt itthon is és nem mellesleg bejárja az egész világot. minden kontinensen volt már nem félreértés mindegyiken
400 felé lehet a font
mennyi most 150Ł?
írtam mailt
150 fontért itt végig lehet dugni egy leánykollégiumot
honnam vannak a jó lengyel picsák?
2 hétig voltam kinn de egy elfogadhatóval nem találkoztam
románoknál többet látni
150 fontert kapsz picsat 1 orara, napi 5-6 kuncsaft + borravalo, 1000font naponta 25 ezer havonta az nem keves penz 1 nobol, a jatekosoknak van 10 - 50 ...... szegenyek a stricik, bentley gt a ceges auto. rengeteg a lengyel meg cseh picsa, topmodell mind, de 150 fontert inkabb magamhoz nyulok :-D
viszont a helyiek kurvaznak, isznak, fogadnak mint a picsa, aki itt bunozo es van esze, az nagyon sokat ossze tud lapatolni, igaz, minden heten halasznak ki a folyobol valakit felvagott hassal, de ez a szakma hatulutoje :-D
most képzeld el,hogy naponta járunk arra nyáron
motorral 15 perc nekem
havi 7 kilo a kiadasom, es sporolosba vagyok kapcsolva ... van mikor masfel milla elmegy es nemtom hova raktam a penzt .... es az asszony nem koltekezik. hitelmentes motor ... 3 havi fizubol uj ducati, de minek, hogy ellopjak? vehetnek ujabb kocsit is, 645i-vel rohadtul szemezek, de minek? inkabb legyen egy hitelmentes hazam otthon, mint itt jampizzak kocsival meg motorral az indiaiaknak
es egy fos lakasban lakunk ... vicc :-D
kurvázni itt is lehet
pár éve ment a család a balatonra aztán a hetesen meg kellett álni kobrát könnyeztetni
annyi kotont a teszkóban nem találni ami ott szét volt dobálva, csak 5000-el számolva is több milla volt
kb mint a halüzemben a pikkelyek a padlón........
fél évre ment ki unokatesóm is cukrászként egy zsidó galerihoz

annyit mondott,mikor megjött,hogy ne gondoljam,hogy odakint kolbászból van a kerítés.annyi pénze lett,hogy a motorját hitelmentesítette

ezzel szemben volt kollégám kint van egy éve,futtat pár kurvát miamiban,na ő haza se akar jönni
alig van víz vazzeg
kicsit jött mostanában de még ez is sovány
kb annyira kanaan, mint a romanoknak, az ukranoknak meg a bolgaroknak magyarorszag ... aki nem bunozo, az epitkezesen kulimunkas, vagy napi 8 orat mosogat .... nem ismerek sem mernokot, sem senkit, aki kulfoldikent vitte volna otthon valamire (leszamitva az orvosokat, de ez mas teszta), kb ez a szitu kint is ... USA meg horror, onnan nem tudsz hazastoppolni, ha gond van, es elfogy a love, mint pl becsbol vagy a szlovak cnc gep melol :-d
nem tudom még mi a faszomra várunk
kisit várunk még hogy jöjjön egy kis víz a dunába aztán bele velük. és ötöd unokatesvérig vagyonelkobzás
Végre valaki, aki nem csak ezt a demagóg "kurcsányvoltminden" dumát nyomtja.
Az egyik 19, a másik egy híján 20. Beteg ember mind a kettő.
Amikor épp senki nem vonul ki az ülésről, akkor kéne szépen rakétákat szerelni a Parlamentre, és kilőni a napba őket a g*cibe.
unokatesóm is volt kinnt amerikában a nagy lehetőségek hazájában....
olyan alja melókat tudott csak szerezni hogy beleunt
pedig ingyen szállása volt, ha ez nincs kb 2 hónapig ha bírta volna

vagy az egyik munkatársam aki gipszkartonozni volt kint(hollandia vagy belgium? tököm sem emlékszik már)
egy sátorban lakott egy fazékban fürdött, valami ócska menzakaját evett napkeltétől napnyugtáig melózott heti 7 napon át olyan 700pénze volt 3 hónap alatt ami maradt

szóval nem kevés cumi van ezekben a külföldi melókban
latszik meg nem eltel/dolgoztal kulfoldon (eleget) .... par ev kint, es menekulnel haza, hidd el. ha most irom hogy az arak az egekben arra azt valaszolja az atlag, hogy igen, de a fizetes is 4x annyi ... magyarul pont ott vagyunk, mint otthon, max ha van felretett penzed, az tobbet er otthon majd pl 5 ev mulva, de azt az 5 evet KURVARA vegig kell gurizni.
miota kint elek nem voltam reszeg, nem azert, mert megvetem a piat, hanem azert, mert 100ezer forintnal indul egy rendesen vegig mulatott ejszaka, otthon 15bol korhazba kerulok. kocsi nem art, ha van, bevallalod az evi 3-400ezres biztositast 10 eves autora? minden munkahelyre 50szeres tuljelentkezes van, teged vesznek fel? beszelsz angolul/nemetul/francialul perfekt? van szakmad, amiben tudsz is mutatni valamit, vagy mesz a tobbi majommal hegeszteni munkasszallora nemetbe vagy minimalberert dolgozni szallodaba csicskanak?
szal nem fenekik tejfel az elet kulfoldon, mar alig varom hogy hazakoltozhessek, de meg addig sok lovet ossze kell kaparni.
Két koton beszélget
- Na szia, hogy vagy? - kérdi az egyik.
- Hagyj, ne is kérdezz! Már korán reggel felhúztak
Kár volt megtalálni.